+2 oy
469 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,246 puan) tarafından

Ya eşim hep diyor senden çok fena kaynana olur.boyun kısa yere yakınlar fena olur diyor.

Canım kaynanamda kendi kaynanasına benzetir beni senin gibi kısaydı sinirlenince kaşlarını çatıp surqt asardı diyor😂

Ama bence tam tersi bi kaynana olurum.tonton yanaklı cana yakın güler yüzlü uyumlu biriyimdir.

27 Cevaplar

+3 oy
önce (1,682 puan) tarafından

Övünmek gibi olmasın çok aşırı merhametli bir kaygana olurum 😁

önce (3,246 puan) tarafından

Övün abla kız.💞

Gözlemlediğim kadarıyla saf temiz bi kalbin var.İnşallah Rabbim iyi kalbin gibi insanlar çıkarır karşına

önce (1,682 puan) tarafından

Amin amin cümlemizin inşallah canim benim 🥰💜

-Reklam-
+2 oy
önce (118 puan) tarafından

Yoo boyu uzun sırık gibi 5 karış surat

Benim kaynanamda uzundur.dışarıda çevreye kendini melek gibi gösterir.

Ama aşırı iki yüzlü.

+2 oy
önce (1,238 puan) tarafından

Benim kaynanam yok hiç görmedim ama ben nasıl olurum bilmiyorum 

İnsan kötülük görünce nasıl kaynana olunmayacağını anlıyor aslında.bende onda neyi sevmesem asla öyle olmayacağım diyorum

önce (1,238 puan) tarafından

Çok haklısın canım 

+2 oy
önce (24,289 puan) tarafından

Bilemiyorum kaynanam gibi olmak istemiyorum. Gelinime anne olacağım yalanları da sıkmıyorum dip dibe olalım diye tutturmam özel alana saygı duyarım elimden geldiğince yardımcı olurum ama sorun çıkarmam ama oğluma çok düşkünüm ondan korkmuyor değilim 😂

Bende 2 oğlan var birde.şimdiden kendimi alıştırıyorum.eşlerini daha çok sevsinler onlarla ömür geçirecekler.diye

+1 oy
önce (1,964 puan) tarafından

Maşallah benim kaynanam çok iyi sanırım bende iyi kaynana olurum 

İnşallah canım

+1 oy
önce (3,901 puan) tarafından

Kaynanadan ziyade arkadaş olurum diye düşünüyorum. Ama tabi, karşı tarafın da nasıl davranacağı önemli. 

Aynen.bana 1 adım gelene ben 10 adım giderim.sevgimi esirgemem

+1 oy
önce (10,095 puan) tarafından

Valla kızımın kocası kızımı üzerse fena olur ben kimse harap etsin diye el bebek gül bebek büyütmüyorum çocuğumu o kızıma neyse bende ona o olurum 

Bende kız yok.vende dua ediyorum inşallah kimsenin kızını üzmez ağlatmaz diye

+1 oy
önce (15,986 puan) tarafından

Kendi kvalidem gibi olurum ☺️

Herkes evinde yurdunda eşiyle mutlu olsun ☺️

Kızımım oğlumun  bazı oyunularını saklıyorum ileride torunlarım gelince oynayacak annesi babası gezecek biz bakacağız diyorum eşime hep ☺️ 

Öyle gerçekten biz sevgi versek onlar çiçek açar.

0 oy
önce (24,626 puan) tarafından

Vurdum duymaz bana bulaşmayın da ne pohh yerseniz yiyin diyen bir kaynana olurum net 🤣🤣 kocam da sakin bize gelen yaşadı bence 🤣🤣🤣

7 Ekim e gün verdi canım 38+4 bir aksilik olmazsa bu şekilde bakalım 

önce (364 puan) tarafından

Olmaz inşallah 

37 nin içinde de alabiliriz istersen dedi çok zorlarsa öteki hafta içi gideyim diyorum zorlanıyorum baya

Çok durma ayakta.yeri darqldığı için kasılıyor artık bebek.Rabbim sağsalim kucağına almayı nasio etsin inşallah

Çok durmuyorum ama 28 haftalıktan beri şikayetlerim var ve katlanarak artıyor gebe bölümünde de bu tarz şikayetler çok fazla sanırım bu yıl ki gebelikler bu şekilde ilerliyor Allah büyük ☺️

