Bu baciniz boş duruyor gibi gözüküyor ama durmuyor duramıyor 🤣 mutfak oturma odası holu sildim süpürdüm kocayla beraber banyoyu da sildim derken eşim incir getirmiş yedik biraz kalanı da incir reçeli yaptım mükemmel oldu bayıldım kızımla kocaman bir kase yedik bile sizler neler yapıyorsunuz aşklar 🌸😍
eline sağlık
yav ben hasta oldum 🤦🏼♀️ tatile gittik geldik önce eşim, kızım onlar iyileşti şimdi de ben🤦🏼♀️
Dün bende hastalandım aşkım ya bugün biraz iyiyim diye evle ilgilendim biraz yoksa düzen kaçtı mı kaciyor doğuma gitmeden evi baştan aşağı temizlemem lazım ya da günlük rutine devam
aman dikkat et, yormadan yap kendini
Öyle yapmaya çalışıyorum annem de kızıyor bırak yapma pis kalsın diye de eşim de boşver diyor ama ben rahat edemiyorum
Ohhh ellerine kollarına sağlık canım afiyet şifa olsun bende çok severim 😋 ne yapalım uzak şehir izliyoruz 😁
Burda kuru incirden reçel yapıyorlar yaş incirden reçel mi olur derlerdi annem yapardı bende çok severdim bende yapayım dedim mis gibi oldu valla ☺️ teşekkür ederim bu arada 🌸 ☺️
Bizde de hep yaştan yaparlar kuruyu hic görmedim 😁
Kurusu da güzel içine ceviz de katıyorlar ama yaşı daha güzel ☺️
Eline sqğlık afiyet olsun canım.
Senin ne kadarın kaldı ablam senden bi hafta gerideydi 1 hafta oldu doğuralı
Ay yazık olmuş ablana hamile kadınla yazık değil mi o bebeğe kadına kuvezdemi bebek peki
Evet bebek küvezde hala.
Kız kendi çıkardı kavgayı.
Ablan mi çıkardı kız anlamadım derdi ne hamile kadının ben kocama cemkirmeyi bile bıraktım 🤣 yoksa hemen ağrı giriyor kasiklara mecbur susuyorum
Evet canım.karışık konu ama ablamla kocası suçluydu.sinirinden doğurdu o da
Valla ben hamileyken adamı kompile salmıştım bana bulaşms ne halin varsa gör diyordum.
Aynı bende öyleyim şuan 🤣🤣
Eline saglik canım ben incir reçeli hiçbir türlü sevemiyorum ya
Ay niye mükemmel oluyor ama
Ben daha çok karadut çilek seviyorum ya
Maşallah canım eline sağlık. Ben hamile değilim sadede Süpürge vurabildim. Okula git gel git gel yemek bı bakıyorum akşam oldu
Bende öyle canım valla sil süpür reçeli yaptım makinede çamaşır vardı astım bulaşık Makinesi boşalttım yemek yaptım akşam olmuş pertim çıktı beyazlar da makinede duruyor 5 6 parça bişey ama kalkıp ascak halim yok
Afiyet olsun ellerine sağlık 1 buçuk saattir çocuk uyutmaya çalışıyorum sinirlerim ztn tepemde birde oğlan yerine yatiriyorum geri uyanıyor şuan aşırı gergin ve sinirliyim ağlamak istiyorum
26 aylık canım
Büyükmüş canım diş çıkarıyor belkide
Uzun zamandır böyle canim
Ataklar uzun sürüyor belki de canım Allah yardımcın olsun ❤️
Sağol canım
Bende yarın okul beslenmesi için oğluşuma mufin yaptım evi temizledim alışveriş yapmıştım akşam üzeri onu yerleştirdim evi süpürdüm sildim derken pert oldum
Ömür biter ev işi bitmez bacı su
Bitmiyords yapmadan da durulmuyor sabah temizledim okula gittim geldim yemekten sonra tekrar 2 çocuk olunca dağılıyor malesef bir de takıntılı olunca
Benim kızda içinden geçti kaç kere geri topladım hatırlamıyorum bile ama dediğin gibi yapmadan olmuyor
Öyle canları sağolsun sen nasılsın bebişin durumu nasıl
Çok şükür iyi canım gün sayıyoruz artık ☺️
Ayy bezdum ha benim kış başladı hastalandım başım fena ağrıyor:( kızımın kiyafetler yarım kaldı dolabını duzenliyordum ellerine sağlık ❤️
Kızım büyük bugün evi o topladı sjsjjs 3 yaşında He sjsjsj
Ya maşallah annesi benim kız da işte anca dagitsin 50 oldu toplamam
Bi terlik yedi mi tamamdır sjsjjs benimki bi fındığa kandı topladı 🤣🤣
Kız ne terligi sesimi yukseltsem babsina koşup ağlıyor yalandan bide bir duygu sömürüsü yapıyor görme adam da agliycak nerdeyse
Anam bunlar fena fenaa şansımıza 🤣🤣🤣
Eline sağlık ben. Bu sene yapmadım ya geçen sene yapmıştım bı ben yedim . Belki yaparım yine çok severim sen nasi.yapiyosun
İncirleri yıkayıp başları varsa kesiyorum tencereye üzerine şekerini döküyorum geceden sabahta ocağa alıp şeker eridikten sonra 1 2 bardak su koyuyorum ekmek banmalik seviyorum ben daha katı olsun dersen suya gerek yok bu kadar
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun size canom😇
Kızçeyi uyutuyorum bende🫠
Yok ben fake diye düşünmedim sadece ikinizi bir kişi sanıyordum İstanbuldan maraşa gelin gelen kişi sendin dimi canım
Evet ben maalesef 🥹🥲😭🤣🤣🤣🤣
@NuReLLa -_- Yaaa geçmiş olsun çiçeğim önlemini al biran önce 🌻
Memnun oldum canım bu arada çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Hayırlısıyla bebeğini de kucağına alırsın inşallah.
