Bugün arabamızı aldık çok şükür kayınpederim islatiriz bı ara dedi ne yapayım sizce yemek mı çay yani biseyler mı veya tatlı mı bilemedim
islatalim lafini daha cok alkol kullanan insanlar kullanir onu kastetmis olabilir mi aileyse yemek es dosta baklava ikram edilir
Amcamlar araba aldılar, babamları falanda çağırdılar pide yaptırmışlar yengem kendisi iki çeşit börek ve revani yapmış, bütcen neye uygunsa onu yap.
Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Hayırlısıyla bizede nasip etsin İnşaAllah aminn
Hayırlı olsun
Allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin
Tatlı ikram edilir :)
Çok teşekkür ederim. Rabbim olmayıp isteyen herkese en güzelini versin. Bende tatlı olarak biliyorum yine de sorayım dedim yemek zor geldi zaten
Hayırlı uğurlu olsun canım güzel günler günlerde kullanın. Tatlı alıp dağıtılır yenilir genelde
Allah razı olsun rabbim olmayan herkese en güzelini nasip etsin. Tatlı ya yapayım ya da hazır aldırayim eşime madem
Benim görümceler keçi kesti kavurma yaptı misafir çağırıp yedirdi. Senin gücün neye yetiyorsa onu yap canım.
Rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin en başta.
Eğer durum varsa kan akıtmak gerekir ama yoksa tatlı dağıtılır bildiğim
Benim eşim tepsilerle baklava alıp iş yerine götürmüştü arabayı aldığımızda önceki arabayla da kaza yaptığı için hemen bir adak kesilmişti Gönül isterdi ki bu araba içinde keselim ama maddi imkanlar
Hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanın tatlı dagitabilirsiniz
Hayırlı uğurlu olsun canım
Tatlı makbuldür canım
Kazasız belasız kullanın hayırlı olsun. İmkaniniz neye yetiyorsa onu yaparsınız. Yani kan dökmek iyi derler bizde. Bizim de imkan horoza yetti:) horoz kesip tanıdığımıza verdik pişirdi konuş komşu yediler hepsi.
Maşallah, Rabbim kaza bel vermesin inşallah. Bizde araç alınınca durumund iyiyse küçükten bir kurban kesilir .
Çay yanına servislik güzel tatlar olabilir. Sarma, börek,tatlılar,islak kek , kısır vs
Hayırlı olsun güle güle kullanın bence hiçbir yapmayın malum bazı insanlarda hasetlik var mutlu olmuş gibi gözükür fakat tam tersi olabiliyor en güzeli bence bir garibanın veya yetimin ihtiyacını giderin sadaka niyetinde
Bizdede tekeri ya.muk düzeltin bir ara derler 😄 bizde genelde tatlı ikram edilir
Biz mangala götürmüştük çevremizdeki insanları veya baklava aldık duruma göre yemeğe vs götürülebilir
Hayırlı olsun inşallah güzel günlerde sağlıkla kullanın
Rabbim bizede nasip etsin :(
Hayırlı uğurlu olsun.Rabbim kaza be ladan korusun.imkanın neye yrtiyorsq onu yap.tatlı alıp dağıtabilirsin
Bizde aldık işlemi yarın filan tamamlanacak tatlı ikram ederiz tanıdıklarımiza sanırım kan dökmek isterdi Gönül ama elimiz müsait değil suanlik. Hayırlı olsun güle güle kullanın sizde.
Bizde kan akıtılır gücğn nete yetiyorsa kesilir bi kaç fakire verilir
1,475,712 soru
24,158,800 cevap
335,262 kullanıcı