0 oy
459 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

..... 

11 Cevaplar

+6 oy
önce (6,092 puan) tarafından

Patron dediğin herif kaba tamam ama sen de hiç mi yol yordam bilmiyorsun be bacım. Eşinin işyerini arasana önce telefonun evde kalmış getireyim mi diye, ya da hiç mi kimse yok arayacağın da tek başına kafan göre kalkıp oralara gidiyorsun. 

Haydi bilmediğin bir işe kalkıştın, adam da sana ö-küzce cevap verdi, ne diye tekrar arayıp ağız dalaşına girer gibi laf yetiştiriyorsun. Mesajla yazmışsın bir de. Eşinle işvereninin hukukuna sen neden karışıyorsun, eşini de yüz göz ettin böyle bir adamla.

önce (1 puan) tarafından

Ama sinirlendim ben bayanım sonuçta oralarda otoyol canım 

E kadınım diyorsan bebeni bırakıp bilmediğin yollara neden gidiyorsun. Hiç mi aklına gelmedi önce işyerine ulaşmak. Kaldı ki adam da sana araç sağlamak zorunda değil. Yaparsa eşin yapardı o da ayrı kabalık etmiş.

önce (1 puan) tarafından

Okadar uzakta değilmişki gelip alabilirdi adam dedi bana

önce (719 puan) tarafından
+1

Okurken bunları yazmayı düşünüyordum yanliş anlamayın ama gerçekten siz hiç mi yok yordam adap usul bilmiyorsunuz eşinizin patronunu arıyorsunuz ne casaretle bu işin aması maması olmaz eşinizin işine son verse adam ne yapacaksınız neye sebep oldugunuzu farkında mısınız eşiniz eminim bi ton fırça yemiştir sizin yüzünüzden eşiniz size gelmeyin demiş hala ısrarla patronunu arayıp açıklama yapıyorsunuz eşiniz size ne kadar kızsa haklı bu işin kadını erkeği yok iş dünyası kadını erkeği ayırt etmez yaptığınız resmen taciz

önce (1 puan) tarafından

Ozaman beni kessinler ben 24 yaşındayım 

önce (10,076 puan) tarafından

Kesecekleri yola niye çıkıyorsun arkadaşım deli cesareti derler buna 24 yaşındaymışsın ama 15 yaşında yapmaz bu yaptığını telefonun derdine sahibi düşsün seni ortalıkta bırakan adamın telefonu için ne demeye yollara düşüyorsun 

önce (1 puan) tarafından

Giderim sandım abla

önce (719 puan) tarafından

Hala anlamamakta ısrar edip saçma sapan savunma yapıyorsunuz ya hataları kabul etmekte bi erdemdir hataları savunmakta erdemsizliktir siz böyle devam edin bu hayatta hiçbir zaman başarılı olamazsınız

önce (1 puan) tarafından

Tmm aynısını yaşarsın umarım

Bacım dramatize etme yahu. Kesilecek yerde göre göre ne işin var madem. Yaptığın yetişkin işi değil. Tamam iyi niyetle yaptın, gittin, yardımcı olmadılar dön gel eve. Ama sen 24 yaşında evlat sahibi de biri olarak eşinin kaba saba patronuyla ergen gibi mahalle dalaşı yapıyorsun. Mesaj atmak da nedir. Kabarmak falan yazmışsın üstelik, argo. Adam eşinle uğraşır durur artık. Eşin de seninle. 

Hak aramak bu değil kesinlikle. Adama ergen gibi argo mesajlar atarak hayat dersi mi vermiş oldun. Adam senin can güvenliğini umursamamış iki mesajınla emin ol ibret alıp kafasını duvarlara vuruyordur.

