Hadi dürüst olun eşinizin kredi/banka kartını alırken rahatlıkla alanlardan mısınız zor bela alanlardan mı 😁
Tabi ki verir. Benim duzgun kullanacağımı bildiği icin hic rahatsız olmaz ben onun bankasının şifresini bilirim o benimkini bilir benim ek kartim var ama onun kartını kullanmami ister internet alışverişlerinde.
Ben bilmem şifresini o kadarına gerek duymadım hiç. Hatta ilk defa bu aksam hesabına baktım. Butun alışveriş eksik gedik ne varsa bugün aldık. Gün sonu değerlendirmesi yaparken hesabından tek tek bakarak yaptık. Ama ben de düzgün kullanırım fuzuli alışveriş yapmam. Uygun fiyatlı almaya dikkat ederim o yuzden ben de alırken sorun yaşamam
Hiç almadım çalıştığım için. İhtiyaç duymadım. Çalışmıyor olsam o fazlasıyla bonkör verir ama ben almamam. Kötü hissederim
@Mircan Yok bendeki gurur değil bilmemezlikten. Hep fakirdik babamdan annemden harçlık almadım hiç. Alıcı nasıl olunur bilmiyorum. Mezun olana kadar bursla destekle okudum. Amca dayı az az harçlık verirdi aman Allahım nasıl nereye harcasam bilemezdim gider anneme verirdim. Çok olduğundan değil, hakikaten almayı bilemediğimden😄
Ne güzel
Anladım canım bende çalışıyorum ama arada alırım eşimden kartını arada al kız valla tatlı oluyor. :))) bende veririm mesela eşime kartımı. İhtiyacım olmasada bilerek alıyorum. Bir nevi değişiklik olmuş olsun diye.
Yok ben almam ya. Alamam. 10 senedir tanışıyoruz hâlâ hesabı onun ödemesi tartışma konusu olabiliyor 😂😂😂
Bekarken calisiyordum bende insanın kendi parasını harcaması çok daha güzel bence koca eline bakmak zor
Vermez asla hiç alıp mesela alışverişe çıkmış insan değilim
Bı kahve içmiş insan değilim 😒
Zalımın oğlu
Yok yaa baya baya rahatlıkla alıyorum ben sıkıntı tınneee😁
kkiz niye 2 kez gittin geldin gitmisken kalaydin yaa hayirdir
Kimsem yok kız orda bir kere husos için bir kere kendim için gittim hemde 3 g4 gün arayla
Sizi unutan taş olsun 😂😂
Unuttun unuttun
tas ol o zaman sozunude tutmuyon
O benimkini alıyor ya gününde yatırırırım söz diyor ama hep kabak benim başıma patlıyor
Ben parası varsa isterim atar ama yoksa keyf-i kredi kartı ndan asla alışveriş yapmam
En ıyısı keyfi kredi kartı biraz bağımlılık yapar yoksa
Her türlü verir kart da nakit de. ama ben kart sevmediğim için genelde nakit bırakır, nakit candır 😂
Rahatlıkla üç beş kenarı da atılır dimi ama 🤣🤣
😂😂 aynen 🤭
Biz kart severiz ikimiz de 😀
Benim adıma ek kart çıkardı rahatım
Iyı yapmış akıllı adam 😊
alırım da kendi kartım da var
Çalısıyor musun
önceden evet şimdi çocuk bakıyorum sonra yine çalışacağım inşallah
Benım kartım var zaten ama eşim sağolsun asla ne aldın çok harcadın demedı demez de
Eş yönünden şanslı kişilerdenım
Evliliği atakta tutan bir detay bu 👍 ınsallah hep öyle olur
Verir kartını bende ayrı onda ayrı var aynı karttan 2 tane çıkartıyor
Benimkinin de o kadar çok ki kafam karışıyor 😅
Kredi kartı kullanmiyoruz asla vermez adım gibi eminim
Aman olmasın kız maaşı yetiyorsa eksik bırakmıyorsa sizi olmasa da olur demi 😏
Çok şükür cnm
Evet o kişiyim ama sorun bende galiba ben kart kullanmayı sevmiyorum nakit seviyorum
Ben de kart sevıyorum daha pratik
Çocuğum olmadan önce kendi kartlarım vardı istediğim gibi kullanıyordum çocuk oldu çalışmayı bıraktıö 3 yıldır eşimin ek kartını kullanıyorum neye harcadın diye sormaz asla çünkü ihtiyacım olmayan bişi almam bilir arada aldığımada ses etmez çünkü binde bir alırım Allah razı olsun lafını hiç etmez🤲
Olması gereken bu. Kadın çok tüketici olmazsa erkek görüyor bunu bence. Çünkü para onlar için çok önemli kadının tavrındaki etkisi de kendileri için çok mühim.
