+2 oy
339 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (315 puan) tarafından

Şimdi kapı çalsa baksam babam gelmiş tutmuş çocukluğumun elinden kapıda bekliyor ona sarılır günlerce ağlardım 🥺🥺🥺

Beni şu iki yıldır güçlü görenler keşke içimi bilseler😔😔

6 Cevaplar

+2 oy
önce (6,281 puan) tarafından

Plazada çalışıyorken iki gün içinde köye yerleştim 🤷‍♀️

Herkesin bir hayat gailesi var Rabbim uzağı yakın, zoru kolay eylesin hepimize 

önce (315 puan) tarafından

Amin olsun bende hiç bilmediğim bı şehirdeyim huzur olsun da gerisi gelip geçici 

-Reklam-
+1 oy
önce (398 puan) tarafından

Rabbim dermansız dert vermesin inşallah sanada huzur ve sorunun her neyse çözüm versin inşallah hayat bu uzuldugumuz o kadar şey oluyor ki ama omurde geçip gidiyor o yüzden her ne olursa olsunguclu durmalıyız güçlü durmayıp beynimizin bize oyun oynamasına izin verirsen benim gibi ruh sagligindan olursun ben 33 yasinda ilk kez ruh sagligimi bozdum tam 7 ay ilaç kullandım şükür geçip gtti herşey ama psikoloji çok önemli sağlam tutmak lazm

+1

Evet hakilisin ama yapamıyorum bende kullandım gebe kalana kadar babam hep aklıma geliyor elime bı lira geçse hemen ona hayır yapıyorum bol bol dua ediyorum ama eşim sağ olsun bırakmadığı için hastalığında gönlümce destek olup yanında olamadım şimdide keşke keşke diye diye kendimi yiyorum

önce (398 puan) tarafından

Allah rahmet etsin kendini suçlama canm  böyle hayat devam etmez cunku

Ne bileyim kendimi iyi hissetmedigim zaman hemen babam aklıma geliyor annem bugün kızım keşke sen erkek olsaydın dedi beni okadar güçlü goruyorki ben yaparım ben en ağır taşın altından kalkarım ama bu hep görenlerin fikri😐

Saol canım sanada Allah razı olsun 

+1 oy
önce (219 puan) tarafından

Valla son 1 ayım benimde öyle bir ay değil bir asır sanki

😔😔😔

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Keşke benim babam ve oğlum gelse maalesef giden gidiyor kalanların kıymetini bilelim

Allah rahmet eylesin gerçekten öyle 

0 oy
önce (3,509 puan) tarafından

Bende bir rüyada olmak istiyorum:( 

😔😔😔

0 oy
önce (7,189 puan) tarafından

Ahh 

Rabbim cennetinde kavuştursun

Allah razı olsun canim 

İlgili sorular

+3 oy
42 cevap 846 göst.
25 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (24,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 778 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,096 soru

24,164,418 cevap

335,540 kullanıcı

...