Ne yapabilirim bilmiyorum ki canım ilaç kullanamıyorum meyve vitamin doğuma kadar geceydi benim gribim yapıştı mi kalır da
Allahım incir diye diye ölecem sanırım yiyemedim bu sene bulamadım da canım çok istıyor
Yakinmisin acaba aşkım esimgilin var
Tokattayım :) bugün bakacak yine marketlere hahah olmadı yarın pazara bakarım :)
Uzakmissin bacı ya yakın olsan gönderirim. Tokat in neresi kız yazın gelmeyi düşünüyoruz oraya Erbaa ya gelcez biz
Eşim Tokatın Pazar ilçesindesn
Ama ben ankaralıyım :)
Erbaa ya hiç gitmedim
Kara kara düşünüp ne karar vermem gerektiğini düşünüyorum uykumun içine edildi
Ne konuda canısı ☺️
Blog yazacagım oraya bakar mısınız
Bende tam kararmadan hava bunu çekmistim
Kız orası balkon mu daracık
Ön balkon dar canım arkada var bide geniş orası tırasımda var
Afiyet olsunnnn yarasin bebise
Teşekkür ederiz teyzesi 🌸 💕
Ellerine saglik gule gule kirletin afiyetli yiyin canim
Valla kaynanama gitcwm demistim dozumu aldim geldim basim tuttu zor yatsga dustum zibarcam nasipse
Hiç baş ağrısı bilmeyen ben eşimin ailesi yüzünden ağrıyor kaç gündür eşim de farketti daha onların problemlerini bana yansitmama kararı almış kafama sardım yazmayı öyle geziyorum 3 gündür üstüne nezle gripte oldum
Bende ne zaman esimin tarafini gorsem basim tutuyo dun yine ordaydik geceden beri geberdim
Gııızzz nuteeella sen doğurmadın mı daha ya 🤣 ben çatladım artık burda sjsjjs
Kız siz niye beni erkenden dogurtma derdindesiniz ama artık kırılıyorum çokmu hamileyim postu açıyorum yok siz sorarsanız söylüyorum genelde günü gelmeden niye dogurayim anam kafayı yemeyin erken doğurdum bir kere hiçte güzel bişey değil
Makarna yapıyorum kocam işten gelecek saat 7 de aradı bana detoxs suyu yap diye yaptım yarım saat önce aradı makarna yap diye amacını anlamış değilim 😅
Diyet başlamadan bitmiş 🤣🤣 arkadaşimla akşam yürüyüne çıkıp elimizde çiğköfte durumle dönmemiz gibi olmuş bu 🤣🤣🤣
Midesinde ikisini kapıştıracak gibi geliyor 😅😅
Makarnayı yiyip detoks suyuna devam diyorsun o zaman 🤣🤣
Yanında eşlikçi olarak bile içebilir o derece bir kocam var ahhahahah 🤣🤣🤣
Makarnayla da detoks gitmez şimdi kola ayran turşu vs olcakki mis🤣🤣
Bende çok severim afiyetle yiyin ☺️
Teşekkür ederiz 💕 🌸 🌹
Eline sağlık canım. Ben reçel yemiyorum 🥲😄
Niye kız ev yapımı güzel olur hazırları bende pek sevmem de ☺️
Yok kız hiç yemiyorum.. bal pekmez vs de yemiyorum
1,509,974 soru
24,637,872 cevap
365,605 kullanıcı