+1 oy
59 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (763 puan) tarafından

Sancaktepe  Sultanbeyli çevresinde iyi bir doktor varmı bildiğiniz kizlar

2 Cevaplar

+1 oy
önce (30,456 puan) tarafından

Bilgim yok post yukarı 

-Reklam-
0 oy
önce (22 puan) tarafından

İlhan varank eğitim araştırma hastanesi çok güzel ben iki dogumumuda orda yaptım bir sezeryan bir normal çok memnun kaldım .

önce (2,661 puan) tarafından

Cnm post sahibi deglm ama gerçekten ıyımı doktr lar bndr hamileyim dogumhane vs 

Valla ben çok memnun kaldım özelde bile böyle belki davranmiolardir normal doğumdada sezeryanda da o kadar iyi insanlar denk geldiki çok rahat yaptım dogumalrimi yaşım küçük olmasına rağmen kimseye kulak asma beni çok korkuttular hep hoşmuş strese girmişim tek yapman gereken doktor ve hemşirelere destek olmak ben hep ne yapmam gerekiyor şimdi ne yapmalıyım dedim hep yardımcı oldular ama onlara zit gider küfür edersen ilgilenmiyorlar o yüzden davranış çok önemli aklında bulunsun korkulacak kadar zor deil merak etme Allah büyük inşallah bı solukta kurtarsın rabbim kucağına almayı nasip etsin

önce (763 puan) tarafından

Bende ikinci doğumunu orda yapıtında gebeliklerim riskli oluyor ikinci doğumda bile tereddütle aldılar doğuma almazlarsa diye korkuyorum  hatta çok güzel ilgilendiler Allah razı olsun ilki baya travmaliydi ikincisinde baya motel vermişti bu stajer ebeler onları çok sevmistim

Evet bende çok memnun kaldım isallah alırlar diğer hastaneleri bilmiyorum hiç canım 

önce (2,661 puan) tarafından

Amin cnm ınsallah bnde iyi doktorlar a denk gelirim 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 140 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
0 cevap 49 göst.

Kategoriler

1,475,617 soru

24,157,496 cevap