+5 oy
830 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,133 puan) tarafından

Evimizi satışa çıkardık sabah kahvaltıdan sonra 3 tane adam geldi bakmaya Küçük kızım da durmadı birlikte bahçeye indik eşim de yanlarında kaynanamın yanına indim çocuğu yukarı götür dedi durmuyor dedim bahçede biraz oynasın bir erkek gördün mü şeyinin suyu akıyor dedi üzerime kaynar su döküldü sanki karşımda oturuyor yüzüne art arda tükürdüm Bir de tekme attım Bir daha evime adım atarsan yaşına bakmam senin ağzını burnunu kırarım dedim terbiyesiz ahlaksız nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyorsun bu kadar haset olabiliyorsun adamlar gitti eşim ne oluyor dedi dedim annem böyle dedi eğer böyle bir şey dediysem Allah belamı versin demediysem senin belanı versin dedi Kurban olduğum Allah dedim şuracıkta belanı versede şu yalanlarından iftiralarından kurtulsak artık eşim de diyor %99 söylediğini biliyorum idare et 5-6 aylık ömrü kalmış bilmem ne mecbur muyum ya dedim bu ne terbiyesizlik ne ahlaksızlık kişi kendinden bilir işi dedim kendi yanıyor herkesi kendi gibi sanıyor herhalde

27 Cevaplar

+5 oy
önce (1,232 puan) tarafından

Ben gelinler ile kayın valideler ayrı evde olmalı diye düşünüyorum

Kesinlikle 1 oturma taraftarı değilim 

Resmen terbiyesizlik yaptığı 

Eşin farkında demek ki yaptıklarının 

Eğer imkanın varsa ayrı eve çıkın gülüm 

Bu şekilde olmaz 

-Reklam-
+5 oy
önce (757 puan) tarafından

Kaynanan ahlaksız bir şey söylemiş evet ama sen de ona tükürüp vurarak ahlaksızlık yapmışsın üstelik de yasliymis eşin yakında ölür idare et dediğine göre zaten kendi de ahlaksızmis e ne diyeyim birbirinizi bulmuşsunuz 

Sana kötü söz söyleyene kötü söz sahibinindir de geç az edepli ol yaşlı insan çocuk gibidir diyelim Dünya kötüsü ama sen onu vurarak hakaret beddua ederek onun izinden gidiyorsun yaşlanınca onun gibi biri olacaksın gelinin de seni tekmeleyecek 

önce (68 puan) tarafından

***** manyak gibi birşey den bahsetmiyor kadın ne biçim bir üslup ahlaksız ve edep dışı bana biri o cümleyi kullansa benim de gözüm döner bir zaht yaşlı diye namusada laf atmasinlar kadın ne yapsın 

önce (1,133 puan) tarafından

Bizimde yaslimiz var annemiz nenemiz var hiç biri kalkıp gelininin namusuna laf atmıyor şeytan bunun önünde diz çöker kötü insan kötüdür genckende kötüymüş ölene kadar da kötü kalacak değişmez artk

önce (5,217 puan) tarafından

Sanada biri bu kelimeyi kullansa demek rahat olucan renkli hatunca 

önce (964 puan) tarafından

Ne yani yaşlı diye biri böyle size bu şekilde konuşsa Siz de aynı şekilde rahat davranacak mısınız kesinlikle en iyisini yapmış daha fazlasını hakediyorki bir daha böyle bir şey cürret etmesin hiç kimse kimsenin gururuna namusuna laf atamaz bitmiştir

önce (5,318 puan) tarafından

Baya saçmalamışsın kardeş. Yaşına hürmet de bi yere kadar.

+4 oy
önce (2,800 puan) tarafından

Oha,    yani yaşlı kadın diyicem ama söylediği de yenilir yutulur şey değil. 

İyi yapmışsın umarım bir daha öyle bir şeye cürret etmez

+4 oy
önce (726 puan) tarafından

yuh yani kendi kudurukluguyla karistiriyor demekki . yaslilar kafayi yoyorlar artik biseyleri yapamayinca. cokta iyi yapmissin balgamli balgamli genizden beri tulurseydin keske

+3 oy
önce (722 puan) tarafından

Kaynananız hasta mı 5 6 aylık ömrü kalmış

Yok eşim 3senedir aynı şeyi söylüyor benden sağlam kendisi

önce (722 puan) tarafından

Mecazen söylemiş sanırım 

+3 oy
önce (943 puan) tarafından

Malesef bazı yaşlılar böyle olabiliyor. Ne diyelim. Onın dediği de hata senin yaptığın da hata. Ama yapacak da bir şeyin yok öyle söylenince teşekkürler sağol denmeyeceğine göre. Tekme olmayabilirdi ama

