Evet kızlar ömrümün yarisinin fazlasını eşim canım yoldaşım ile geçirdim hep iyiki dedim hiç keşke demedim 25 yıl devirdik biz bgun bugün aynı yastığa baş koyduk 25 yıl önce bir yola çıkmaya söz verdik iyisi de oldu kötüsü de oldu aç da kaldık Susuz da kaldık ama biz bu yola beraber çıktık rabbim izin verdiği sürece de beraber tamamlayacağız evlatlarimzla inşallah 😍😍😍
Allah bozmasın, daha da güzel günleriniz olsun
Amin bitanem amin
Nice 25lere daha diyelim o zaman 💜Gerçi o zaman da neredeyse 100 e yaklaşır insan 😇🥰
Hahah eşimle hayal kuruyoruz çocukları. Baş ve göz eder artık kaplıca kaplıca gezeriz🤣🤣🤣
O bar senin, bu bar benim hesabı 😂 kaplıca, kaplıca gezmek. Valla iyi fikir. Torun tombalak baktırmazlarsa gayet iyi bir plan.
Torun var da aman torun torba istemem severim agladimi veririm anasına 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ömrüm poh temizlemkle mi geçsin
Ahahha 😂 Çocuklar olduktan sonra bizimkilere diyorum, benim emeklilik olmayacak mı diye de, sen o hayali unut diyorlar 🙂↔️
Allah evliliginizi huzurunuzu bozmasın ♥️🤲 bende 9 senedir beraberim 4 yıldır da evliyim yanımda yokken sabahtan akşama ozluyorum ama bazen parcalamak istediğim anlar olmuyor değil 😄 sadece yaramaz bir çocuk gibi bazen beni delirtebiliyor yinede çok seviyorum
Ben hep derim ben ısırırım ama kimseye ısırtmam🤣🤣
Ay bu ben 😄 kimseye laf söyletmem kendim saydırırim
Hayatta kardeşlerine bile soyletmem
Evet ya öyle olmalı bence sadece kayınvalidemle dedikodusunu yaparız ama sen yüzüne bişey deme ben söylerim diyorum onada 😄
Ama sağolsun eşim de öyle çocuklara bile üstüne basa basa tembihler annenizi üzmeyin valla bidaha bulamayız bak der 🤣🤣🤣
Maşallah rabbim daim etsin ❤️
Teşekkürler biranem
Rabbim daim eylesin yuvanıza huzur versin 🤍
Amin kuzum hepimizin yuvasına inşallah
Maşallah balım darısı bize inşallah 💗
Amin amin coook amin Rabbim herkesin yuvasına huzur Saadet mutluluk versin
Rabbim daim etsin inşallah canım🩷
Varmı bize bir nasihatınız
Evliliğin bi sırrı
Canım bizim evde asla surat asmak yoktur mesela kızgın kırgın bile olsan surat asilmaz hiç bir şekilde laf dalaşına girmem eşimle ee ben girmeyince oda soylecek bişey bulamaz susarım herşeye susarım haklida olsam haksız da olsam eşimi bastırma çabasına girmem keza oda öyle ikimzde hatamizi anlayıp özür dileme kapasitesine sahibiz çocuklarımız da öyle özür dilemeyi bilince sorun ortadan kalkıyor
Maaşallah maşallah
Keşke bizde onu yapabilsek
Mesela geçen bı parfüm almıştım bı yanlış anlaşılma oldu eşim dedi bu boykot neden aldın aşırı hassas bu konuda tahammülu yoktur bnde tam emin degildim olup olmadigindan atacaksın dedi attım çöpe ki toplu da almıştım sonra araştırdı baktı etti ama bozuldum ister istemez ben tabiki belli etmedim araştırınca boykot değilmiş heralde 10nkere özür dilemiştir sonra aynından yine sipariş etmiş ben carlasam oda carlayacak al sana sorun
Çok haklısınız valla diyorum ya keşke bizdede o anlayış olsa..
Peki karşılıklımı yoksa diğelim ben herşeye olumlu yaklaşsam oda öyle yaklaşırmı yoksa eğer adamın içinde yoksa ne yapsam boşmudur
Vallahi ben vaktiyle çok catistim eşim Nuh diyip peygamber demeyen bir adam di baktik olmuyor içimizde de varmış degistik ikimzde şimdi eşimin kardeşleri bu bizim abimiz mi diyorlar ben kocamı kocam beni yontuysa herkes değişir diyor bukadar net sevginin acamayicagi kapı yoktur buna inanalrdanim
1,475,330 soru
24,152,662 cevap
334,987 kullanıcı