Jrjdjdjdjdjmdmdke
Hayırdır abi ve küçükse ismiyle bir yerime birşey mi olmuş niye bakıyorsun dikkatlice diye sor ters bir şekilde ***** değilse anlar
Yani en mantıklı yorum
Boş bakmıyor ki rahatsız olmussun niye utanıyorsun ki ayrıca gitsin boş duvara baksın bana niye baksın sessiz kaldığında bunlar rahatsız olmadığını düşünmeye devam eder erkeklerin zihniyeti çok pis öyle kaynımdır yapmaz aman boş bakmıştır gibi kendini kandırma zaten o kadar rahat olsaydın burada post açıp sormazdın demek ki seni ciddi anlamda rahatsız ediyor bakışı
Ne diyon sen ya offf benimde var kaynim bi kere eli elime degmedi 1 yas kucuk olmasina ramen abla der saygidindan hosgeldin abla nasilsin bitti bi kere yan bakisini gormedim Rabbime binlerce şükürler olsun
Günahına girmek istemitorum namazından camisine gider Kur'an okur oruç tutar
O is malesef namaza niyaza bakmiyo cok yakindan tanıdığım birinde bizzat yakaladim malesef
Kalabalık ortamdayken tam bakarken bi laf soyle bak bakalım bi daha bakıyor mu
Hayırdır abi niye bakıyorsun bisey mi oldu de gec
Kalabalıkta bakmıyor baş başa olduğumuzda
Ama niye baş başa kalıyorsun ki bu yanlış
Baş başa kalmak derken mesela ben oturma odasında otururken dış kapıdan geçerken bakıyor tekken kimsenin görmeyeceği sekilde
Olsun sende kalabalikta bakıyormuş gibi yapıp soyleyebilirsin
Valla benim kaynim bana öyle bakacak
Lafı söyler ağzının payını veririm
Hayırdır
Sende kalabalikta bakıyormuş gibi soyleyeceksin lafını o zaman anlar zaten
Ay çok kötü Allah korusun ahlakı edebi eksik insanlardan.
Noldu abi çok baktın bişey mi oldu deyiver bı kere ciddice
Kalabalık ortamda abi mi dersin ismi ile mi seslenirsin bilemem ama direk gözün daldı noldu iyi misin derim herkesin için de ama
Herkesin içinde bakmıyor ki mesela ben içerde oturuyorum kapı açık kapının önünden geçerken söylüyor
Eşin varkende bakıyormu ?
Yok eşim varken bakmıyor ama kendi eşinin yanında bakıyor kaynımın eşi de farketti içeri geçtiğimiz de benim yanım da bile bakıyor kadınlara ya dedi diğer eltime bana bakarak söyledi
Ayy ne arsızmış Allah utanç versin pislik adam
Sadece 1 kaynım var abim gibidir o kadar severim iyiliğini de isterim ama hiç öyle şeylerini bilmem zaten şuan aynı ortamda bulunmuyoruz ama hep saygılı biri olmuştur bana karşı
Tepkisiz kalmakta bir tepkidir demişler bu tepkiyi olumlu da anlıyor olabilir bazı sapık erkekler gelindi yengeydi dinlemez. Sesini çıkarmanı tavsiye ederim. Mesela sebebini sor abi neden bakıyorsun hayırdır bir şey mi diyeceksin falan de mesela herkesin içinde. Yüz mimiklerin sinirli olsun ters olsun mesela.
Ay çok vahim yaa
Terslemekten başka bir şey yapamazsın şuan
Benden büyük boş bakma dalmaysa rezil olmaktan korkuyorum ben
Bence bunu ne dillendir ne de düşün. Yokmuş gibi davran. Abi de sürekli.
Bu konuyu daha önce de açmıştın
Ben olduğuma emin misin hatırlamıyorum
Biri demişti hemen hemen aynı şeyler
Müge anlı da bu konular var hep ben onlar değilim valla
Allah korusun böyle insanlardan sende baktıysan farklı düşünceye girmiş göz bir kere dalar iki kere dalar hep bakıyor demişsin çapkın demişsin niyet belli sınırını koy yüz verme
Denk geldigin yerde direk birseymi var bakiyorsun des sert bir şekilde
Dengesiz herif
Utanırım ya boş bakmaysa
Ben olsam derimki hayırdır abi biseymi var baktın oyoe biseymi isteyeceksin benden rezil ederimmmm
Niye bakıyorsun de rahatsızlık duydugunu anlasın
Odanın kapısından geçerken sana bakınca sende tersle ne baktın biseymi oldu falan de sert bak
Utanırım ya boş bakiyoesa diye
Eyerki onu sert bi sekilde terslemwsen seninde bu durumdan rahatsiz olmadigini dusunup devam ettiricek
Sen ona bir göz dağı ver kimse yokken bence aynı devam ederse eşine söyle dee aynı yerde bu tarz şeyler çok kötü
Sende ters bak noldu abi bişeymi oldu öyle baktın de
Utanırım ya belki daldiysa gorgusuz givi
O utansın sen niye utanıyosun
Ayy çok şükür benim 9 kaynım var hiçbiri böyle şey asla yapmaz evli kaynimlar pek samimi değiliz ama 4bekar kaynım var kardeş abi gibiyiz terbiyesiz herif
Evli kaynım lar da bana kızım diye hitap eder
1,475,949 soru
24,161,936 cevap
335,431 kullanıcı