0 oy
124 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (8,336 puan) tarafından

Kızlar eşime iş yerinde haksızlık yapıldı 7 yıllık çalışan işine son verildi tazminatsiz göndermek istediler eşimde hukuki yollardan hakkıni arayınca dava açmayın arabulucu ile orta yolu bulalım hepsini olmasa da bir kısmını verelim dendi . Bizim nereye başvuru yapmamız gerekir ? Ücreti nedir ? Hemen yarın için bulabilir miyiz ?

4 Cevaplar

0 oy
(6,155 puan) tarafından

avukatlar arabulucuk yapıyor, bunun için sertifikası olan avukat tutmanız lazım

-Reklam-
0 oy
(4,275 puan) tarafından

Kesinlikl3 cikarila  işçiye haklarını vermek zorunda ara buluncaya gidulince diyor bunlar bunlar daha dusugu olursa eşiniz ben kabul etmiyorum diyip ise dönüş savaşı aciyor bu dava 1 2 sene falan sürüyor  7 senelik hakkı i ayriyeten 2 katına yakın para alıyor..

0 oy
(1,656 puan) tarafından

170 arayın onlar bilgi verir iş mahkemeye kalirsa cok uzar  hakkinizi arayin lutfen arabuluculukta hepsini vermek zorundalar esiniz alacagi miktari duzgun hesaplasin gerekirse fazla soylesin onlarda bi fiyat soylicekler ona gore kabul veya reddiyorsunuz bizmkiler saolsun istedigim fiyat 7 bindi onlarda 6 bin verdiler arabulucugunun masrafinida oducez dediler kabul ettim 

(722 puan) tarafından

Mahkeme eskisi gibi uzamiyor artık 1 seneyi buluyor ve alacağı tazminat dava sonuçlanınca o zamanın primleriyle hesaplanıyor 

(1,656 puan) tarafından

bi arkadasin mahkemesi var  3 senedir suruyo avukatt yuzunden mi boyle oldu hakli oldugu halde is uzadikca uzuyor şansa

(722 puan) tarafından

Kanıt mı yok acaba ? Veya bir yere mi imza attı, mahkeme yoğunluğundan kaynaklı da uzamış ihtimali var 

(1,656 puan) tarafından

kanit var şahit var hattta davayi kazandi ama sonuc paradevletin hesabinda duruyo uzadikca uzadi avukatta genc ondan diye dusunuyorum da ondanda deilmis 

0 oy
(3,524 puan) tarafından

Çıkarırken akilllari nerdeymis bosver arabulucuyu hakkini arasin fazlasını alsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
+1 oy
4 cevap 215 göst.
+1 oy
1 cevap 110 göst.
+1 oy
1 cevap 94 göst.

Kategoriler

1,477,899 soru

24,189,881 cevap