0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından

Tamam daha az zararlıymis ama renkliue de beyaza da döktüm lekeyi hiic gecirmedi e farkı nedirki

image

7 Cevaplar

0 oy
(4,846 puan) tarafından

Ben bunu sevemedim hiç yok temizlemiyor gibi geliyor bana . Ama kokusu çok güzel ☺️ Diğer çamaşır suları gibi verim alamadım bundan ...

(613 puan) tarafından

Kıyafetlerdeki lekeleri geçirse iyiydi de pek öyle olmadı gibi 

(4,846 puan) tarafından

Valla ben pek verim alamadım bundan açıkçası.  Lavabo yıkarken de hoşuma gitmedi . Diğerleri daha iyi bence . Biraz sıcak suyla beklet belki o zaman çıkarır 

-Reklam-
0 oy
(10,184 puan) tarafından

Renkliler için leke çıkarıcı olarak kullanıyorum ben çay kahve dondurma hep çıkardı 

(613 puan) tarafından

Nasıl kullanıyorsun canm bekletiyor musun

(10,184 puan) tarafından

Çay ve dondurmaya direkt üzerine döktüm beklettim kahve baya vardı ve tişört beyazdı lekeye döktüm kaynar suda 2 saat beklettim 

(5,673 puan) tarafından

Renklilerde nasil kullaniyon kiz rengini bozmuyo mu 

(10,184 puan) tarafından

Civciv sarıya bile döktüm aşkım bişey olmadı 

(3,390 puan) tarafından

Esra yanlış anlama bacım da acaba makinen eski makine mi? Yeniler leke tanımıyor, bu yüzden mi bizde işe yaramadı ya 😟

(5,673 puan) tarafından

Ay kiz aliyim o zaman benim oglanin burnu kaniyo ya butun nevresimlerim lekeli gece kaniyo bi de ne kadar yikasam da cikmiyo yani yok bi de bunu deneyim en iyisi kan ilacini cikarir mi camasir suyuyla bile yikadim cikmiyo o 

(10,184 puan) tarafından

Yok canım yanlış anlayacak ne var evlenirken alınan işte 2018 de alındı yani çok yeni sayılmaz 😅 

Yıkamadan sonra leke daha kalıcı oluyor zaten canım yıkanmadan önce işlem yapmak lazım 

(3,390 puan) tarafından

Benimkide 2017 ama leke tanımıyor galiba ☺️ Bingoda işe yaramamıştı. Bu sefer taze lekeye deniyeyim bakalım. Sağol cnm ❤️

0 oy
(3,345 puan) tarafından

Hypo nun üstüne tanımam.kokusu ağır ama tertemiz oluyor.birde ona nazatan yetiş marka var.o da temiz yapıyor.birde kullanırken ben beyazları sıcak suya basıp üstüne deterjanla döküp bekletiyorum sonra yıkanınca tertemiz oluyor

0 oy
(11,334 puan) tarafından

Kız bu çamaşır suyu gibi beyazlatmiyor ki hiç te temizlemiyor

0 oy
(8,092 puan) tarafından

Bende kullandım hiç leke çıkarmadı. 

0 oy
(1,655 puan) tarafından

Ben de o yüzden aldım ama hiç ise yaramıyor kloseti bile temizleyemedi

0 oy
(5,673 puan) tarafından

Bi kere aldim bundan hic bi ise yarsmadi tezgshimin ici celik benim onun ici bi kac gunde sarariyo ama mutfsk diye bundan aldim kullandim zor bitirdim valla yenidini aldim direk tezgaha doktum resmen rengi acildi 

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,898 göst.
0 oy
15 cevap 897 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 368 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 279 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu