+1 oy
451 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (670 puan) tarafından

Kızlar ben komşumun çocuklarını bazen evime çağırırım çocuklarla oynasınlar diye ve yiyecek içecek falan verir karınlarını doyururum , bir çoğunun maddi durumu yok çocuklar yokluk görmesin diye hep vericiyimdir. Hiç beklemediğim komşum gitmiş ev sahibimi aramış ev sahibimde geldi "benim evim kreş değil , öyle olmasını isteseydim çok çocuklu birine kiralardım evi" dedi . Allah aşkına kime ne evime aldığım insanlardan , ev sahibi ile kavga ettim ben bu evde bedava oturmuyorum diye. Girdik yani birbirimize anlayacağınız. 

Şimdi o şikayet eden komşuma da öyle bir sataşasım var ki , sanane ya sanane benim evimden . Allah aşkına kızlar kim haklı bu konuda , olumlu olumsuz her yoruma açığım siz söyleyin 

13 Cevaplar

+3 oy
(148 puan) tarafından

Çocuklar çok mu gürültü yapıyor acaba 

Yani ondan ziyade tabii ki evine kimi aldığına karışamaz 

Ya şikayet edecek başka bir şey bulamamışlar mı insanların kalbine kadar nasır tutmuş ya

(670 puan) tarafından

Gülüm şikayet eden kişi karşı apartmandan, ses olsa dahil asla duyamaz ki çocuklarla kavgalı gürültülü oynamıyoruz hep aktivite yapıyoruz.   Kaldı ki çocukların ailesi bile Allah senden razı olsun çocuklar kurallı yaşamayı öğrendiler diyor 

(148 puan) tarafından

Bazılarına iyilik batıyor yani ne olmuş çocuklar gelip oynamışsa  iyilik yapmak zor yapana da mani oluyorlar 

(1,792 puan) tarafından

Karşı apartmandan senin evinin içine nerden liliyor bu kadın asıl mesele o kıskanç kuduruk banane milletin evine eldığı insandan ahlaksız ev sahibininre öyle bi pakkı ydk insanın şeyine sayaçmı takıcakmış tövbe yaa  senin çocuklarında olabilir onlar sen kimsin de evin içine giren insana karışıyosun 4 duvarın var diye densiz ne biçim insan bunlar ya 

(670 puan) tarafından

Kapılar birbirimize bakıyor canım yani balkondan birbirimize bakıyoruz , ki çok yakındık sürekli muhabbet sohbet içerisindeydik. Üst katımda ki kiracı da aynı ev sahibi. Onun için de demiş ki "Senin kıyamadığın camları mopla siliyor" 🤦🤦🤦 yarın inanılmaz bir kavga edeceğim , eşim uğraşma diyor ama sessiz kalırsam bu şekilde devam edecek. Allah'ım bugün o kadar çok sinirlendim ki anlatamam . 

-Reklam-
+1 oy
(857 puan) tarafından

cocukda yapabilirsin bes cocugunda olabilir on cocuguda olabilir. komsun nekadar sacma sapan gereksiz insanlik yuzu gormemis mahluk. ev sahibin dersen kirasininalir evine zarar vermedigim surece ister kres yaparsin ister kerhane . kirasininalir oturur assa. ne karisabilir ne bise diyebilir.  mubala yabi kerhane derken de eve ister cocuk gelsin ister yollu gelsin kimseyi ilgilendirmez

(857 puan) tarafından

o arayan komsuyu ara ne zarari var benim evime gelen kisilerin sana bi gocundugun durummu var diye. ev sahibi zaten karisamaz kirasini alir oturur assa. evini kirip dokmuyorsan isterse 50 cocuklu misafir gelir 50 gun yatili kalir kimseyi baglamazki bu

(670 puan) tarafından

Kız çocukların birşey yaptığı da yok. Ev sahibim diyor ki ben senin misafirine karışıyor muyum, ama benim evime mahallenin çocuklarını toplayamazsın ben bu evi ne emeklerle yaptım diyor gelde çıldırma 🤦🤦

(857 puan) tarafından

cocuklarda misafirim . ister anneleri yaninda olsun ister olmasin. evime giren cikan kimseyiilgilendirmezki

+1 oy
(1,148 puan) tarafından

Valla ev sahibine sataşmadan gidip o komşu olacak insan görünümlü mahlukatı yolardim. Terbiye yoksunu sana ne ya sana ne. Çok sinirlendim şu an 

(670 puan) tarafından

Ah bide bana sor rahat yarım saat kavga ettik hızını alamadı WhatsApptan ses kaydı attı çocukların ailesine söyle çocuklarına sahip çıksınlar göndermesinler diye 😂

