0 oy
475 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,396 puan) tarafından

Banyo yapıyorduk beraber köye geldim annemlere ben başımı sanpuanlarken gitmiş soğuk suyu kapatmis aglamasiyla baktım göbeği kıpkırmızı soğuk su attım hemen .

Çıktık ağladı çatladı.fucidin krem vardı sürdüm Ağrı kesici verdim uyutmaya çalışıyorum.

Köyde olduğundam arabada yok götüreyim uyansın halen ağrısı devam ederse bu şekilde götürecem acile .

Başına gelen varmı 

Ömrümden ömür gitti .resimde belli etmiyor ama kıpkırmızı halen

image

16 Cevaplar

+1 oy
önce (2,282 puan) tarafından

Yumurta akı sürün hemen çok faydası var 

Ambulans çağırın gelirler 

-Reklam-
+1 oy
önce (385 puan) tarafından

Soğuk yoğurt sürün etki eder bekleme acile git Allah korusun

0 oy
önce (7,093 puan) tarafından

Acile gotur enfeksiyon kapar  orası su toplar daha kotu olur  gecmis olsun

önce (1,396 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (77 puan) tarafından

Ya çok kötü görünüyor arkadaş demiş şu toplar burası şişmiş görünüyor ambulansı arayın bişey yapın ama götürün yani

Teşekkür ederim canım uyudu şimdi uyansın bı şekilde götürecem 

0 oy
önce (7,177 puan) tarafından

Kantaron. Yağı yada zeytinyağı sürseydin

0 oy
önce (5,632 puan) tarafından

bence götürün belki daha derin de yanmış olabilir 

0 oy
önce (6,256 puan) tarafından

Acile gidin hemen bir şey sürersen yanığın izi kalabilir çocuğun vücudunda

0 oy
önce (297 puan) tarafından

Sakın ol canım dk gotursende yanık kremi surup gondericek seni orası su topluycak sonra kuruyacak hemen yara yanık kremi var hametan bide sarı bı krem var ikisini karıştırıp Sürmen lazım emcaneden al hemen çok geçmiş olsun benim oğlumda küçüktü 3 derece yandı hemde Allah vermesin

Sar kantaron yağı varsa biraz buzdolabında beklet onu sür

Sadece furucidin var onu sürdüm Ağrı kesici verdim uyudu uyansın bakayım 

Hangi şehirdesin sen bende kantaron var ya yakinsan

0 oy
önce (1,939 puan) tarafından

Acile götür canım yanık çok agrr

0 oy
önce (3,825 puan) tarafından

Konu komşuda varsa kantaron bul sür araba bulur bulmaz da acile götür 

0 oy
önce (708 puan) tarafından

Gecms olsun o an suyla yandiysa yada yanıkla olunca asla suyla yıkama ve su ile temas etme yoksa şişer direk Krem sürmeniz gerekiyrdu o yer su toplick ve rahat uyuyamiyack yanık agrisuda pis ama yara için de ayriyeten Krem almanjz gerek iz kalmasn djye iz kalabilir araba bulunca direk götürun doktora yazık çocuğa kıvranıyor Ağrı'dan şimdi 

0 oy
önce (508 puan) tarafından

Çok ağrısı olsa uyuyamazdi diye düşündüm için rahat olsun bence , 112 yi arayıp bilgi al bence evde olan birşeyi Sürmeni tavsiye eder yada ambulans gelir

0 oy
önce (7,025 puan) tarafından

Kızımda ayağını sobaya yapıştırdı deprem zamanıydı gidemedigim için yumurta akı sürdüm daha SONRA  silverdin falan sürdüm çok iyi yumurta akı Cnm bire Bir 

Silverdin bugün kullanmaya başladım canım 

İz filan kaldimi sizde

önce (7,025 puan) tarafından

Yok cnm bizim  depremden sondaki gündü sobalı bı eve geçtik çünkü evde kalamiyordum kızım 18 aylıktı  . Eşime emanet ettim oğlum 20 günlük mama yapacaktım bı baktım bağırma sesi ayağı bildiğin sobaya yapışmış   kayinbabam direk yumurta akı surdu sonra gidip silverdin getirdi sürdük.

Hemen sonraki gün  kaynar yani sobanın üstündeki sıcak çay diğer ayağına döküldü tabi bardaktaydi iki  ayağı da gtri o süreçte aynı işlemleri uyguladık  kış günü çorap giydirmedim HP krem surerdim .

Çok şükür bişey olmadı . Sende serin tut çok temasfa olmasın elbisesi canı yanar bişey  kalmaz inşallah 

0 oy
önce (30,548 puan) tarafından

Ayy çok geçmiş olsun 🥺

0 oy

Allah razı olsun kızlar hepinizden yorumları okudum şükür iyi sadece nohut kadar bir yer su topladı krem sürüyorum,ağlamıyor oynuyor zıplıyor ama sabah eğer sis filan olursa goturecem hiç olmazsa sağlık ocağına götürecem

0 oy
önce (406 puan) tarafından

Bence acile götür doktor baksın ne olur ne olmaz 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 5,544 göst.
6 Nisan 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,433 göst.
18 Kasım 2019 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.
6 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2801 (870 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 104 göst.
23 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne3545 (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,890 soru

24,161,185 cevap

335,378 kullanıcı

...