+1 oy
114 göst.
önce Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından

Dua zikir grubunuz varmi varsa katılmak isterim

1 cevap

0 oy
önce (595 puan) tarafından

Normalde neler yapıyorsun rutin oluşturmak istiyorsan birbirimize destek olabiliriz 🌸

önce (105 puan) tarafından

Sen neler yapıyorsun bakalım bende isterim

Canım tam bunları yapmaya karar verdim adet oldum. Bu ay biraz dağılmıştım biraz toparlanma olur diye düşündüm inşallah istikrar sağlarım. 1 yazanlar bir tesbih demek. Uzun zikirleri de arada bir açıp okuyorum bir de uzun salavatları arada okumaya çalışıyorum 

image

image

Bizim namaz gurubumuzda var gün gün zikirlerimiz ama bende şu ara sadece tevhit ve istiğfar çekebiliyorum hem adet oldum hem oglumun diş dönemi hiç durmuyor:(

Aslında şey çok istiyorum aklımda ilk o var herkesin kendisi için yapabileceği tevhit yatmış İhlas hatmi falan var sirayla

Allah kolaylık versin. Bence tevhidle başlayabilirsin ben grupla yaptım ama kendim de devam edebilirsin. Her gün bin tane okursan 70 günde bitiyor çok gibi görünüyor ama zaman zaten çabuk akıyor 

Tevhit hatmini yaptım canım hatta eşime de yaptım anneme babama iki kez nasip oldu çocuklarım için istiyorum yinede 

Yaa maşallah sana yaparsın o zaman arada öyle düşüşler oluyor maalesef toparlarız inşallah 

İnşallah canım yarın gidiyorum kayınvalideme şükür orada biraz rahatlarım vaktim olur

önce (219 puan) tarafından

Bende yapayım bunlari

Ben yeni başlıcam inşallah bos yasadimi fark ettim Allaha yönelmek istiyorum daha fazla 

Çok sevindim senin adına maneviyatın o kadar güçleniyor ve huzurlu hissediyorsunuz ki

Iste birazda destek amaçlı grubu olan varmi diye sormak istedim

Bizim namaz gurubumuz var zikirler ve dualar paylaşılıyor günlük düzenli paylaşıyordu şuan zaten her gün için kayıtlı olduğundan yoklama almıyoruz  gurup yöneticisimiz hesabını şildi ama buradan betigul e yazarsan o link atar belki

Aktif değilse gerek yok ya motivasyon olmaz 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
8 cevap 200 göst.
30 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hemdemm (181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 180 göst.
22 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,305 soru

24,167,384 cevap

335,676 kullanıcı

...