0 oy
önce (2,280 puan) tarafından

Bal gibi kaynana olur benden 😂

Gelinler arı gibi sokmasında😂😂

0 oy
önce (2,673 puan) tarafından

Nasıl olurum bilemem ama kaynanam gibi olmayı hiç istemem Allah korusun 

Amin amin en büyük korkum

0 oy
önce (1,728 puan) tarafından

Bende bu enayilik genetik aktarım olduğu sürece ben gelinime gelinlik ederim büyük ihtimal anamda öyle çünkü 

Hahah aynı ben.ama sevildiğimi anlayınca yapıyorum.sevilmesem tırnağımı oynatmam

0 oy
önce (2,743 puan) tarafından

Kaynanamdan o kadr darbe aldım ki gelinim beni kötü bilmesin arkamdan konuşmasın diye yeri gelir anne yeri gelir arkadaş olurum ama sık boğaz etmem kendi hallerinde mutlu olsunlar bana yeter

Bende öyleyim bacım.zaten ilk kuralım

Yakınlarımda olmayacaklar.uzakta her zaman daha iyi olurlar

0 oy
önce (23,389 puan) tarafından

Ben hafif mesafeli bir kaynana olurdum. Herkes yerinde iyi olsun. Arada gidip gelsinler. Saygıda kusur etmesinler. Ben de aynı şekilde saygılı sevgili yaklasirim. Ama mıç miç olamam hiç. 

Bende uzakta yaşasınlar isterim sık sık gidip gelmeyi sevmem.ama iyiyse fazla fazla sevgimi ilgimi veririm

0 oy
önce (30,546 puan) tarafından

İleriki ruh halime ve psikolojime bağlı diyebilirim 😂

Şimdi şöyle olurum dersem belki öyle olmayacam yani bilemiyorum 🤣

+1

Kaynanamı göz önüme alıyorum bende en azından onun gibi olmamaya özen gösterecem

önce (30,546 puan) tarafından

Evet katılıyorum bende buna özen gösterirdim herhalde karışmadığı hiç bişeyim kalmadı 😒

0 oy
önce (7,259 puan) tarafından

Annem gibi bir kaynana olurrum gelin almamis kız almış yeri gelince gelinleri bizden üstün olur 

Kız annemin gelini yok ama erkek kardeşlerinin eşlerini el üstünde tuttu hep.ama yaranamazsın bacım

önce (7,259 puan) tarafından

İki yengem var ikiside candir büyüğü bacım gibidir Allah odan razı olsun ❤️ 

0 oy
önce (1,859 puan) tarafından

Gelinim olmayacak bir tane damadım olacak. Ama olsaydı asla kendi kaynanam gibi olmazdm ondan çok eminim. Bende damadıma iyi kayanana olurm napaym🤭😁

Bendede damat yok.ama kızım olsaydı kaderi bana benzerdi.o yüzden bazen iyiki yok diyorum.2 oğlum var.yemin ettim asla kendi kaynanamın yaptıklarını yapmayacağıma

0 oy
önce (2,976 puan) tarafından

Benim kayınvalidem Allah razı olsun mekanı cennet olsun çok iyi bir kayınvalideydi ama kendimde şüpheliyim bilerek bişi yaparmıyım bilmiyorum şuanki halimden yola çıkarak söyleyeyim herkse iyi giderim iyi niyetli yaklaşırım son raddeye kadarda öyle yaparım ama bana aynı şekilde gelmiyorlarsa bir yerden sonra tak eder ve gıcık giderim inşallah tatlış bir kayınvalide olurum çok korkuyrıum kendimden 😅

Ya bizden daha iyi kaynanamı olur.😂oğluşlarıma şimdiden temizlik öğretiyorum.eğer iyi olurlarsa benden tatlsını bulamazlar.ama dinirlenince yaprak dökümü hayriyeyi aratmam😂

0 oy
önce (749 puan) tarafından

Bunun için el açıp dua edebilirim kayınvalidem gibi kayınvalide olmayı mevlam bana nasip etsin 

İyi biriyse inşallah canım

önce (749 puan) tarafından

Öz annemden önce gelir benim için

0 oy
önce (70 puan) tarafından

Benim kayinvalidem gibi olsam yeter bak nasıl çok seviyorum elbette bu bana verdiği değerden kaynaklaniyor bende kaynana değil arkadaş gibi olurum 

Aynen insan değer gördüğünde sevgisini fazla fazla gösterir

İlgili sorular

+2 oy
31 cevap 1,159 göst.
0 oy
21 cevap 583 göst.
+2 oy
20 cevap 425 göst.

Kategoriler

1,475,792 soru

24,159,794 cevap