0 oy
135 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (481 puan) tarafından

Kizlar hergun ne yemk ypcm diye düşünmekten sıkıldım oğluma bana fikir verirmsnz ya 18 aylık 

9 Cevaplar

0 oy
önce (4,866 puan) tarafından

Ah çocuk yiyorsa ne pişirecegim hiç dert değil. Bir gün et bir gün bakliyat bir gun balık. Ama yemek yemeyen cocuk olunca ne yemek pişireceğimden ziyade 2 3 kaşık nasıl yedireceğini düşünüyorsun. 4 yaş ve 14.5 aylık 2 çocuğu yemeyen bir anneden selam 

önce (481 puan) tarafından

Cnm bnmkide herşey yemiyor ki keşke yese yediği şey patets makarna okdr bitti  adam akili yemk.yemyirki

O zaman sebze mücver dene bugün çocuklara yaptım mantıda var. Kendime etli kuru fasulye yaptım

önce (481 puan) tarafından

Sebzeli mücver ne oluyor cnm nslmbsy

YouTube yaz tarifler var

-Reklam-
0 oy
önce (5,592 puan) tarafından

evde ne pişiyorsa yemeli artık özel menüye gerek yok, ara öğünlerde meyve yesin çorba içsin tamam

0 oy
önce (3,104 puan) tarafından

Artık siz ne yiyorsanız ondan yiyebilir 

Ayrıca YouTube da çok tarif var bakabilirsin

Tavuk çorbası yapabilirsin (kereviz patates sarımsak havuç karıştır çorba yap) fırında kabak mücver etli patates yemeği dolma semizotlu bulgur pilavı ıspanak çorbası böreği falan filan 😃

0 oy
önce (2,768 puan) tarafından

Ekgida.gunlugum insta sayfası var orada çok güzel tarifler oluyor. Benim oğlum sabah kahvaltı yapardı o aylarda öğlen mutlaka çorba yoğurt ister. Akşam da biz ne yersek yerdi.

0 oy
önce (1,604 puan) tarafından

Benim oğlumda 18 aylik 

Genelde evde pisirdigim yemeklerden veriyorum. Sevmedigi yemek olursa hazır tarhana çorbası var onu pişirip yediriyorum. 

Mercimek, patates ,şehriye ve tavuk çorbası yiyor şimdilik. Pilav ve makarna da yiyor. Akşamları yoğurt yediriyorum genelde. Balik ve tavuk yedirmeye özen gösteriyorum. 

Tek sıkıntısı kahvaltı sevmiyor. 

0 oy
önce (5,531 puan) tarafından

Niye ayri yapiyosun ki 

0 oy
önce (8 puan) tarafından

Ben her öğlen çorba yapardım sabah benle kahvaltı yaparlardı akşam da onlar için acılı çok baharatlı yapmazdım ne yesek onu yerler di asla özel yemek yapamdim ve şuan herşeyi yerler

0 oy
önce (6,103 puan) tarafından

Özel bir durumu yoksa evde ne pişerse yer artık. Sabah kahvaltı, öğlen çorba köfte sebzeli makarna falan, aralarda yoğurt meyve tahıllı bir şeyler, akşam da siz ne yerseniz o 

0 oy
önce (1,645 puan) tarafından

Yediği şeyleri chat GBT ye yaz o sana menü önerisi verir hem de besleyici şeyler 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
7 cevap 412 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde curious (1,178 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
22 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (481 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 170 göst.

Kategoriler

1,475,705 soru

24,158,737 cevap

335,251 kullanıcı

...