(1,148 puan) tarafından

Tamam bidahakine çocuk yaparken de sana danişırız deseydin dengesiz 

+1 oy
(478 puan) tarafından

Kıskanç köpek olacak komşu ona ne ya ne güzel iyilik yapıyorsun ev sahibi karışmaz sanki bedava oturuyorsunuz

(670 puan) tarafından

Ya neyini kıskandı onuda anlamadim 55 yaşında koca kadın , ki çokta iyiydi aramız sürekli muhabbet halindeydik

(478 puan) tarafından

Yaşlanmış ondandır her halde canım deli mi ne

+1 oy
(1,998 puan) tarafından

O evde babanın hayrina otturmuyor seni , evle beraber beni de mi satın aldın, hayırdır, yavaş gel derler adama, ayyy okurken ben bile burda sinir oldum, şikayet eden komşuna gelince sessiz kalma , ver tepkini, hayırdır aşım ekmeğimi bir evdeki misafirimin yiyeceğini içeceğini sen mi veriyosun, haddini bil , çizgini aşma de, sakin tepkisiz kalma😡

(670 puan) tarafından

Yok ya bu saat oldu hâlâ daha öfkem dinmedi şuan balkonda ailecek çay içiyorlar kahkaha sesleri geliyor, eşim bırakmıyor ki mahalleye rezil edeyim . Yarın kesinlikle haddini bildireceğim rezil kadın 

+1 oy
(5,994 puan) tarafından

yani evi ticarethaneye dönüştürmedikten sonra kimse kimseye karışamaz

iyi de zaten senin çocuğun var

o komşu denen de değişik bir muhatap olmana gerek yok

(670 puan) tarafından

Çok iyiydi aramız , bu şekilde yapacağını hiç düşünmemiştim , çocuklar asla ses yapmıyor sürekli oyun oynuyorduk çocuklara etkinlik yapıyordum , eğitim veriyordum neyi battı anlamıyorum 

+1 oy
(24,477 puan) tarafından

Bu kadar kıymetli ise vermesin kiraya. Ancak kırılan dökülen bir şey olursa söz hakkı var onun içinde depozito diye bir şey var. Bu yaptığı düpedüz taciz. Kiracı kullandığı müddetçe ev onundur 

(670 puan) tarafından

Yok güzelim neyi kıracaklar. Kirsalar kirsalar benim eşyalarımı kırarlar ama çocuklar yaramaz değil, sürekli etkinlikli oyunlar oynuyoruz evde ve bu benim hobim gibiydi hemen hemen her gün çocuklar benim evde sürekli çağırıp etkinlik yapıyoruz kızım da çabuk dillensin ekrana bağımlı bir çocuk olmasın diye uğraşıyorum 

+1 oy
(788 puan) tarafından

Bugün polise şikayet etse kendi ceza alır evinde ne içtiği belli olmayan insanları bile şikayet etsen cezası var polis seni ilgilendirmez diyor benim yakın arkadaşımın kiracısı çocuk iciciymis evde iciyormus onlari tam tersine uyardı polis

(670 puan) tarafından

Kuzum çocuk bunlar çocuk ne yapabilirler ki? En büyüğü 6 yaşında çocukların 

(788 puan) tarafından

Yani demek istediğim hicbirsey yapamaz ev sahibin

(788 puan) tarafından

Kimseye zararın olmasigi sürece gelen giden kimseyi ilgilendirmez

+1 oy
(320 puan) tarafından

Hadsizlik , ne karışıyor ki

(670 puan) tarafından

Şerefsizde ondan. Benim ağzımıda bozuyorlar İmran deli oldum kadına 

(320 puan) tarafından

Kanka ev sahibini şikayet et , kadında tüm mahalleye anlat yaptığını rezil et

+1 oy
(3,519 puan) tarafından

Şikayet edenin ağzına ederdim net bir şekilde 

(670 puan) tarafından

Yarın ilk gözlerimi açtığım gibi o olacak , inadınada çocukları çağıracağım

+1 oy
(1,169 puan) tarafından

Bir anda beşizlere hamile kalsan evden mi çıkarcak sizi? Çok saçma canım. Evin anasını ağlatmadığınız sürece karışamaz. 

0 oy
(6,525 puan) tarafından

Şikayet eden komşunun sana sataşası var bence 

0 oy
(2,810 puan) tarafından

Tabiki karışamaz. Babasının hayrına vermedi sana o evi. Kirasını odedigin eve bir şey diyemez.komsu dediğin de ne yılanmış. Bazı insanlar gerçekten saf kötü.

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 612 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde KuzucuklarinAnnesi07 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 339 göst.

Kategoriler

1,477,155 soru

24,179,081 cevap

336,248 kullanıcı

...