Kizlar hamileyken ehliyet alan varmı şimdi yazılı sınavı ikincide geçtim ben nezaman ararlar tahmini direksiyon icin
4 aylık hamileydim aldığımda kursu arayıp sorun ne zaman alacaklar sizi eğitime bazı yerler yogun oluyor ben sınava nisanda girdim eğitime haziranda aldılar
Anladım canım sagol
1 ayı bulur direksiyon için aramaları. Hamilelikte kaçıncı ayın bilmiyorum ama dikkatli olmak gerek
3 aylık şuan canm
Riskli bir durum yoksa sürücü kursuyla görüşebilirsin canım, bebeğine de sağlıkla kavuş
Üst katımdakı abla 9 aylık hamile aldı :D bide 5 kere direksiyon sınavından kaldı kim bilir ne kadara geldi :D ben araba sürüyorum diye 40 yaşında heveslendi kocası bana diyor ki sen bizi cok masrafa sokuyorsun, abi benim sucum yokk insan heves edebilir :D
İyi yapmış kadın valla 😃benim borç harç derken biraz erteledim açıkçası şuan 3. Gebelik otobüse bile binmem artık diyorum
Araba rahatlık gerçekten ama güvenecek koca da lazım ben gayet iyi sürüyorum ama kocam hala bensiz gitme diyor, direksiyon bende bile olsa yanımda olacakmış illa :D kocan bırakacak ise şanslısım hemen al derim, hamilelik farketmiyor
Ya şuan birşey demiyor zaten sürdüğümü görse oda der tamam sen sürüyorsun bana Gerek yok diye kendisi yazdırdı canım 😃
Süper o zaman canım hemen al sonraya bırakma inşallah
Bende hamileyken aldım ehliyet canım bir sorun olmaz. Mutlaka al bak geçen gün bur yere gitmem gerekti eşim hastaydı aldım çocuğumu kullandım arabamı kimseye muhtaç olmamak adına hiç erteleme derim.
Ben hamileyken aldim 3 sene önce. Derslere hemen başlayabilirsin. 1 ay sonra sınava girebilirsin.
1,476,062 soru
24,163,962 cevap
335,498 kullanıcı