+3 oy
önce (4,704 puan) tarafından

Abooo çok iğrenç ortamlar 

+2 oy
önce (10 puan) tarafından

Ay tövbe yarabbim . Daha neler göreceğim . Bu ne saçma sapan ne kadar ahlaksız bir iftira ve üstüne üstlük nasılda yaomadim deyip kenara cekilebiliyor . Ulan sen onun oğlunun karısısın nasıl olurda böyle bir itamda bulunuyor sana . Hayır herşeyi geçtim esin madem biliyor böyle bir annesi olduğunu daha ne demeye seni savunmuyor. Yemin ederim bazı insanların yatacak yeri yok

Ona diyorum zaten sen nasıl can vereceksin bilemiyorum 5tane. Bacısı var evlendigimizden beri hiç birini görmedim herkes aman aman evlerden ırak diyor

+2 oy
önce (5,588 puan) tarafından

ağzından çıkanı kulağı duymuş mu acaba🤦🏼‍♀️

ne kadar ayıp ya, kırk yıl düşünsem aklıma böyle bşr cümle kurmak gelmez. cahil işte, cahil insanın aklı bir oraya çalışıyor 🤦🏼‍♀️

ablamın ex kaynanası da botaştan geçebilmek için giriş izni olarak kendi bacak arasını gösteriyordu alın size giriş izni diyordu, böyle yapacaksınız diye 🤦🏼‍♀️

önce (3,215 puan) tarafından

Allahım o bacak arasını açsa nolacak🫣

Çok iğrenç insanlarla aynı havayı soluyoruz gerçekten

önce (5,588 puan) tarafından

he tabi altından kendi kukusu😅😅

hani erkekler cinsellikten falan konuşur diye biliriz ya valla erkekler kadınların yanında çok namuslu kalıyor, daha usturuplu konuşuyorlar. belli yaş üstü cahil kadınların tek konuştukları şey cinsellik 🤦🏼‍♀️ bi kere öyle bir ortamda bulundum tam da ergenlik dönemi yani🤦🏼‍♀️ kaçacak delik aradım ne konuşuyor bunlar diye🤦🏼‍♀️

önce (24,467 puan) tarafından

Hahah 🤣 🤣 🤣 🤣 giriş izni bacak arasından mi kahkaha attım 🤣 🤣 🤣 

önce (3,215 puan) tarafından

Bende çok şahit oldum buna hemde 16lı yaşlarımda.çalışırken kulağımda kulaklık vardı.seside kısıktı.kadınlar kahkaha atarak başka bi kadının yatak odasını konuşuyordu.başka bi abla susturmuştu genç kızlar var susun diye.

Yine aynı kadın benim için bu nasıl evlenecek afedersin kadın olacak demiş.müzik dinlediğim için duymamıştım.arkadaşım anlatmıştı duyduğunu.

İnsanın hicmi ağzına Allah kelimesi girmez namaz yok şükür yok varsa yoksa aklı oraya çalışıyor öyle insanların yatacak yeri yok

+2 oy
önce (1,964 puan) tarafından

Oha kere oha yani. Şok oldum. Tebrik ederim susmadığın için. 

+2 oy
önce (6,103 puan) tarafından

Ne okudum ben...

Allah yardımcın olsun bacım. Şiddet elbette doğru değil de başka ne tepki verilir inan bilmiyorum. Dilerim bunamıştır ondan demiştir. Akıl sağlığıyla denecek laf değil. Evladına dikkat et, ona da ayarsız ayarsız konuşur. 

Valla deli olsa aldirilmazda aklı fikri başında insan gelinine bunu diyorsa teşekkür beklemesin yani 3yildir susuyorum hakaretlerine yalanlarına artk yeter yani

+1 oy
önce (30,469 puan) tarafından

Allah ıslah etsin ya o nasıl laf öyle evlerden ırak bacım Allah sabır versin sana 😳

+1 oy
önce (24,467 puan) tarafından

Kendim tukurmus gibi nasıl rahatladım ağzına sağlık bacım . Ömrü veren kocan mi 5 6 aylık ömrü kalmış diyor namusuma laf edecek idare edeceğim oda bişey dese arkanda dursa ağzını açamaz . Yanık karı nasıl yakıştırma bu nasıl söyleyebilir gerçekten akıl alır gibi değil ama seni tebrik ediyorum hakkını savunabildigin için 

