+1 oy
257 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,243 puan) tarafından

Kızlar 1. Sınıf okulda bir şey yapmadan eve geliyor yapmadığı şeyler de tabi ödev olarak dönüyor. Neyse onları daha yaptıramadim bile deftere de 4 sayfa yazı var inanır mısınız öğlen 12 de başladık ve bitmediii aslaaa yapmıyor kesintisiz 3 saat ağladı yani bu böyle devam ederse sıkıntı ben de çok sabırlı biri değilim yani aşırı bunaldım en son kendimi parçalayacak duruma geldim dedim git dışarıda hava al gel yoksa sonu iyi değil resmen midem bulanıyor sinirden nasıl sakin kalcam 6.5 saattir bitmez mi 4 sayfa ya bu kadar çabasız bir çocuk olacağını asla düşünmezdim gerçekten çocuğum beni büyük hayal kırıklığına uğrattı 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (15,987 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

Burada okudukça seneye biz beler göreceğiz bakalım diye merak ediyorum 

önce (8,243 puan) tarafından

Aminn.. Çok kötü bir şeymiş gerçekten yaşamadan bilemiyor insan çok yıpratıcı 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,614 puan) tarafından

Benim oğlan da çok çabuk sıkılıyor ya hafta içi hiç ödev vermedi öğretmen hafta sonu da bir sayfa vermiş ve kitapta yarım kalan yerleri yapsın demiş yarım yarım toplasan bir sayfa çıkmaz yerleri kalmış Allahtan onlar çok değildi iki gündür zor güç bağır çağır ağla et yaptık yeni bitti. Ben zorlayınca hiç yapmıyor salıyorum sonra gelip yapacam diyor zor güç biraz da olsa yapıyor 

Gerçekten çok zorlar Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun 

Amin canm, çok kötü ya gerçekten yani insana zulüm gibi bir şey 

+1 oy
önce (12 puan) tarafından

Ona yardımcı olabilecek bi abla olursa yapar bence anneye nazı geçer ama sevecen ona yardımcı olmak isteyen bi abla veya abiyle seve seve yapar ödevini 

Burada da yok ki öyle bir tanıdığım 🥲

önce (12 puan) tarafından

Ona ödül vereceğini söyleyebilirsin 

+1 oy
önce (2,100 puan) tarafından

Zeynep’te 1. Sınıf 

Ve benım 3. Evladım 

Sen bende 

Ki sabrı görsen hayran kalırsın ben bile şaşıyorum. 8 sayfada bizim ödevımız vardı dün bitirdi şükür bugün rahat rahat oynadı. Bende ödül olarak popeyesa götürdüm yoksa bendeki yapmayacaktı mızmızlanıp durdu 

Yok benim ki asla yapmıyor boş boş oyalaniyor söyleniyor bağırıyor 1 satırı 1 saatte zor bitirdik öyle diyim sabredilecek yanı yok

önce (2,100 puan) tarafından

Metehandı demi ismi

Konuşmalısın anlatmalısın başka türlü olmaz 

Böyle başarılı olamazsın herkes okuyup öğrenir sen öğrenemezsin desen 

Aynen Metehan. Sürekli anlatıyorum güzellikle söylüyorum ama sartlamis kendisini dediklerimi duymuyor bile :(

+1 oy
önce (17,901 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah 🤲🏻 Sözünü dinleyecegi başka biri yokmu yardımcı olabilecek🥺Büyük kızımda bende çok çekmiştim ayy ne günlerdi ..

