0 oy
118 göst.
önce Diğer kategorisinde (306 puan) tarafından

Letgo uygulamasında dolandrlma şansımiz var mı param güvende ile 

Dolap gardrops güvenli alıcıyı oraya yönlendirdim param güvende varmı orada diye soruyor yüklü degl telefonumda yer yok indiremem fln dedi 

1 cevap

0 oy
önce (10 puan) tarafından

Şuan eskisinden daha güvenli canım 

Ben 3 sene öncesinde gecelik ilanı vermiştim birisi bedenini filan sordu üzerinizde görme şansım var dedi bende olur dedim numarisini yolladi bende bende üzerime giyip resmini yolladim karşındakinin bayan olduğunu zannettim erkekmis o da bana tövbe bismillah şeyinin fotosunu yolladı bacım 🙈😬😬 şok oldum bide kocanın aleti mi  büyük benim ki mi yazmış direk engelledim heryerden şimdi biraz daha güvenli 

önce (306 puan) tarafından

Ay sabah sabah şok yaşadım okurken 🤣🤣 çocuk öğrenciymis almak isteyince mecbur gardrops indirdi,indirsin diye diye 250 TL daha ucuza verdim 🤣keşke letgodan alaymis 🤣 tüh 

Şey dedi ondan guvenemedim tam fiyat olsun buradan alayım indirim yapmayın dedi tövbe dedim ne kdr rahat 🫢

önce (10 puan) tarafından

😂😂😂 neler var bacım ya çok rahat çok  profesyoneller😂 o günden sonra letgoya hiçbir ürün koymadım 

zati o gün psikolojim bozuldu görünce şok oldum aham da böle biseydi 💪😬😂 gız eşime de söyleyemedim böyle birşey oldu diye adam onu görse gurur yapar yeminle 😁😁

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
1 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 459 göst.
0 oy
10 cevap 738 göst.
4 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nesli (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,781 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,792 soru

24,159,794 cevap

335,301 kullanıcı

...