0 oy
388 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,859 puan) tarafından

Bir tane görümcem var. 38 yaşında iki çocuğu var.Eşimin tek kardeşi. Kendisi biraz patavatsız biri.. Yan bina komşularım ile arada bina önünde otururuz.  Çocuklarımz oynar. Görümcem de bana yakın. Kızıma geçen diyor ki. Senin kardeşin yok annen sana kardeş yapsn. Komşular da ne olduğunu anlamadı . Bu konu defalarca gündeme geldiğinde kızımın bir kardeşe değil anneye ihtiyacı olduğunu anlatamama rağmen yine diyor. Doğurmayacağımı bildiği halde ... gerçekten anlamıyorum belki beni yaralıyor bu cümle yani neden böyle bir şey diyorsun ki. Üstelik kızımda artk yavaş yavaş aklı eriyor. 3.5 yaşına girecek. Kızım kardeşi olmadan da yaşar ama annesi olmadan nasl yaşayacak. Ve hala tedavimde devam ederken. Doktorum da ikinci çocuğu yasaklamışken. Sert bir uyarı yapmann zamanı gelmişte geçiyor bile.. beddua değil gerçekten ama benm ne hissettiğimi anlaması için oda yaşasn..demek istiyorum ama neyse. Rabbım görüyor.gerçekten sinir oldum kaç gündr.

12 Cevaplar

0 oy
önce (167 puan) tarafından

Görümcene ağzının payını vermelisin canım. Allah şifa versin 

önce (1,859 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (2,320 puan) tarafından

Sert değil baya sert yorumu hak etmiş.

Vereceğim inşallah 

0 oy
önce (5,593 puan) tarafından

1 kere cevap ver, öyle bir cevap ver ki sussun. ayrıca ona ne yani, ben keyfi yapmıyorum kardeş eeee?  

0 oy
önce (1,604 puan) tarafından

Cek kenara konus açık açık. O dilini tutsun. Ayy sinir oldum 🤬🤬🤬😡😡😡

0 oy
önce (1,728 puan) tarafından

Nasıl yani senin hamile kalmanı engelleyen bir hastalığın var tedavi oluyosun bunu biliyor ve ona rağmen böylemi diyo sen iki tane doğurdunda ne oldu aynı huniden hediye mi alıcaksın bana de densize bak hele çocuğu yapacağım zaman çağırırım seni merak etme deseydin

Meme kanseri tedavisi görüyorm. Elhamdülillah iyim . Ama doktorum çocuk doğurmamı istemedi . Sen istersen 5 sene sonunda elbette olur dedi. 5 sene ilaç kullanacağım. Ama risk olur dedi. O yüzden önermedi .

Oğlu 17 kızı 10 yaşında ama ikisi birbirini bir kaşık suda boğacak o derece sevmiyor lar 

önce (1,728 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım vur lafını geri durma milletin içinde bile demeye başladıysa devamı gelir bu lafların başta kes gitsin

0 oy
önce (3,245 puan) tarafından

Gerçektwn çok acımasızca davranış.ama lütfen ağırlığını koy.böyle içine ata ata hastalanırsın.sağlam cevabı yapıştır ortam içinde kesilsin sesi.hatta açığını ara.iyi niyetli olmayana aynı şekilde karşılık vereceksin.

0 oy
önce (741 puan) tarafından

Gerekeni niye o an söylemeyip içinize atıyorsunuz

0 oy
önce (32 puan) tarafından

Kapı önünde oturmak kaldı mı ya. Bence samimi olma komşularla da sonra böyle herseyini öğrenirler. Ben kaynanam geldiğinde kapıdaki komşuların yanına bile çıkarmam kendimde çıkmıyorum çünkü.

Biz oturuyorz çocuklar oynuyor. Valla görümcem de gelmese iyi çünkü kocasyla bütün sorunlarını anlattı 😂 ama o geliyor arada ama şükür okul başladı ya gelmez artk 

önce (32 puan) tarafından

O zaman gorumcen varken çıkma bacım ne diyim.

0 oy
önce (259 puan) tarafından

Canım sinirlenmekte cok haklısın ama sen yinede kalbini karartma oda aynısı yaşasın diye düşünme  bazı insanlar gercekten cok cahil ve höt höt hoşgörü medeniyet saygı ince düşünme nedir bilmezler

0 oy
önce (24,284 puan) tarafından

Patavatsızlık değil bu. Kötülük kediler köpekler bile doğuruyor doğurmak mesele değilde düzgün çocuk yetiştirmek mesele akşama kadar kedi köpek gibi birbirlerini yiyecek gibi kardeşi olacaksa hiç olmasın daha iyi de 

0 oy
önce (4,443 puan) tarafından

Okurken önce olabilir belki sen takılmışsındır diyecektim ki sonuna doğru gelirken kullanıcı adına baktım canım, yani bu durumunda senin canını sıkacak var ya can bırakmam onda ne haddine düşer deyip susturman lazım öyle tekken de değil herkesin içinde oturtacan o cevabı bı daha ağzına alamayacak 

0 oy
önce (1,237 puan) tarafından

Allah şifa versin canım.

Bilerek yapıyor müsade etme

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 672 göst.
9 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 551 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 487 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 517 göst.
3 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,734 soru

24,159,019 cevap