-Reklam-
+2 oy
önce (2,970 puan) tarafından

Yani bacım eşinin iş vereniyle senin ne muhabbetin olabilir ki? Eşini çok zor durumda bırakmışsın haksızsın tabiki yaptığın sana mantıklı geliyor mu ha geliyorsa orasıda sıkıntı ayrıca ben elalemin adamıyla ne muhabbetim varda neyin tartışmasına giriyorum demedin mi nerden bakarsan bak haksızsın bana göre 

önce (1 puan) tarafından

Bizde öyle şeyler asla olmaz benim babam hemen yardımcı olur neden biliyomusun insan olduğu için

önce (1 puan) tarafından

Aynısınını yaşarsıj merak etme

Alışırız bacım 😅❤️

Canım bak zorunda değil bu noktayı anlamıyorsun sen bozulabilirdin onu anlardım insanlık öldü mü dersin onuda anlarım ama almadı diye tartışmak mesaj atmak ne demek 

önce (17,827 puan) tarafından

🐶🐶 duası kabul olsaydı gökten 🦴🦴 yağardı...Bu fevri tavırlarıyla daha çok kaybolursun sen😁

Maalesef öyle 😅

+1 oy
önce (30,394 puan) tarafından

Yaptığın bence saçma ve yanlış haklı bulmadım telefonu evde unutmuşsa zaten bi şekilde ulaşır sana ulaşacaksa veya başkasını arayacaksa bi telefon unuttu diye bilmediğin yollara neden gidiyorsun tek başına ayrıca bana bişey olabilirdi diye kendin de demişsin bilmediğim bi yere asla gitmezdim ben olsam 

önce (1 puan) tarafından

Evet daha önce gitmiştim ben yolu şaşırmışım ben cnm bide hastaydım ben cnm

önce (30,394 puan) tarafından

Yine de çıkmamalıydın evinden çok mu önemli telefon değer mi elin insanlarıyla uğraşmaya 

önce (1 puan) tarafından

İnsan samdım diyelim

+1 oy
önce (17,827 puan) tarafından

Önemli bişey olursa dönsün alsın....Bu saatten sonra da kocan olacak o adama tavrın nolur bilemem.. Patronu tekrar arayıp yazmanda çok saçma olmuş kusura bakma kocanın umrunda olmamışsin elin adamina Ne..

+1 oy

Nerden tutsan elinde kalıyor seni kocam umursamamış patron neden umursasın birde elin adamına tavır yapmışsın 

önce (1 puan) tarafından

Ama insan derki git eşine bak der insanlık bumu

Kocan dememişki karıma bakayım geldiğin yoldan dön demiş az kendinize değer verin Allah aşkına 

0 oy
önce (1,789 puan) tarafından

Ya sen niye giduyosun umutuysa unuttu esin bile orda destek olmamais ohoooo

önce (1 puan) tarafından

Evette vereyim yazık dedim ama ben kayboldum

Kimseye acıma bu zamanda herkez nankör vallaa

önce (1 puan) tarafından

Yani şimdi sen kaybolsan seni eşin gelip alırmı

Valla benim esim varya oraya koşarak gelir uçak indirir namusunu ortada bırakmaz kusura balmaa

0 oy
önce (24,428 puan) tarafından

Sen gereksiz muhattap olmuşsun insanlarla ben olsam hiç muhattap olmazdım ne gerek var geri mi atmaya vs takıntılı biri gibi böyle bişey yapsam eşimle çok kötü aram açılırdı heralde unuttuysa unuttu evde çok gerekliyse döner alır sana telefonumu getir dememiş ki kocan da 

önce (1 puan) tarafından

Sorun telefon değil benim kaybolmam

önce (24,428 puan) tarafından

Ee gitmesen kaybolmayacaktin canım sorun telefonu eşine vermek istemenle başlıyor zaten

önce (1 puan) tarafından

Daha önce gitmiştim neden öyle oldu bilemedim 

0 oy
önce (4,953 puan) tarafından

Yaptığın çok saçma. O kadar önemli olsa eşin şirketten seni arar telefonu getirebilir misin der. Hadi kendi başına gittin patrona ne ki seni aldırsın? Bir de adama saçma sapan mesajlar yazmışsın. Eşini de zor duruma sokmuşsun, belki senin yüzünden azar işitti, belki işten çıkartacak adam ne yapacaksın o zaman? Ayrıca patronu buraya yazmak yerine eşini yazmalıydın, sana karşı sorumluluğu olan kişi eşinken o bile kendi başına dönsün demiş.. Kaldı ki bir şekilde geri de dönebildiğine göre bunca tantana ve huzurluk yaratmak yerine kaybolunca kendi başına geri dönseydin baştan.

