0 oy
116 göst.
önce Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından

Maddi durumum yok ama. Ben devlet Hastanesi'nde korkuyurum . Çok kötü davranıyorlar .  Ne yapmalıyım acil

9 Cevaplar

+1 oy
önce (3,993 puan) tarafından

Maddi durumun yoksa parayı kim ödeyecek canim özel dedim.ben simdi sana 20 bin TL en ucuzudur oda kim karşılayacak 

-Reklam-
0 oy
önce (1,623 puan) tarafından

İnsanına denk gelmezsen özel de aynı devlette. Ben 2 doğumu da devlette aynı hastanede yaptım. İlkinde çok kötüydü rezil ettiler. Ama ikincide bebek gibi davrandılar. Biraz size de bağlı. Dediklerini yaparsanız sıkıntı olmuyor

Ben şahsen özel hastaneden korkuyorum. Para için herşeyi yapıyorlar. Devlet en azından tek sıkıntısı pohpohlamiyor 

0 oy
önce (291 puan) tarafından

Ben ilk üç oğlumu İst özelde yaptım son oğlumu Sakarya'da devlete yaptım bu kafar güzel temiz hastane görmedik doktorlar ebeler benim şansıma hepsi çok iyilerdi Allah razı olsun onlardan

0 oy
önce (3,598 puan) tarafından

Özel hastaneler güven vermiyor onun yerne ünv hastanesinde hocaya para vermek mantıklı

0 oy
önce (6,119 puan) tarafından

Hangi şehirde olduğuna bağlı bu. Kimi özel hastaneler var devlet hastanelerinin yanından geçemez. Kimi devlet hastaneleri de gerçekten pişman ettiriyor. 

0 oy
önce (11,468 puan) tarafından

Durumum o kadar da kötü olmamasına rağmen ikisini de devlette yaptim. Gerçi birinde devlette yer yok diye devlet güvencesinde özelde yaptım ücretsiz kovid dönemiydi. 

İyi insanlara denk gelmek önemli bence 

0 oy
önce (4,870 puan) tarafından

Ikk dogumumu sehir hastanesinde yaptim hic sorun yasamadim.cok sukur. Iyi insanlara denk gelmek onemli. Lafini esirgeme ters konusan olursa, onlar orada bizlere hizmet etmek icin varlar, babasinin hayrina çalışmiyorlar. Sizden azar isitmeye gelmedim ben gorevinizi yapin de sustur

0 oy
önce (1,733 puan) tarafından

Aynı soruyu bende kendime soruyorum sürekli doğumum yaklaşıyor özel 65 bin dedi vermesine verebilirim o parayı hazır ztn ama boşa gitmiş gibi olucak ilk doğum olduğu için tecrübem yok sadece iyi bi doktora denk gelmek önemli özeldede devlettede doktor kötü oldumu ikisindede çekiyosun

0 oy
önce (2,158 puan) tarafından

Valla ben ikizlerimi devlette doğurdum.  Arkadaşım doktor tavsiye etmişti tüm kontrollere ona gittim ve o dogurttu beni .cicek gibi kadındı. Cicek gibi davrandı bana .doğum yaparken hep teselli etti korktuğum için.  Eğer varsa devlette doktorun kontrol için gittiğin doktor ve memnunsan bir konuş derim .özellikle sezeyan doğum falan olursa denk gelme ihtimalin yüksek olur .

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
13 cevap 262 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Rmak2 (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 440 göst.

Kategoriler

1,475,863 soru