+2 oy
453 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,219 puan) tarafından

Ya eşim hep diyor senden çok fena kaynana olur.boyun kısa yere yakınlar fena olur diyor.

Canım kaynanamda kendi kaynanasına benzetir beni senin gibi kısaydı sinirlenince kaşlarını çatıp surqt asardı diyor😂

Ama bence tam tersi bi kaynana olurum.tonton yanaklı cana yakın güler yüzlü uyumlu biriyimdir.

27 Cevaplar

0 oy
önce (32 puan) tarafından

Hani kaynanam bana çektirdi bende geline çektireyim kaynanamin intikamını gelinimden çıkarayım diyenlerden olmam mesela. Bana yapılanları gelinim yapmam. Sürekli evlerine gitmem. Karışmam işlerine. Arkadaş gibi olurum.

önce (3,219 puan) tarafından

Benim kaynanamda bna ben çektim o yüzden karışmam diyordu.gelinliğimin altına giyeceğim iç çamaşırına kadar karıştı gerisini sen düşün

-Reklam-
0 oy
önce (1,934 puan) tarafından

Çocuklarıma bağlı olaacgim kesin dusunsenize gurbettesin sosyal hayat sıfır arkada ortamı yok 2 erkek üçüncü yolda kimse yakın samimiyse olmak istemiyor çocukların isteidgi kadr akilli olsada kalabaliksin hayatın onlardan ibaret başka birşey olmadığı için her boktan detaylarıda kafama takiyorsun eee eskiden çocuklar sokakta byurmuş hele eşim mesela lisede köyden ayrılmış yatılı yurtta kalmış.yok çıkarıp aramaz bile ama kaynanalik yapmaya çalışır alınır beklentiye girer saldım çayıra çocuk büyüten le bu devir annelerinn kaynanaligi.nasl olacak merak ediyorum😂 benm hayatım çocuklarım ama Allah vicdan merhamet versin olmazsa olmuyor o😁🤭iyi yada kötü oluurm demem.bilerek kötü olmam ama hayat hayrlı güzel cocukalrimiza değer veren seven insanlar karşılarına çıkar inşallah

Amin inşallah.ya belli başlı kaynana davranışları vardır.misal ben en çok cimriliktrn yana çektim.bunu yaşadığım için asla hesap kitaplarına karışmam diyorum

0 oy
önce (7,151 puan) tarafından

Kaynana olmak istemem 😀

Mecbursun canım😂

0 oy
önce (18,703 puan) tarafından

Büyük konusmiyim sonuçta kaynanalik biraz geline de bağlı ama kaynanam gibi kötü kaynana olmayacağım kesin. 

Hahahas hemfirikiz burda

0 oy
önce (3,281 puan) tarafından

Hiçbir şeye karışmayan kaynana olurum çok resmi bir ilişkim olur 

Bende iyi olurumda resmi olamamya 

0 oy
önce (9,630 puan) tarafından

Kaynanam iyidir ben aman bemden uzak olsunlar isderim valla jiçbiseylerine karısmam manen ve maddi gücüm yettince baskada bişey aman kafam agrır😅

Kız Ereğlide iyi kaynanayı nerden buldun

0 oy
önce (4,404 puan) tarafından

Güler yüzlü. Merhametli akıllı bir kaynana olurdum 😄 mümkün olduğunca geline iyi olurdum. He o kötüyse o zaman tırnaklarımı çıkarırım 

Bende eşime diyorum.gelinlerim üstüme kavga eder illa bizde kalsın diye.

Safım biraz kendimi kullandırırdım kesin

İlgili sorular

+2 oy
31 cevap 1,156 göst.
0 oy
21 cevap 581 göst.
+2 oy
20 cevap 425 göst.

Kategoriler

1,475,711 soru

24,158,780 cevap

335,260 kullanıcı