0 oy
251 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (172 puan) tarafından

Oğlum 2 yaşında kendim 23 yaşındayım hiçbir destekçi yok eşim sabah akşam çalışıyor zaten ama borçlar maddi sorunlar var ben kafayı yemek üzereyim çocuğum Çok hiperaktif benim de sağlık sorunlarım var ne ona ne eve yetişemiyorum artık asla oyuncakları ile oynamıyor odasında kaydırağı var her şey var ama o daha çok başka eşyaları dağıtmayı seviyor ben topluyorum süpürüyorum o arkamdan dağıtıyor iyice sinir krizine giriyorum bir şey yapasım gelmiyor bana bir şey önerin lütfen ben ne yapacağımı bilmiyorum artık

9 Cevaplar

0 oy
önce (1,351 puan) tarafından

Çocuğu alıp biraz dışarda yorulmasını sağla enerjisini atsın hem sana da iyi gelir hem o oynayıp yorulmuş olur

önce (172 puan) tarafından

Tabikide evde olmasından daha iyi oluyorr ama yine ben yoruluyorum o yorulmuyor

-Reklam-
0 oy
önce (13 puan) tarafından

Canım ne gibi sağlık sorunu var? Mesela bende panik atak var şu sıralar çok nüksetti aynı senin gibiyim 3.5 aylık ve 6 yaşında birinci sınıf çocugum var eşim 12 saatten fazla çalışıyor artık o kadar yoruldum ki her yerim ağrıyor ev işi yapasım bile gelmiyor 

önce tarafından düzenlendi

Baş dönmesi kan değerleri ve vitamin düşmüştü doğumdan kalma bel Ağrım  boyun düzleşmesiBenim de aynı şekilde Yani artık eşimle bile kavga ediyorum sürekli

0 oy
önce (28 puan) tarafından

Eşim cezaevine girdiğinde hamileydim 3bucuk 4 aylık 

O zamandan başladı hayatın sillesini yemem 

Hamileliğim ekstra zordu yaşadıklarım ayrı 

Şuan oğlum 4yasinda evet kaynanamla alt ustt oturuyoruz ama oğlum tuvalete bile benle giriyor o kadar bağımlı istiyorki sürekli onun dibinde olayım evi zaten saymıyorum 

Koca derdini hic demiyorum 

Psikoloji zaten pert 

Biraz sakin kalmaya çalışmalısın yasin küçük al çocuğu çık dışarı parkta atjn hava alsın dolaşıp gelin evi de o kadar takma cocuk bu tabiki dagitcak

Ya dışarı çıkarsam da ben yoruluyorum O yorulmuyor iyice psikolojim bozuldu artık böyle bir gün dinlenecek zamanım yok kimse demiyor Bir gün dinlen diye geceleri zaten bölümük uyku 3 defa kalkıyor Sabah bazen sabahın köründe kalkıyor bazen öğlen kalkıyor belli olmuyor Allah size de kolaylık versin inşallah

0 oy
önce (3,057 puan) tarafından

Senin için yürüyüş önerisinde bulabilir ı'm hem senin için hem oğlun için iyi olur özellikle akşam üstü

Ve konu ile alakalı bu ara kimi görsem biz de dahil maddi sıkıntılar borç harç içindeler sonumuz hayrola🫣

Amin inşallah Teşekkür ederim

0 oy
önce (1,407 puan) tarafından

Haline şükret bende 24 yaşımdayım 6 yaşına 1. Sınıfa giden oğlum var 4 yaşında  oğlum  var 1 yaşında  kızım var  dediğin gibi maddi sıkıntılar hiç bitmiyor asgari ücret le kıt kanaat geçiniyoruz destekcim yok eşim desen bir erkek ne kadar yardım ederse işte  belim de fıtık boynumda düzleşme var  aman kiloda vermem lazım pisikolajim zaten bitik☺️ Allah yardımcımız olsun  oğlen  1 de başlıyorum  ikindin 3 de temizlik bitiyor 1 saatte yemek yapıyorum  sonra çocuğum ödevi sofra kur bulasık yıka akşam oluyor

Allah sabır versin sizede Hatta ben baş edemeyeceğini bildiğim için daha fazla Çocuk düşünmüyorum uzun süre Sizinkiler isteyerek mi oldu korunuyomuydunuz

önce (1,407 puan) tarafından

İsteyerek oldu canım 3 ünüde çok seviyorum ama çok yorucu

0 oy
önce (295 puan) tarafından

O yaşlar biraz zor oluyor canım. Dışarı çıkarsan arkasında koşmaktan yoruluyorsun evde dursan dağıttığını toplamaktan ama bir iki sene sonra rahat edersin kendi başına daha mantıklı oyunlar oynamaya başlar parka gittiğinde oturup uzaktan izlemen yeterli olur. Bütün anneler bu durumda bunu bil sadece bir iki sene sabret o zaman parka felan gitmek zor değil senin içinde dinlenme olacak

İnşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim

0 oy
önce (24,241 puan) tarafından

Sakin ol ve evinin dağınık olmasının dünyanın sonu olmadığını fark et. Çocuklu ev dağınık olur bunu kabullen ve bugünlerin geçeceğini düşün. 

+1

Öyle yaptım bıraktım artık kendi haline ama insan ister istemez bi düzenli ev görmek istiyor dagınıklık dahada enerjimi bitiriyor ya zamanla düzelir inşallah Çok teşekkür ederim sağ olun

0 oy
önce (4,397 puan) tarafından

Aynı benim oğlum. Oyuncak oynamaz sadece dağıtmayı sever tüm çekmeceleri indirir. Sokakta sadece koşar tehlikeli yerlere girer ve geceleri hala 5 6 kez uyanır 🥲 eşimde 2 aydır aylık çalışıyor yani 1 ay gidiyor 1 hafta geliyor. Tekim yurt dışında 1 2 arkadaşım var sadece 

0 oy
önce (3,961 puan) tarafından

Dışarı çıkarıp hava aldırmayın denesen mesela daha 23 yaşındasın çocuk 4 duvarin arasında sıkılmıyormu

Burda sular satt 4 te geliyor gece onda kesiliyor işlerim ı ı saatte yapabiliyor um çamaşır bulaşık temizlik yapamayınca birikiyor suda olmuyor çıkarabildiğim kadar çıkartıyorum zaten gündüz veya akşam 9 gibi falan parka götürüyor um 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 529 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melek12 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
+1 oy
5 cevap 149 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.

Kategoriler

1,475,491 soru