0 oy
627 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (5,760 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

hayatında ilk defa saç boyatacak birine ne tavsiye verirsiniz😅 (yaş 35)

saçlarımın yarısı beyaz, bugüne kadar doğallık benim işim dedim gitti ama artık yaşlı gösterdiğimi düşünüyorum. kendi renginde boyatırım öyle farklı şeylere cesaret edemem ben😂

ha bir de fiyatlar nedir, orta boy saç

bi yanım hala boyatma diyor ama psikolojim de azıcık kendine bak bir şeyler yap çocuktan sonra çok saldın diyor.

resim de atayım, renk konusunda belki faydası olur. kıvırcık olduğu için yer yer koyu yer yer açık duruyor 😅😅

18 Cevaplar

0 oy
önce (800 puan) tarafından

Kendiniz mi boyayacaksınız kuaföre mi boyatacaksınız ona göre yok izleyelim ☺

önce (5,760 puan) tarafından

valla ilk sefer için kuaför düşünüyorum ama boyamayı bilirim, yıllardır annemin saçını ben boyarım 😅

-Reklam-
0 oy
önce (3,592 puan) tarafından

Ben geçen gün boyattım ve kestirdim kuaförde 2 bin tuttu saçına göre fiyat veriyorlar

Zaten sürekli yapılmıyor diye kuaförde yapmak istedim hep evde boyatiyordum kardeşime 

2 bin mantıklı fiyat aslında nasıl bşr kuaför ortaahl, mahalle arası? 

lüks bir yer değildir herhalde çünkü kesimler 1000 olmuş öyle yerlerde 

önce (3,592 puan) tarafından

Yok çok lüks bir yer değildi orta diyelim 😃

lüks yerin kapısından geçmek istemiyorum ya🤦🏼‍♀️ resmen kazıklıyorlar

0 oy
önce (48 puan) tarafından

Ben kuaför de boyatmistim tek renk 800 vermistim

ne zaman canım? 

0 oy
önce (488 puan) tarafından

Vala ben cok seviyorum boyayi kendi rengim siyah,yeni evlendgmde ombre yaptm sonra skldm bidaha siyah yaptm ,snra bidaha sari platin yaptm😂sonra tekrar aiyaha dondum ,ikisindende vazgecemiyorum. Ama suan 1 yildir kahve kulkaniyorum allah nasip ederse sogumdan sonra tekrar sari yapcam ,duz boya 1000 tl bizim burda ama sari 5 binden basliyor saca gore yukseliyor fiyatlar. Ten ve goz rengini bilmiyorum ona gore boyat derim ,mesela ben beyaz tenli ela gozluyum sarida gidiyor siyahta o yuzden hep arada kaliyorum

Saçım açık kumral koyu sarı gibi bie renk. boyama işini bilirim, annemin saçını hep ben boyadım ama kendime cesaret edemiyorum. 

önce (488 puan) tarafından

Sana sari gider bi dene canim

ama sarının hangi tonu😅 bin tane boya numarası var yaa off😂

0 oy
önce (2,875 puan) tarafından

Lise bittginden beri palette 7.1  bal kopugunu kullanıyorum yaş (30) 

Daha ufak gösterdiğimiz söylerler... velhasıl kelam iy geliyor kalıcı boya zatn degil kuaföre vermektense böyle bir yol sanada iyi gelebilir

bal köpüğü gider mi acaba bana, benim saç da koyu sarı gibi bir şey

Bal kopugu diger renkler arasında  en classı bence....🤣hem zengin gösterir hem crange durmaz...ben hep bu renki kullanıyorum....oneririm....

gece baya araştırdım bakalım, bana da sürpriz olacak saç rengi hala kararsızım ama bu hafta içinde halledeceğim 😅

Bal köpüğü  💯bence 

0 oy
önce (761 puan) tarafından

Transparan boya 2 bin civarı, normal boya bin iki bin arası. Evde kendim boyarım derseniz organik bir kutu boya 250 lira filan. Transparan boya yaptırabilirsiniz beyazların tamamını kapatmasa da saça bir canlılık geliyor. Kendi rengi korunuyor ve dipler uzarken daha az göze batar. 

transparan boya nasıl bir şey 

Cila gibi hafif renk veriyor parlaklık veriyor kendi rengine yakın oluyor, saç daha az yıpranıyor. Ehil biri yaparsa güzel oluyor, beyazların olduğu yerlere ağırlık veriyorlar boyarken. İnternette aratın görürsünüz. Kendi renginiz çok güzel o yüzden size uygun olur bence 

