+1 oy
338 göst.
önce Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından
önce tarafından kapalı

Kaynanam ve gorumcem beraber yasiyor. Bu hafta doktor kontrolu var hastane 1 saat uzakta her saat minibus var zatwn ,sizce eşim gotursun sizi diye teklif etmem lazimmi? Surekli kendileri gidiyor gerci gerek yok siye dusunuyorum. Zatwn isteselerdi kendileri derlerdi esime:))

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

+2 oy
önce (2,777 puan) tarafından

Kendi oğulları akıl etsin veya onlar oğullarindan istesin. Ben olsam hiç karışmam.

önce (476 puan) tarafından

Bende oyle dusunuyorum vala banane🤣

önce (777 puan) tarafından

bencede. bide yani yeni tasinmis olur surekli biyere gdio gelmeyen olur hafi neyse. ama zaten gdiyolarmis kenid kizi oglu dusundu. sen karisma bncede. bi alisirlarsa arka dokaktaki markete bile sogor diye esini cagirmaya baslarlar🤣🤣

Katiliyorum canancim😅banane ya 

-Reklam-
+1 oy
önce (24,322 puan) tarafından

Bunu eşinin düşünüp demesi gerekir 

Haberi yok esimin gideceklerinden benim onumde soyoediler

0 oy
önce (1,155 puan) tarafından

Görürsün canım ne olacak sağlık bu sonuçta 

Ya oyle ama isleri dusunce ariyorlar hep bende hic icimden gelmiyor teklif etmeyw

0 oy
önce (1,354 puan) tarafından

Ben olsam kendim teklif eder hatta eşimede annenleri hastaneye sen götür derdim 

Haketselerdi yapardim da hic icindem gelmiyor

Olsun oda bi anne ben hayatımı anlatsam roman olur ama hala eşime daha dün dedim ki o annendir git hayatta ölüm var dedim o yüzden haketmeseler de oda bi anne boşver

O kadar soguttularki eskisi gibi olamiyorum cok sukur kimseden bir beklentim yok,allah muhtac etmesin ama hamileyim hic arayip biseye ihtiyacin varmi hadi onu gectim durumun nasil demiyolar 

İnsan insana her zaman lazım diye düşün iyiliğini yap gerisini Allah'a bırak

0 oy
önce (2,280 puan) tarafından

İnsanlık sende kalsın aşkomm . De nolucak sanki 

Vala balım o insanligi öldurduler😂

0 oy
önce (1,632 puan) tarafından

Kendi sorunun cevabını kendin vermişsin zaten 😂 ben durumlarda önce çaktırmadan eşime sorarım sonra onlara söylerim çünkü eşimin sağı solu belli olmaz. Ben eşim götürsün derim ama onun başka planı vardır benim sözüm yerde kalır o yüzden kendi basima kimsenin adına söz vermem plan da yapmam

En iyisi hic orali olmamak haberim yokmus gibi davranmak

0 oy
önce (3,937 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Senin postlarından anladığım kadarıyla gerçekten iyi bir kişiliğin var ama öfke ve kininin etkisinde çok kalıyorsun. Aslında eşine  söylemen gerektiğinin farkındasın , yinede şöyleler, böyleler diye kendini haklı çıkarmak istiyorsun. Diğer türlü eşinin haberi bile yokmuş, bilmeze yatıp geçebilirdin.

Evet ben bana yapilan hicbiseyi unutamiyorum ve kinleniyorum boyle bi yapim var karsimdaki kim olursa olsun hesap yaparim isterse annem olsun

0 oy
önce (2,843 puan) tarafından

Eşinin kendi desin anne ben bırakayım diye niye siz teklif ediyorsunuz. Ayrıca eşiniz çalışmıyor mu acil bir şey değilse götürmesine de gerek yok. Ya da kayinvalideniz yürüyemeyecek durumda değilse. Benim kayınvalidem kalp pilini kontrole kendi gidip gelir otobüsle hep hiç bize demez. 

Kizi var zatn yaninda bencede ben karismiyim isterlerse kensileri der banane

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 859 göst.
24 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslem Egemen (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 351 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Grlk (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 435 göst.
21 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ahmet Eren'in Annesi (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,674 göst.
16 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,046 soru

24,163,582 cevap

335,489 kullanıcı

...