0 oy
208 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,247 puan) tarafından

Paşabahçe ayaksız fanusu almak istiyorum kullanan var mı ? Tavsiye ediyor musunuz bim kataloğunda var fiyatı da yazıyor 

image

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,104 puan) tarafından

Bende var koyacak yer bulamıyorum 😅

önce (1,247 puan) tarafından

Aaa gerçekten mi dolaba girmiyor mu 

Girer de resmen ona ayrı bir raf gerekiyor

Haklısın bu oturduğum evin dolabı büyük başka eve taşınırsak bilemiyorum.

Fiyatları nedir 

Hatırlamıyorum valla baya oldu alalı

-Reklam-
0 oy
önce (18,711 puan) tarafından

Benim fanustan ben memnunum 8 yıldır bende. Ama oğlan sağolsun tabağını kırdı kapak kısmını kullanıyorum şimdilik. Bulabilirsen ayrı satılan tabagindan alacam kendime.

önce (3,500 puan) tarafından

Benımkı ayaklı asırı kullanıslı kek yaparım masa ustune koyarım cok guzel durur 

Görüntü açısından ayaklı daha hoş. Ama bana göre ayaksız olan daha kullanışlı hem yer kaplıyor hem de yanlışlıkla elin kolun çarpsa devrildi düşme ihtimali daha yüksek. 

önce (595 puan) tarafından

Bana da öyle gelmişti ayaksız daha rahat ama o da aynı masa üstüne yaptığı şeyleri koymak için lazım demişti. İlk defa bir hediyem işe yaradı mı merak ettim hiç görmeyince 😂

Farklı modeli bine geliyor cm ine bak .

Fotoğraftaki modeli ben aldım canm o çok büyük kapağı Küçük olur.

Bu fanusun tabağı 32 cm fotoğraftaki tabak yalnız 37 cm

Evet o yüzden büyük bile olur dedim zaten. 

0 oy
önce (4,640 puan) tarafından

Bende iki üç ay önce bir hevesle aldım . Sağolsun eşim o gün kapağını düşürdü kırıldı 😅 alt tabağı kaldı onu kullanıyorum şimdilik. O da çok büyük ebatta değil 

Geçmiş olsun canım 

Kaç cm canm . Bu bime gelen 32 cm  birde ne kadar almıştın ?

önce (4,640 puan) tarafından

Kaç cm hatırlamıyorum fiyat olarak da hatırlamıyorum açıkçası çünkü ay geçti üzerinden ben A101 den almıştım

Anladım canım 

0 oy
önce (2,833 puan) tarafından

Bende ayaklısı var hediye gelmişti buzdolabının üzerindeki dolaba kaldırdım yıllardır kullanmıyorum çocuklar olmadan önce kullanırdım kek yaptığımda hep içinde dururdu ama zamanla kapağını filan yıkamak zor gelmeye başladı kocaman bir şey. 

Sana zor gelmeyecekse yıkaması filan sık sık birşeyler yapıyorsan içine koyacağın kek kurabiye vs al. Benim birde küçük çocuğum var içinden almaya kalkar kapağı kırılır diye de kullanamıyorum uzun yıllardır 3-4 yıl oldu belki 

Benim 3 tane kızım var en büyüğü 6.5 en küçüğü 1.5 yaşında 

Seninkiler karıştırır mı benim oğlum kendi kendine yapmayı almayı yemeyi sever mesela. 1.sinifa gidiyor şuan bakıyorum domates salatalık doğramış kaseye yiyor. 

Ayy maşallah canım. Benimkiler karışmaz ama sürekli kavga halindeler. Artık basım ağrıyor 

AArada yaş farki da az sizinkilerin o yüzden kavga çok oluyordur. Benimkilerin arasında 5.5 yaş var. Oğlum şimdilik karışmıyir pek kıza ama kızım büyüyünce karşılıklı vurma filan olur mu bilemiyorum. Oğlum çok duygusal ve merhametli kızar bağırır ama vurmaz gibi geliyor

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 832 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Efulimmmmm (7,605 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 212 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.