+1 oy
971 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,723 puan) tarafından
önce tarafından yeniden kategorilendirildi

Eşimle tartıştım bayılma numarası yapmak istiyorum biraz vicdan azabı çeksin nasıl bayilirim

31 Cevaplar

+5 oy
önce (85 puan) tarafından

Bence yapmayin boyle bi sey yalan oldugu mutlaka anlasilir ve sizi cok kucuk dusurur hatta sogutabilir

önce (1,723 puan) tarafından

Valla umrumda değil soğuması 😄😄😄

önce (727 puan) tarafından
+3

sogumaktan ziyade ben kendi gururma yediremem. ben niye bayilayim da ilgi cekmeye calisayimki zkarsimdaki kisi  ayilma bayilma

senin icin oluyorum bitiyorum bumarasi yapsin. ben niye kendimi kucuk dusureyim karsimdaki kucuk fussun ben niye ezik gibi adim

atayim

karsimdaki adim aysin perisanim diye o kendini one cikarsin

önce (6,103 puan) tarafından

Nickine de bakınca trollemek için post açtı diye düşünüyorum. İnsan bu kadar aciz olmamalı ya. 

önce (1,934 puan) tarafından

Bence dalga geciyor😁

Gülün diye saka yaptık kocamla sakalasmami acizlkk olarak görmeniz enteresan sağolun teşekkür ederim çocuk değilse kimse yemez zaten ben aciz olduğumu düşünmüyorum sen aciz olmazsın o zaman insanları yargılamayın😄

Ben gülmedim şahsen. Çok daha komik ve yaratıcı postlar görmüştüm :) Sağlıkla ilgili bir konuda da geyik yapılmamalı diye düşünüyorum. Çat diye gerçeğini yaşamak da var Allah korusun.

Böyle insanlar da var maalesef; ilgi çekmek için sahte bayılanlar, sinir krizi geçirenler. Kadın erkek fark etmiyor, böyle bir şey acizlik. Şakalaşmanız değil acizlik olan, böyle bir şeyin gerçek olma ihtimali. 

önce (5,220 puan) tarafından

Var burda bitane bayan gecenlerde post açmıştı zorla hediye aldıran bayan

Kocam ilgilensin die bayılma numarası yapıyorrum demişti 😄 ondan ders al 

aldigi normal tepkiler yuzunden cevir kazi yanmasin yapmis iste:)) 

önce tarafından düzenlendi

Valla ben sosyal medya da karısı şaka amaçla bayılan kadınlar gördüm 70 bin begenisi falan vardı sakalari kıracak kadar abartmamak lazim gerçeği yalanı ayırt edememek biraz kafadan noksanlık ben öyle yapınca gülüyorum kocam da gülmekten bakamıyo biz egleniyoruz hiçte küçük duruma düşmüş gibi durmuyoruz hayatımı paylaştıgım insanla gerekirse sacmalarim ben ezik gibi adım atmak için yapmadım 🥲biraz ortam neselensin diye yoksa gerçek bayılma yalandan bayılma ayırt edilir insanları çok yargılıyorsunuz ya bu uygulama da bırakın kim ne yaşamak istiyorsa salın siz istediğinizi yaparsınız kocaniza  çok fazla kafaya takarım üzülürüm ben öyle yargilaniliyor ki her soru da birini yargılayan var emziren anne hamile anneler de var lütfen biraz düşünceli olalım 🙏

image

boyle bir çok video var hiçbir yorum sizinki gibi degil kocalar bile yapıyor videolar da kasmayın biraz akışına bjrakin hayatı amann bir iki kişi aman yapma dedi diye fikrimi yan cevirmem ben ya

iyide videoyu izletmek icin kicini acan mi dersin  suratina bebek boku bulayanmi dersin her turlu sebekligi zaten yapiyorlar sirf video izlensin begeni alsin takipci olsun para kazanalim diye. . 70 bin begeni almak kolaymi. kedndini rezil etmeden kim okadar begeni takipci kassin kim para kazansinki. kolaydegil o isler. ya resil olacaksin yada kicini basini acacaksin baska turlu gebeni ve takipci ve para kazanma durumu olmaz ki sosyal medyada. sen onlara ne bakion .ya kic bas acan kisi

olacaksin yada rezil ayyyy salagaaa baaaakkk iyyy rizil

kepa.ze etti kendini diye kicik

dusen eziklenen taraf olacaksin ki sana dalga gecerek bakip gulelim.

sosyal mdtadaki izledigin videoyu sen izliyosun sen niye kucuk

dusesin videoyu ceken kucuk dusuyor.o kisi ile alay ederek guluyorsunuz esinle ay slaga bk yaa su hallere bak kendini ne hale

soktu deyip dalga gecerek gulerek izliyorsunuz🤣🤣🤣 tabi aglayarak

izlicek halin yok. sen yapinca da bizde seni iste boyle izlerdik videosuz anlattigin icin de yaziyoruz. ayni sey. sen kendi kendine esinle kucuk dusmesainki izleyenler dinleyenler anlattigin kisilere kucuk dusersin. 

yani vedeo cekip burraya atsan ay salaga bak ne hale getirdi kendini diye izlerdi burda herkes sana gulerdi . begenirdi rezilligini 

anlattigin icin yazdivin icin yorumlarda rezilligine sahip oluo herkes. kari koca siz kendinizce eglenio saniosunuz kendinizi de siz harici herkese rezil oluyosunuz

Ben ısrarla eğlenceli bulamıyorum. Acımasızca bana göre. Böyle şeylerin şakası olmaz diye düşünüyorum. Birini tedirgin etmeyi, korkutmayı izlemek de nasıl komik geliyor size bilmiyorum.

