Hadi dürüst olun eşinizin kredi/banka kartını alırken rahatlıkla alanlardan mısınız zor bela alanlardan mı 😁
ben kart almiyom maas yattigi an tum parayi kendime atiyo. (kredi ve facturleri odeyip )
Seninki de en güzel modellerden Bravo enişte neye 👍☺️
hee son modeldir
O sırada hiç kartı olmayan kocam kfhfjfh
Eşim ne kredi nede hesap kartı kullanmıyo dolandırılır diye korkuyor bizde nakit işliyor tüm parası bende durur yerine ve ihtiyaca göre harcarım zaten haftalık bıraktığı için pek dokunmuyorum diğer miktara
Aaa hayatı biraz zor yaşıyor öyleyse. 🫤
Yooo yaşamıyorum her şeyini ben hallediyorum kaksksd
Rahatlıkla verir .Verirken eli hiç titremez bile ihtiyacım olmayan hicbirseye kolay kolay para vermem hatta bazı ihtiyaclarımı kocam zorla aldırır.Allah razı olsun ondan. :D
Allah razı olsun böyle koca kocadır işte
Benm kartımın limiti çok yüksek aldılar bnden 😂 toptanda kullanmak için eşimin kartida bende bn kullanıyorum . Nakitim var ama kart daha çok hoşuma gidiyor 😂
Daha pratik daha temiz
Aynı kart bi eşimde bi de bende var
Valla bazen kızıyor ediyor ama yine de ihtiyaclarimiza harcıyorum
Eşime ve ailesine kalsa karın tokluguna yaşayacağız
Vermesindense söylenmesi iyidir 🫤
Asla değilim 😁😁😁
Har vurup harman mı savuruyoruz yoksa 😀
Rahatlıkla alanlardanım bitane ek kart cıkartmıstı ilk evlendiğimiz de gecrnlerdede yüksek limitli bi kart daha cıkardı onuda bana bıraktı yurt dışına çıkarken ayrıyeten kendi hedabımda var nakit lazım olursa direk yollar sorgusuz sualsiz
En doğrusunu yapıyor 👍
Ayinin , kaynanamın adına çıkartılan kartı, kayınpederin farketmiyor kullanıyorum
Nasıl yani 🤔
sorun olmuyor yani hepsinin kartını kullanıyorum
Aaa ne guzel 😅 böylesini de hiç duymadım 😅
Hahah 🫶
Kredi kartını vermez çünkü evde kredi kartı yok biz kullanmiyoruz maaş kartı vs onlaf zaten devamlı bende sorun yok yani bana verir al diye
Bizimki de eşimde. Kredi kartları var eskiden bir tane hep bende olurdu şimdi çocukla hamilelikle çıkamadığım için en son kendisine lazım oldıgundan beri artık onda kalıyor. Ama lazım olsa veriyor ben istemeden
Benimki yanında taşımayı sevmez bütün kartları parası herşeyi benden alir
Tereddütsüz verir sağolasun
İyı guzel hayat bı tık daha rahattır öyleyse 😀
Eşim maaşından harçlık alır gerisini benim hesabıma atar.
Böylesi nadirdir 🙂
En son kışın vermiştim onunla da arabanın camdaki buzlarıni temizledi 😁😁😁
😅😅
😂😂
1 kredi kartı da bende ❤️🫶
Olması gereken bu 👍
Alirim ne istiyorsan siparişte et der
Hic almayanlardanim sjsj.
Neden 🫤
Para benim karta geldiği için onun karta ihtiyaç duymuyorum
Bu güzel 😁😁
Evet canım ikimizinde var kredi kartı
Bir birimize veririz
Ayrıca elime nakitte verir
Banka kartıma da atar
Parasız bırakmaz
Öyle bırakanlar var kii... Allah hidayet versin
Amin inşallah gülüm
Evt tamda o kişiyim. Bütün mal varlığınıda üzerime yaptı, hatta bir kaç kişide teklif etti. O vebali alamazdım diye kabul etmedim. Münafıklık özelliklerinden çok korktuğum için güveniyorlar şükür bana.
Kız münafıklıklıkla ne alakası var
Emanete sağdığım, yalandan da uzağım inşAllah. Bu nedenle çekinmez,güvenir maksatında dedim
Kendi kartimda var esimin kartida bende suan aklina bile gelmiyor kartinin bende oldugunu hesabimi bilirim ihtiyacim olmayan seyi almam ve indirim kovalarim ondan sorun yapmaz nisanliykende böyleydi ben arastirirdim uygununu bulurdum esimle alir gecerdik
İyi yapıyorsun 👍
Şuan çalışmıyorum ama bir şey alacağım zaman kart bende otomatik kayıtlı şifre ona gidiyor. Sadece şifreyi atıyor bana. Ne aldın diye sormaz. Çünkü tek maaş olduğumuz için çok idareliyim ekstra dikkat ediyorum
Haklısın ıyı yapıyorsun 👍
1,476,056 soru
24,163,897 cevap
335,492 kullanıcı