Öyle canım fuzuli kullanmam ama gerektiğinde içim rahat kullanırım
Kredi kartı benim var, o benim banka kartımı taşıyor. Kendi maaşı yatar yatmaz bütün parayı bana attığı için p benden alıyor aslında 😅
Neden öyle 😅
Kendi hesap kartını kaybetti, tekrar bankaya gitmek istemediği için 2 senedir benim banka kartımı kullanıyor 😅 Kendi kartı olduğu zamanda parayı bana atıyordu zaten
Asla değilim😂😂😂 vermez de verse de kıyamam aslında ama o beni çok harcama yapıyor sanıyor. Yapsam eve gelen kargonun haddi hesabı olmaz da işte 😂
Bence kapasitenin farkında kolunu kaptırmamak için vermıyor 😅😅
Adam korkusundan banka kartlarını kapattırdı gerini sen düşün.ama genelikle alışverişe veraber çıkıp ne eksiğimiz varsa alıyoruz.alırkende kendimi ihmal etmiyorum.
Niye kapattırdı az harcayasın diye mi 🫢
Kartın biri bende direk kendi cüzdanıma koymuştu 😁
Benimkinin çok arada bir cüzdanıma giren değişiyor 😅
Kredi kartı bende zaten zorla verdi
Verdiyse zorlamadan alacan kız nıye zorla veriyor 😅
Ben fazla gururluyumdur bu özelliğimi hiç sevmem hayatım boyunca hep kendi paramı kazandım iyi bi işimde vardı ülke değiştirdim işimi bıraktım kendş paramı kazanamıyorum diye üzülüp duruyorum alışık değilim eşim bile olsa bi başkasından para almaya
Aaayy canım benim ☺️ eşin işini kolaylaştırmış işte
Harcama yapmamdan korkmaz verir nezman istersem tek korkusu düşürüp kaybetmem
Aklı çıkıyor sürekli tembihler 5 yaşındaki çocuğum sanki 😂 kasada unutma sakın çantaya koyduğundan emin ol die sürekli tembihler
😀😀 olsun kolay mı önemli olan o 😁
Bu benim eşim gibi
Dikkat et yan kasadan para cekerler temassiz kart sifre istemiyor kartin şifresine bakarlar aman hic almam o yuzden nakit kullanirim hic kart kullanmadim bu zamana kadar
Mecbur lazım oluyor AVM de LC ye felan girince kendi girmez daralır oralarda o küçükle ilgilenir ben 3 çcoukla girerim 4 çocuğa komple alınca 4-5 bin i bulur ücreti mecbur lazım kart.
Kartın biri hep bende zaten
Kendi hesap kartım olunca ona sıra gelmiyor pek
Amann gelmesin zaten. Tüketim çağındayız herkes deli gibi harcıyor her şeyi maddi manevi. Bilinçli tüketicisin sanırım
Kocama göre cimri 😅 kendime göre bilinçliyim canım gereksiz bişey almam
1,475,892 soru
24,161,250 cevap
335,379 kullanıcı