Eşimle çok kötü tartıştım
Görümcem İstanbuldan ankaraya taşındı iki tane görümcem var 8 yıldır evliyim manevi anlamda hiçbişey görmedim. Geçen hafta bana geldi görümcem çocuğuma bir TL bile vermedi birde aç geldim dedi sofra açtım çikolata dahi almamış iki tane çocuğum var ne aradı ne sordu ne bişey yaptı senelerdir çocuklarım değer asla görmüyorum konu çocuklarım olunca ben de herşey duruyor bir çikolatayla bari gel sevindir değil mi
Yarın veli toplantısı var çocuklarımı görümceme bırakacak mışım asla bırakmam dedim benim çocuklarım hiç değer görmedi dedim bu arada ankaraya geliyor saç yaptırıyor göz kapaklarına estetik yaptırıyor benim çocuklarımı görmeye gelip zaman geçirmedi
Sizce yarın eşime söylemeden konuyu uzatmayım bıraksam mı zamanı gelince zaten boşanacam Bi şoka uğratıp eşime takmadığımı istediğin gibi olsun zamanı gelince de ben yapacağımı biliyorum mesajını vermek istiyorum
Bu arada eşimden şunu beklerdim sen haklısın hiçbişey görmedin ne lohusayken ne çocuk büyütürken böyle durumlarda bırak demedi benim ailem yaptı herşeyi üstünede hiçbişey yapmadılar diyip benim ailemi kötüledi