Açıklamayı okumadan önce fotoğrafın ne olduğunu çözmeye çalışıyordum , konsere gitti herhalde dedim 🤭 hayırlı yolculukların olsun canım kazasız belasız.
Ben kızı hasta ettim galiba burnu akıyor kaç saattir uyumadı hâlâ, psikolojik olarakta kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün neden bilmiyorum kafayı yedim sonunda artık galiba
Gecmis olsun sumosss,benimde 2 gundur ruh halim iyi degil cok sklyorm bunalyorm:(
Cok geçmiş olsun husosta oksuruyor ya
Yok kız ne konseri konser havammi var
Merviş senin hormonlardandır ya benim 😅
Sanada geçmiş olsun ilerlemeden işin bittiği gibi çocuğu doktora götür. Sorma konser çekilecek günler değil valla 🥴
Naber esmoşum .
Bebeleri uyutuyom halsizim bende grip halsizliği uykusuzluk ugrasıyom😷
İyiyim askim senden naber
Hastayım yaa
Oglanda hasta ya oksuruyor
Salgın var dikkat et
Geçen bende dokuluyordum gittim.igne falan vurdular
Hayırlı yolculuklar canım 🥰🌸 Çabucak biter inşallah bu gidip gelmeler🤲🏻Disardaydik arkadaşlarla yeni girdim uzandım oylee yoruluyorum artık yaşlandım 😁🫣🤣
Bitmiyorerr bitmiyorrrr ohhh ohhh valla bugünüm çok tempoluydu bende çok yorgunummm
Uzan dinlen
Türkiye -Almanya maçını izliyorum son 10 dakika final maçı inşallah alır bizimkiler 🤲
İnşallah 🥰
Yolun acik olsun esmos ,bende bebeleri uyutuyorum aonra biraz islerim var yapcam
Kolay gelsin canimmm
Esma ekimde af var diye birsey duydum , komşunun kocası icerdeymis o dedi
Labuba sen kimsin kizzz
Var diyorlar bekliyoruz bizde canım inşallah hayırlısı ile infazı duzelttseler yeter
İmran ben inşallah canım
12 dev adamın maçını izliyorum inşallah şampıyon oluruz
Insallahhh🥰🥰🥰
Olmadı be
Maalesef ama buda buyuk bir basarı
Tabi son 3. Dakikaya kadar iyi geldik
Son 2 dakka dağıldılar biraz cedi Osman top gelmedi cok gelseydi sıralardı 3 lukleri
Yolun acık olsun misafir ederim canım☺️
Ben zileye geliyorum daha perşembe sabahı eve gelmiştim
Guvenemedigim icin otelde tutmadık tekrar git gel yapıyorum:((
Zıleyı bilmiyorum ama Merkezde tanıdığımız apart var güvenilir. Allah yardımcın olsun canım tez zamanda kavusun insallah
Hangi apart adı ne canim
Mavi konaklama canım
Annemde oradaki gorevlının numarasi vardi uyumustur simdi ama yarın ogrenırım istersen.
Hemen sana anlık durumumu anlatayım bendeki bahtsızlık şanssızlık saçımı evde boyayayım dedim giderler tıkandı banyonun alt kat komşu yukarıya geldi giderleri açmaya çalışırken saçımda böyle kaldı şu an sinirden oturmuş sigara içiyorum 😀😂🙄
Aboooo anammm sjsjsjs
He kız adamı koydum banyoya hallet dedim saçım yanacak yoksa🙄😂
Yaaar bana yine haram geceler modundayım Esma hiç sorma
İyi yolculuklar. Kaç yıl var canım
Benim de kocam 1 günlüğüne gelmişti gidecek şimdi. Oğlumu uyutuyorum aksilik tuttu uyumadi
İyi yolculuklar canım,
1,475,696 soru
24,158,471 cevap
335,223 kullanıcı