Evimizi satışa çıkardık sabah kahvaltıdan sonra 3 tane adam geldi bakmaya Küçük kızım da durmadı birlikte bahçeye indik eşim de yanlarında kaynanamın yanına indim çocuğu yukarı götür dedi durmuyor dedim bahçede biraz oynasın bir erkek gördün mü şeyinin suyu akıyor dedi üzerime kaynar su döküldü sanki karşımda oturuyor yüzüne art arda tükürdüm Bir de tekme attım Bir daha evime adım atarsan yaşına bakmam senin ağzını burnunu kırarım dedim terbiyesiz ahlaksız nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyorsun bu kadar haset olabiliyorsun adamlar gitti eşim ne oluyor dedi dedim annem böyle dedi eğer böyle bir şey dediysem Allah belamı versin demediysem senin belanı versin dedi Kurban olduğum Allah dedim şuracıkta belanı versede şu yalanlarından iftiralarından kurtulsak artık eşim de diyor %99 söylediğini biliyorum idare et 5-6 aylık ömrü kalmış bilmem ne mecbur muyum ya dedim bu ne terbiyesizlik ne ahlaksızlık kişi kendinden bilir işi dedim kendi yanıyor herkesi kendi gibi sanıyor herhalde
Ben ne okudum şimdi 🤢🤢🤢
İyi yapmışsın. Bu yaşlılar da kafayı yediler artık. Ne dediklerini lafın nereye gittiğini hiç umursamıyorlar
Kaynananda aizeymır olabilir mi acaba
Genelde onlarda beklenir böyle hakaret ve küfürler
Ha eminsen sağlıklı olduğuna çok iyi yapmışsın
Ay kız bu ne okurken Tüylerim diken diken oldu benim kaynana da berbat bir şey Rabbim düşmanıma bile vermesin Ama bu nasıl ahlaklsızlık nasıl söylüyor bu söylenecek söz mü eşin nasıl annesini dövmedi Benim eşim olsa Vallahi annem demez onu gebertirdi terbiyesizliğe bak ya onunla muhatap olma
Tövbe estağfurullah herhalde onda oluyor herkezde oluyor sanıyor terbiyezllikten başka bir şey değil
Evlenmeden önce yaşlılara hürmetim acımam vardı. Şimdi bakıyorum da çoğu şeytandan farksız
Bazı insanların yaş aldıkça beyni küçülüyor
Kişi kendinden bilir işi demekki erkek görünce kendi suyu akıyor ki böyle düşünüyor
Aynen öyle dedim kişi kendinden bilir işi senin kalbinde ne varsa ne hissediyorsun başkasının da kendin gibi sanıyorsun dedim
İyi yapmışsın yaşlıysa yaşlılıklarını bilecekler ben çektim sende çekeceksin kafası var bu türlerde
1,475,705 soru
24,158,700 cevap
335,246 kullanıcı