+1 oy
105 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7 puan) tarafından

1senedir iki kız çocuğumu göremiyorum Boşanma aşamasında olan biriyim evden ayrıldığımda karşı tarafla Tartıştığımız için çocukları Vermiyorum dedi Bende bi anlık sinirle 1sene önce evden ayrıldım Ve sonrasında çocuklarımı görmek istedim Çok özledim Aradım küfür etti her seferinde kapattı 1hafta önce geçici velayet benim mahkemeye verdiğim dilekçe sayesinde bana verildi Ama şu an karşı taraf Büyük ihtimal itiraz etti İçeriğini tam göremiyorum ama sağlam bir avukat bulmuş ismini Araştırdım Bilindik iyi bir avukat çok korkuyorum 10gün sonra Teslim almaya gidecektim çocuklarımı polis eşliğinde bir sorunla karşılaşirmiyim lütfen bi yardımcı olun

1 cevap

+1 oy
önce (5,573 puan) tarafından

en fazla olay çıkarır ama polisle gidecekmissin zaten polis müdahale eder. 

çocukları sana göstermediğine dair kanıtların vardır inşallah, velayet sürecinde çok işine yarar. ses kaydı, mesajlar, görgü tanığı? 

önce (7 puan) tarafından

Ailem Arkadaşlarım biliyor gördüler zaten bana 1senedir görüştürmediğini ama hafta sonu cuma günü Uyapta itiraz davası açmış büyük ihtimalle o akşam aradım dedim ne davası açtın hem boşanma hemde Velayet için Avukat tuttum çocuklarımı alamazsın Dedi Çocuklarımın sesi geldi içim titredi resmen Allah rızası için göster dedim büyük kızım beni hatırladı 1senedir görmemesine rağmen yanına gelecem dedi ama kızım sürekli ona bakıp onun söylediklerini tekrarlıyordu sonradan gelmicem yürü git sen beni bıraktın yalancı diye Kızımdan laflar duydum Geçici velayet kararı şu an bende Ve 9gün sonra Teslim alacam konum bile verildi Saat hepsi belli Geçici velayeti değiştirebilirse alamam diye çok korkuyorum Çocuklarımı elime almadan Değişirse yıkılırım çok umutluydum ama çokta korkuyorum şu an Kafam çok dolu 

inşallah velayeti alırsın, yazık çocuklara

ama ola ki velayeti baba aldı, sana göstermeme gibi bir durum söz konusu değil. haftasonları veya yılda 1 ay çocukları görme hakkın var.

hiçbir ebeveyn bu karara uymamak gbi bir şey yapamaz. bu kararı devlet veriyor ve eğer velayeti alan buna uymazsa icra yoluyla çocuklarını alabiliyor diğer ebeveyn. 

ha keşke bunlara gerek kalması

evlenmek kolay da boşanabileceğinbiriyle evlenmek çok zor

önce (7 puan) tarafından

Peki velayeti alsa bile Bu biraz zaman alacak bişey değilmi çünkü benim tarafima velayetin geçmesi için 8aydir adliyeye git gel yaptım O öyle kolayca velayeti alabilirmi 10günde.

bilemem o kadar bilgim yok

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 170 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.
0 oy
4 cevap 217 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.