önce (1 puan) tarafından

24 yaşındayım ve gittiğim yer normal bi yer değil daha anlatayımmı

önce (1 puan) tarafından

Ama insan halden anlar ya

önce (1 puan) tarafından

Ben daha önce gittim karıştırdım her şeyde para değil yani insan canı daha önemmli

önce (4,953 puan) tarafından

Bak canım. Yok kadınım yok 24 yaşındayım vs diyorsun da bunlar bahane değil. Madem kadın ve 24 yaşında olmayı bir sebep olarak sunuyorsan, çıkmasaydın. Burada ne patrona ne bize kızma, eşine kızman gerek. Adam olsa seni orada bırakmaz, yanlış dahi yapmış olsan çıkar gelir seni eve bırakır ya da bildiğin bir yere. 

önce (1 puan) tarafından

Çok korktum ben ama gerçekten ya normal bi yer değildi

0 oy
önce (1,614 puan) tarafından

Adam seni almak zorunda değil ki. Eşini Cok zor zor durumda bırakmışsın. Eşin de kabalık etmiş ama bence onu da orda zor durumda kaldığından sana kızdığı için yapmış. Koca adamla Ergen Ergen ağız dalaşina girmişsin 

önce (1 puan) tarafından

Evet ama insan insana dermi ya banane sen sor vicdanına dermisin ya

Ben demem ama diyen insanlar var. Gerçekten de ona ne sonuçta 

Herkes iyilik yapmak zorunda değil ki

önce (1 puan) tarafından

Ne demek onane ya kaybolmuşum öleyimmi hastamısınıs siz

Canım benim adamın karısı misin kızı misin? Sana karşı bir sorumluluğu yok. Herkes iyilik yapmak zorunda değil m tabiiki adama ne? İnsan olsaydı yardım ederdi ama etmek istememis senin kaybolmak, ölmen, kalman adamı bağlamaz ki sana karşı sorumluluğu yok. Bilmediğin yere gitmeseydin derler adama. Yapsa iyiydi ama yapmak istememis. Kimseye zorla iyilik yaptiramazsin

0 oy
önce (783 puan) tarafından

Sanane ki eşinin telefonundan canım unuttuysa unuttu olabilir 1 gün telefonsuz kalsın ne olacak zaten önemli olsa kendisi gelir alır yada birini gönderir aldırır sen niye gidiyorsun en başta hata yapmışsın ayrıca bir patron niye sana araç yollasın kaybolduysan eşini ilgilendiren bir konu bu patron her çalışanın özel hayatıyla mi ilgilenecek. Bence eşini zor duruma sokmuşsun gençsin tamam yolda tehlikeli karısik bir yol başına birşey gelebilirmis madem öyle kötü bir yol hiç gitmicektin 

0 oy
önce (10,007 puan) tarafından

Eşim bir askere gitmişti tazminat için gidip babamla ben değil babam konuşmuştu karişmadım bile diye bilirim sadec gitim babamın yanında karısmam eşimin iş durumuna hayata karısmam ben bişey oldu  iş ben karışmam hayata tehlikeye atmaya gerek yok babam sordu hemen askerden sonra başlaya bilirmi işe diye eşimi çalışmasını çok iyi geli alırız dedi bir kere sordu babam gelincede eşim askerden direk başladi ise 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 331 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,160 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 1,247 göst.
0 oy
3 cevap 209 göst.
5 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,506 soru

24,155,925 cevap

335,110 kullanıcı