Himm bu iyi olur aslında bir araştırayim

Hayırlısı olsun inşallah 

0 oy
önce (5,607 puan) tarafından

Kiz sen ciddi misin hic voyamadin mi 

evet benim 😅

Ay masaAllah SubhanAllah guzel oldugunu biliyodum da bu kadar beklemiyodum Rabbim nazarlardan esirgesin saclarin ayrica efsane bence boyama ben kiyamazdim 😍

ay teşekkür ederim canım benşm😍

valla hiç niyetim olmadı bugüne kadar. eskiden beyazlar da güneşte parlardı kendinden ışıltılı gibi ama inanılmaz çoğaldı özellikle ön kısımlarımda, biraz kendime bakmak istiyorum, çok saldım kendimi beğenmiyorum 🤦🏼‍♀️ ne saçımı ne yüzümü ne tipimi ne kıyafetimi 🤦🏼‍♀️ 

Ay sen su guzellikle salamasan nasil olurdun Allah bilir tam boyle yasinin guzeli derler ya sen oyle olmussun ay masaAllah insaAllah bende senin yasinda boyle olurum cok guzelsin tamam heveslendiysen sacini koyu kestane falan biseye boya yalniz senin sacs tek kutu yetmez ya da kuaföre git o tonlarda biseye boyat orjinal dursun cok guzrlsin cunku bozma bence ay nazarim demesin okuyayim en iyisi 

Çok sağol canım benim 🤗

0 oy
önce (1,142 puan) tarafından

konudan alakasız ama maşallah barekallah ne kadar mutlu huzurlu görünüyorsun ne güzel 🤌 birini gülümsryince görmek bana da mutluluk veriyor

bende bugün saçlarımı boyadım kardeşim boyadı doğrusu beyaz tenliyim kumral yaptım çok yakıştı 🫢🫣 

bi değişiklik güzel olabilir bence kızım 16 aylık o bile gelip saçlarımla oynuyor 🥰

ay ne güzel yorum, çok teşekkür ederim 🤗🤗

bilmiyorum ben kendimde çok değişiklik yapan biri hiç olmadım. makyaj yapsam bile rahatsız olurum, farklı tarzda bir şey giysem yabancı biri gibi hissederim. saçımı boyattıktan sonra beğenmezsem 3 ay ağlarım 😅😅

0 oy
önce (18 puan) tarafından

Saçlarım belimde benim sombre yaptırmak istedim beş bin dedi kuaför ben şok ve saç rengim açık kumral sarımsı olmasına rağmen 

5 bin iyi, ben 10bindnw başladığını duydum ombrenin falan

Ya canım mHalle arası kuaför benim yaşadığım yerde ne kuaförler var ben ucuz diye sordum o bile uçmuş 🤣

1.5 sene 400e kestirdim saçımı ondan beri kuaföre gitmiyorum 😂😂 o da orta halli kuaför bak lüks değil yani😂😂

Aman gerçekten öyle herşey çokk pahalı artık berbere gitçem yakında 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ya vallahi dümdüz kesim yani niye bu kadar abartı oluyor anlamıyorum 😂😂

0 oy
önce (102 puan) tarafından

En son 7 bin verdim açma boyama ama birşey diyim mi dün kendim boyadım ne bir çizgi ne iz o kadar güzel geçişli yakaladım ki bence kendin yap 

ilk deda olduğu için kuaföre mi gitsem dedim bilemedim 🤔 en azından renge doğru karar veririm gibi geliyor

7bin çokmuş ama ya ombre yapıyorlar burda 

Sana her renk yakışır ama böyle sıcak renkler tercih et sana bal köpüğü karamel çikolata kahve falan çok yakışır yüzün çok güzel zaten 

iki renk de güzelmiş.bal köpüğü karamel bayıldım ama çikolata kahve koyu gibi, bilemedim 

teşekkür ederim canım 🤗🤗😍

Hatta eğer aşamalı olsun doğal olsun dersen bak sana tavsiye vereyim papatya suyu yada daha etkilisi simemaki otu bemiks ampul bunları saçına sürüp güneşte bekle inanılmaz sağol bir saç açıcı ve çok güzel besleyip uzatıyor ben uzasın diye yapardım lisede hocalar ombre var diye ailemi arardı 

çok sürdüm papatya suyu saçıma 😂😂 baya güzel ışıltı veriyor da biraz beyazları azaltayım ben önce 😅😅

0 oy
önce (10,151 puan) tarafından

Saçlarım seninki kadar ama benimki düz 1000 dedi canım düz boya fiyatı bu tabi ombre sombre vs  4 binden başlıyor 