İster anam olsun ister kaynanam namusuma dil uzatacak insanın köpek daha değerlidir benim için bu saatten sonra evime adım atamaz terbiyesiz ahlaksız 

+1 oy
önce (3,470 puan) tarafından

Yaptıkların içime bi guxel şu serpti az bile olmuş 

+1 oy
önce (8,303 puan) tarafından

Söylediği iğrenç bir şey. Yenilir yutulur tarafı yok ama tekme atmak yüzüne tükürmek de doğru gelmedi bana 

Ne yapabilirdim sussam kendimi yiyip bitirirdim konuşsam 3yildir yapıyorum anlamıyor insana anladığı dilden konuşmak lazım anlaması için her yolu denedim çünkü 

önce (8,303 puan) tarafından

İnan bilmiyorum ben ne yapardım öyle bir durumda bilmiyorum kınamakta istemiyorum ama bana yapılan doğru gelmedi 

+1 oy
önce (1,603 puan) tarafından

Konudan bağımsız, senin açtığın postlar da çok enteresan.  Görsel hafızam kuvvetlidir hatırlıyorum eski postlarini. 

Ayrıca belki bunamistir kadin aşırı tepki vermişsin döverek. 

Bunama filan yok bacım evlendim evleneli ağzına sakız oldum artk oraya aklı varanin bunamasini beklemeyin 

0 oy
önce (1,792 puan) tarafından

Yuhhhhh idare et ne demek ya iyi yapmışsın agzinada sic 

Bugun bu lafı söyler, böyle tipler tacevuz bile eder pazevek

0 oy
önce (2,317 puan) tarafından

Edepsiz... Neyse sakin ol  kar kürem. Ben bile aşırı gerildim sen az bile yapmışın burda seni eleştirenler olursa onların kaynanası aynı ahlaksızlığı yaparsa teşekkür etsinler sonuçta yaşlı kadın cağnımmmm

0 oy
önce (1,139 puan) tarafından

Ağzım açık şekilde okudum resmen. Nasıl bir ah.laksızlik bu nasıl bir kafa yapısı bu. Allah ıslah etsin inşallah. 

0 oy
önce (2,650 puan) tarafından

Yaa söylediği şey aşırı kötü tövbe ya rabbim yaşlı insansın azcık kalbin, ağzın temiz olsun pis pis ne o öyle. Ama senin hareketlerinde bana normal gelmedi yani 🙂 alışmışsınız birbirinizle çok tartışmaya heralde o yüzden sınırlar baaaya aşılmış. İki tarafta çirkinleşmiş rahatça 🙈

Eşinin annesine olan saygısı da göz doldurucu😁

önce (2,317 puan) tarafından

Eşini elestirenleride anlamıyorum ne desin annem iyi dedi falan mı😅😅

önce (2,650 puan) tarafından

Ya yok tabii öyle de demesin belli ki annesi bıktırmış hareketleriyle ama şurda 3-5 ay ömrü kaldı demesini garipsedim yani anne sonuçta ya ölsün diye gözünün içine bakıyor demekki oysa o onu doğurdu büyüttü iyi kötü. Ha sonra eziyet etmiş olabilir hal tavırlarıyla ama dinimizde ne olursa olsun anne annedir yani bir evladın kalbinin annesi için böyle duygular beslemesi ne kötü. 

Ayrıca diliyle birşeyler söylenmiş olabilir ama anneme tekme atılmasını kabul edemezdim. Aynı şekilde eşime de el kaldırılamazdı tabii de 

+1

Kaynanam eşimi evlatlık almış eşimin ikinci evliliği ilk gelinini dovuyormus eski karısına attığı iftira yüzünden eşim birini dövmüş adam 2hafta sonra ölmüş tutuklamislar eşimi 4ay hapis yatmış eşiyle boşandı suçsuz olduğu otopside çıkınca serbest kaldı kaynanam mallarını sattı oğlu gibi görseydi gerçekten bu kadar kötülüğü yapamazdı eşim annesinin ne kadar tehlikeli yalancı iftiracı biri olduğunu biliyor yoksa suçsuz yere hiç bir erkek annesine bunların yapılmasına göz yummaz ama bu anne değil ömrü boyunca kötülükle beslenen biri ve ben 3senedir her kufrune hakaretine sesimi çıkarmadım sustum sabrettim ama namusuma laf atanın ağzını burnunu kirmadigima dua etsin 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 595 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,442 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (560 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 779 göst.
18 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde E.D_ (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.