0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (1,807 puan) tarafından

Afiniza siginiyorum kusuruma bakmayin ..Arkadaşlar merhabalar bu erken döllenmeyi Ben İnternetten araştırdım ama inanın hiçbir şey anlamadım bir arkadaşım var şey diyor hani erken döllenme diyor Adetime 10 günde olsa 11 günde olsa diyor test yapsan çıkar diyor sizce

2 Cevaplar

+1 oy
(5,889 puan) tarafından

yumurtlama 2 adetin ortasıdır nromalde

ama bazı kadınlarda adet bitimi olabileceği gibi bazılarında da adet öncesi olur.bu bilinmediği için de takvim usulü korunma yanlıştır. 

erken yumurtlama olursa, erken döllenme geç olursa geç döllenme olur. 

tabi yumurtlama takibi yapmıyorsan bunu bilemezsin, ancak ultrasondan anlaşılır

sağlıklı gebelik testi ise, (buradaki en büyük şey psikoloji) adet gecikmesiyle yapılan testtir

(1,807 puan) tarafından

Anladım kuşum tsk ederimmm

-Reklam-
0 oy
(25,523 puan) tarafından

Aşkım ben bildiğim şekilde aciklayim mesela bazı kadınlarda reglden 3 gün sonra falan yumurtlama günü başlıyor reglden sonra 3 11 günleri arası yumurtlama devam ediyor normalde yumurtlama 3 gün sonra başlarsa 11.gun 15. gün testte pozitifi görürsün yumurtlama günlerini bilmen lazım mesela benim relgden 19 21 gün diğer regl zamanımda yumurtlama günün regl geçse de testte net çizgiyi goremeyebiliyorum inşallah anlaşılır olmuş anlatabilmisimdir ☺️

(1,807 puan) tarafından

Hay ağzına sağlık bebegimmm

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 51 göst.
+1 oy
0 cevap 38 göst.
30 Ağustos 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Fatma sis (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.

Kategoriler

1,476,675 soru

24,172,644 cevap

335,921 kullanıcı

...