+5 oy
842 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,133 puan) tarafından

Evimizi satışa çıkardık sabah kahvaltıdan sonra 3 tane adam geldi bakmaya Küçük kızım da durmadı birlikte bahçeye indik eşim de yanlarında kaynanamın yanına indim çocuğu yukarı götür dedi durmuyor dedim bahçede biraz oynasın bir erkek gördün mü şeyinin suyu akıyor dedi üzerime kaynar su döküldü sanki karşımda oturuyor yüzüne art arda tükürdüm Bir de tekme attım Bir daha evime adım atarsan yaşına bakmam senin ağzını burnunu kırarım dedim terbiyesiz ahlaksız nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyorsun bu kadar haset olabiliyorsun adamlar gitti eşim ne oluyor dedi dedim annem böyle dedi eğer böyle bir şey dediysem Allah belamı versin demediysem senin belanı versin dedi Kurban olduğum Allah dedim şuracıkta belanı versede şu yalanlarından iftiralarından kurtulsak artık eşim de diyor %99 söylediğini biliyorum idare et 5-6 aylık ömrü kalmış bilmem ne mecbur muyum ya dedim bu ne terbiyesizlik ne ahlaksızlık kişi kendinden bilir işi dedim kendi yanıyor herkesi kendi gibi sanıyor herhalde

27 Cevaplar

0 oy
önce (3,981 puan) tarafından

Ben ne okudum  şimdi 🤢🤢🤢

-Reklam-
0 oy
önce (1,589 puan) tarafından

İyi yapmışsın. Bu yaşlılar da kafayı yediler artık. Ne dediklerini lafın nereye gittiğini hiç umursamıyorlar

0 oy
önce (5,220 puan) tarafından

Kaynananda aizeymır olabilir mi acaba 

Genelde onlarda beklenir böyle hakaret ve küfürler

Ha eminsen sağlıklı olduğuna çok iyi yapmışsın 

0 oy
önce (964 puan) tarafından

Ay kız bu ne okurken Tüylerim diken diken oldu benim kaynana da berbat bir şey Rabbim düşmanıma bile vermesin Ama bu nasıl ahlaklsızlık nasıl söylüyor bu söylenecek söz mü eşin nasıl annesini dövmedi Benim eşim olsa Vallahi annem demez onu gebertirdi terbiyesizliğe bak ya onunla muhatap olma

0 oy
önce (92 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah herhalde onda oluyor herkezde oluyor sanıyor terbiyezllikten başka bir şey değil 

0 oy
önce (260 puan) tarafından

Evlenmeden önce yaşlılara hürmetim acımam vardı. Şimdi bakıyorum da çoğu şeytandan farksız 

0 oy
önce (3,104 puan) tarafından

Bazı insanların yaş aldıkça beyni küçülüyor 

Kişi kendinden bilir işi demekki erkek görünce kendi suyu akıyor ki böyle düşünüyor

önce (1,133 puan) tarafından

Aynen öyle dedim kişi kendinden bilir işi senin kalbinde ne varsa ne hissediyorsun başkasının da kendin gibi sanıyorsun dedim

önce (3,104 puan) tarafından

İyi yapmışsın yaşlıysa yaşlılıklarını bilecekler ben çektim sende çekeceksin kafası  var bu türlerde 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 595 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,442 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (560 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 779 göst.
18 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde E.D_ (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.