Aminn.. başka da birisi yok ki anneme dedim o biraz yaptırdı sonra annemi istiyorum diye tutturdu. Gerçekten 1 günde böyle beynim karincalandi cok kötü okulda da yapmaması kötü okulda 5 sayfa yapmışlar benimki toplasam 1 sayfasını yapmamış yani böyle bir çocuk olacağını asla düşünmezdim 

+1 oy
önce (8,050 puan) tarafından

1. Sınıf saat 2 buçukta başladık sadece 2 sayfa ödevi yeni bitirdik. Saat şuan 7.

Aşırı yoruldum bende. Haftaya harflere başlayacaklar bakalım nasıl geçecek

Ay tek değilmişim bizim daha çok ödev bakalım kaçta bitecek 🥲

+1 oy
önce (2,832 puan) tarafından

Öğretmeni aferin filan vermiyor mu yada imza atmıyor mu ödevlerine. Bizimkine o aferin ve imza çok büyük motivasyon oluyor. Öğretmenin aferin vermez valla karışmam diyorum yapı veriyor güzel güzel. 

Şu ana kadar yapmadı ama mesaj attığında artik damga basacakmis yildiz yapacakmis öyle söyleyin çocuklara demis

önce (2,832 puan) tarafından

Çok işe yarıyor öğretmenden aferin almak damga olmasa bile imza atıyor mutlaka

0 oy
önce (1,722 puan) tarafından

Lütfen sakin olun babam beni küçükken bağırta çağırta arkadaşlarımın önünde kıza döve öğretti hiç derse ilgim olmadı hep birilerinin takdirini alkisini tebrikini bekledim lutfen çocuğunuzu seviyorsanız çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın o daha küçük her çocuk ilgili olamaz hep biri kızar biri ne der diye hiç fikrimi söyleyebilen biri olmadim

Evet haklısın sonra pişman oldum ben de ama böyle şeyler beklemiyordum birden başıma gelince kötü oldum anlık kızdım ama artık çok dikkat edeceğim dank etti

0 oy
önce (846 puan) tarafından

Bizde 1 de oturup 4,5 kalktık 5 sayfa ödev ve okuma yazma kitabında öğrendikleri çizgileri yarım bırakıp yapmadığı için onu yaptırıyorum kafayı yiyecektim ve benim ki okulu çok sevdiği halde böyle ödevlerde bocaladi. Asla hadi demeden bdevam etmiyo konuşuyorux bitiyor tamam hadi devam edelim diyorum başka bişey konuşmaya başlıyor hadi değincede ağlamaya başlıyor akıl sağlığımi korumakta zorlanıyorum 

En kötüsü eşim yanimda değil bütün gün işleri halledip okuldan gelene kadar canım çıkıyor yemek bile hazır olur ki onunla ilgileniyim ama onunla ilgilenirken daha çok yoruldum eşim gelince direk ona vericem o yaptırsın 😂

Çok zormuş ben bu kadar tahmin etmiyordum gerçekten 

0 oy
önce (1,146 puan) tarafından

Ben de birinci sınıf annesiyim.. dün veli toplantımız vardı. Kızım sınıfta derslerini yapıyor eksik yok sessiz sakin ödev yapan bir çocukmuş öyle diyor öğretmen ama sanırım bahsettiği çocuk benim çocuğum değil benim çocuğum evde kavga kiyamet ödev yapan bı harf yaparken anne yoruldum yardım et deyip ağlayan bir çocuk.. bütün 1. Sınıf annelerinin kalemi keskin Sabrı bol olsun😀

Hani benimki evde yapmiyor okulda bari yapsa okulun şeylerini olduğu gibi eve getiriyor bak uyku saati geçti hala ödev yapacak güya boş boş oturuyor kendi haline bıraktım yapma bırak uyu diyorum yok oturdum koltuğa ne yaparsa yapsın bıktım 

0 oy
önce (211 puan) tarafından

Malesef 1. sınıflar öyle oluyor benimki geçen sene bile yapmak istemiyordu bu sene ilk hafta ama hiç demeden yapıyor öğretmen de zaten not aldırıyor ödevleri bize atmıyor iyi oldu yani kendi sorumluluklarını öğreniyorlar sabretmek lazım Allah size de sabır versin bu günlerde geçecek inşallah 

Amin inşallah zor oluyor ama gecer inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 147 göst.
0 oy
13 cevap 437 göst.
+3 oy
5 cevap 259 göst.

Kategoriler

1,475,903 soru

24,161,398 cevap