1000 makul normal. düz boyatacam tek renk

önce (10,151 puan) tarafından

Bugün sordum daha canım 1000 dedi düz renk için 

iyi fiyat ben de bir araştırayım bakalım

0 oy
önce (3,119 puan) tarafından

Aralık ayında tek renk boyatmaya 700 lira vermistim. Sadece boya, kesim yok. Küçük şehirde yaşıyorum burda orta üstü bir yerdi. Saçım sık ve siyah ben de kestane gibi istedim, kuaför de 3 tüp boya kullandığını söylemişti. Saç boyum da omuzlarimdaydi. Uzadıkça daha fazla oluyor tabii fiyatı.  

işte burda kuaför fiyatları çok acayip ben 1.5 sene önce 400e saç kestirdim sadece😂

Kasım ayında da kızımın saçını 300e kestirmistim. O da bana fazla gelmişti 😀

Sonra boyatmadim daha ama beyazlarim tekrar aşırı gözüme çarptı ve evde eşime boyattım 2 hafta önce. Bir daha kuaförde boyatmam ben. İlk sefer olunca ben de kuaför istedim. Bir de kapaliyim ama yine cesaret edememiştim evde.

rengi netleştirdikten sonra evde boyarım bende elim yatkın, annemin saçını boyardım😅

0 oy
önce (7,036 puan) tarafından

Bn olsam boymazdim bu zamana kdr yapmadysan ama kendini kötü hissediyorsn tercihi meselesi.

O değilde harbi sıcak kanlı birine benziyorsun 🌸

gebelikte doğumdu vs çok saldım kendimi, artık emziriyorum kızım daha düzenli uyuyor kalkıyor falan kendimde değişiklik istiyorum, görüntümden memnun değilim. 10 kilo fazlam var, göbeğim var selülitim var😅 kaz ayaklarım çıktı iyice, saçlar da bembeyaz.... biraz dikkat etmeliyim gibi geliyor. doğru düzgün kıyafet almıyorum kendime zayıflamadan almayacağım diye

bu sebeple yapabileceğim en kolay değişiklik saçı değiştirmek, iyi geleceğini düşünüyorum. 

teşekkür ederim canım bu arada 🤗🤗

girişken biri değilimdir ama sevdiğim insanların arasında çok rahatımdır

0 oy
önce (2,297 puan) tarafından

Bilmesem kadın doğum doktorumu klonlamislar diycem 😂

Saçlarının duruşu falan çok tatlı bence 1 renk açığı olabilir güzel durur 

😂😂 ahaha yok doktor değilim 😝😝😝

benzer tonlar düşünüyorum ben cesaret edemem başka bie şeye 😂😂

0 oy
önce (326 puan) tarafından

Maşallah maşallah boşver boyayı 🤌🤌🤌

sağol canım 🤗🤗 azıcık gençleşeyim yahu

0 oy

Maşallah ne kadar güzel gülmüşsün ya yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın 🥰

Bana kalırsa sarıya hiç bulaşma derim geçen sene omuz hizasındaki saçlarımı 3000 e yaptırmıştım ombre tabi hemen sıkıldım ve tek renk yaptım çikolata kahve😄

Sarı saç artı artı bakım istiyor çok yıpranıyor hem saç bakım istiyor mor şampuan falan filan hem makyaj istiyor birde şekillendirdin mi sarı saç birşeye benziyor yoksa pişmaniye gibi duruyor her ne kadar güzel olsa da 🫠

Sana tavsiyem açık kahve altın kahve yoğun kumral belli bir süre bu renklerden birine boya renk iyice oturdu mu ombre falan da yaptırırsın hem tek renk olacağı için kendinden boyaya bilirsin dibin geldikçe 😇

ombre falan düşünmüyorum şimdilik, açık renk istemem dediğin gibi bakımı zor bş de benim saç kıvırcık, günlük bu şekilde kullanıyorum ve açık renkler fönlü flan güzel duruyor 😅 ben uğraşamam öyle 😅😅

teşekkür ederim bu arada 🤗

0 oy
önce (1,658 puan) tarafından

Ay iyiki boyatmissin eski hali 40 yaşında göstermiş 🙃🙃🙃

yaaa 😅😅 neyse gençleşmek iyidir😂

0 oy
önce (2,750 puan) tarafından

Benm saçlar omuzda iki renk atilandan istedim 5bin dediler yapmadım aşırı pahalı 

onlar pahalı düz boya bir tık daha uygun, evde boyadım ben😂

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 962 göst.
2 gün önce Güzellik-Bakım kategorisinde honki ponki toninok (5,760 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.
3 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Oz25 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
3 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,242 soru

24,166,554 cevap

335,620 kullanıcı