+1 oy
311 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (118 puan) tarafından

Başka ilden kızını görmeye geldi eltim çağırdı kaynanam çağırdı yemeğe benim küçük bebeğim var cagirmali miyim

8 Cevaplar

+1 oy
önce (4,444 puan) tarafından

Yani bir misafir olarak çağırsan iyi olur bence, aranızdaki samimiyete de bağlı tabi 

önce (118 puan) tarafından

Samimiyiz ama evime kış temizligi yapmadım halılarım evim kirli 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,924 puan) tarafından

Aranızdaki yakınlığa bağlı. Yoksa herkesin var bebesi. Bebek durmuyorsa da hafif şeyler yapılır. 

+1 oy
önce (834 puan) tarafından

Yani bence cagirmalisin. Bebek misafire engel degil ki. Hafif ugrastirmayan yemekler yaparsın. 

Halilarjm evim kirli mahcup olmak istemiyorum kış temizliğine haftaya başlayacağım o zaman gitcek o

+1 oy
önce tarafından

Bebeğiniz sizi çok zorlamıyorsa çağırsanız güzel olur. Ben olsam çağırırdım.

+1 oy
önce (55 puan) tarafından

Küçük bebeğim var bugün kendimize yemek yapsam mı acaba diye diyo musun normalde?  Önce bunu bı sorgula buna göre karar ver bence. Herkesin çocuğu var. Çocuksuz kimse yok. Ve herkeste bal gibi yapıyor bı şekilde yemeğini. Ha huysuz durmayan bı bebek olur onu da anlarım. Onda da basit bir çeşit bile yapsan olur. Maksat çağırmak ve ağırlamak. Ne yaptığının ne önemi var 

Evim çok kirli halilarjm falanbatmis durumda ayın 23 ünde gidecek temizlik yapmam lazımdı mahcup olmak istemiyorum

önce (55 puan) tarafından

Canım çocukla hangimizin evi temiz ki.  Zaten temizlik ve yemek için gelecek olan hiç gelmesin. Yine de sen bilirsin tabi daha iyi tanırsın 

Öyle değil ya ilaç döküldü sapsarı koku geoiyor haftaya yikamay gidecek 

+1 oy
önce (2,773 puan) tarafından

Çaya kahveye de cagirabilirsin. Küçük bebeğin varsa bir kek kısır yapsan yeter kimse çok görmez sana 

+1 oy
önce (1,104 puan) tarafından

Eltim yok şuan. Ama olsa da çağırmazdım bana ne valla 😅 Samimiyseniz çağırabilirsin çaya 

0 oy
önce (7,183 puan) tarafından

Aranızdaki samimiyete bağlı

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 668 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Keklik (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
26 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 384 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 386 göst.
23 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,935 soru

24,161,784 cevap

335,424 kullanıcı

...