Çok abarttınıs baya düşman kesildiniz ay demeseyeim keske

-Reklam-
+3 oy
önce (5,592 puan) tarafından

biz çocukken kardeşler arası yapardık bunu, çocuk yani 8-10 yaşları falan.

kısaca çocuk değilseniz yapmayın 

Hadi ya yemez mi ben gıdıklanıyorum zaten

önce (5,592 puan) tarafından

yalnız nick ve post uyumu şahane 😂

+3 oy
önce (2,768 puan) tarafından

YouTube a Feriha bayılma sahnesi yazın çıkar 😁 kız öyle şeyler yapma Allah aşkına çok komik 

önce (2,768 puan) tarafından
+1

Kız adın da bidebayilferihaymis ya anaaa yeni fark ettim ajsjdj

puuahah . vicdan azabi degil

direk ezikleek

daha resil sefil bi kadi. durumuna fusmek olur bence numaradan bayilmak

önce (258 puan) tarafından

Ahahha cok güldürdün ya Allahta seni güldürsün

+3 oy
önce (10,095 puan) tarafından

Adınla postun uyumu peki 

Çok saçma ve anlaşılır bu arada sorunun cevabı 

Bayılınca üzülecek olsa zaten üzmezdi 

+3 oy
önce (15,215 puan) tarafından

Bi de bayıl istersen feriha🙄 üzülüyorum ben böyle şeyler okuyunca ya. Yapmayın bu şekilde küçültmeyin kendinizi. Sanıyo musunuz ki adam üzülür karalar bağlar. Aksine aciz konuma düşürür gözünde sizi. Dimdik durup hakkınızı savunun. 

Sağolun TSK ederim cnm

+2 oy
önce (4,403 puan) tarafından

Ya ndjsjd sinirlenince yalandan bayılan kaynanalar geldi aklıma. Sonra oğullarını mum ediyorlar 

+2 oy
önce (466 puan) tarafından

Sjsjsjsjjssjs baska bi numara bul

+2 oy
önce (24,488 puan) tarafından

Postun ironi olduğunu söyleyin 😂😂😂😂😂

Nur 6 ekimde doğur. Evlilik yıl dönümümüz 😄

önce (24,488 puan) tarafından

Kız dogursam kendiminkinde doğururum işime de gelir 20 Eylül 🤣🤣🤣 6 Ekim yatışa dedi de ben önce fırlatırim gibime geliyor ben çok fenalardayim öyle böyle değil bu gebelik çok zor geçiyor 

Tamam gel ortayı bulalım 18 Eylül evlenme teklifim. 😄

önce (466 puan) tarafından

Oo 18 eylul kizimin dogum gunu😁😍

Güzel gün, sağlıkla büyüsün ❤️🫶😄

+2 oy
önce (211 puan) tarafından

Bayılmanın nasılımı var kız 😅

+1 oy
önce (3,493 puan) tarafından

Ne gerek var buna 

Başka şekilde vicdan azabı çektirebilirsin

Nasıl mesela

+1 oy
önce (30,472 puan) tarafından

Kullanıcı adımın hakkını veriyim diyorsun ne kadar tartışsanız da numara yapma yani böylelikle yalan söylemiş olursun bu da doğru olmaz konuşarak her şey çözülür 

+1 oy
önce (2,279 puan) tarafından

Adının hakkını vermen lazım 💃

+1 oy
önce (546 puan) tarafından

Siz ciddisiniz vallahi mi ciddisiniz esinizde bu numarayı yerse daha da başka bişey demem ben🤣🤣🤣🤣🤣

+1 oy
önce (1,316 puan) tarafından

Allah iyiliğini versin kız bayılmak da ne😃 

Nickinle uyumun😃

+1 oy
önce (2,096 puan) tarafından

Yani nickinden anlamalıydık

Vicdanında merhamet yoksa senin ayılıp bayılman ona vicdan azabı çektirmez ki.. saçmalamayın lütfen.

+1 oy
önce (12 puan) tarafından

Abla onun yerine not bırak daha fazla yapamicam diye bu kadar üzüntüye katlanamıyorum de ananın evine çay içmeye git o da seni arasın fellik fellik o zaman vicdan azabının alasını çeker 🤣🤣🤣🤣 

+1 oy
önce (2,277 puan) tarafından

İnternetten bak şimdi çocuklar boynunu sıkarak bayiltiyormus sende aynı şekil yap Bayık 

+1 oy
önce (4,863 puan) tarafından

Sadece kendini kokik duruma düşünürsün bunu yaparak, kendinize biraz sayginiz olsun lütfen,  ne gerek var boyle komik kucuk numaralara

Kız şaka amacıyla yaptım nedenkac yillik kocamın gözünde komik duruma düşeyim yeri gelir sacmalamaktir evlilik yeri gelir kavga dövüş barış mutluluk 

+1 oy
önce (11,465 puan) tarafından

Yok daha neler 🤣 yanlız tam nickinin hakkını veren bir post bide bayil istersen Feriha 🤣🤣🤣🤪🤪

+1 oy
önce (258 puan) tarafından

Ne yalanciktan bayilmasi ya neler saçmalıyorsunuz yook artık ya vallahi. İllahi

😂😂

Alacaksın bir avuç hapı yutacaksın bak nasıl pervane peşinde nasıl vicdan azabı bak gör 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 620 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Edagok34 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.
18 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket0606 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
26 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,705 soru

24,158,728 cevap

335,249 kullanıcı

...