Pov : en yakın arkadaşların çoçuklarındır 🫠
Çok şükür nasip edene 🤲
Kahvaltı yaptırdım çocuklara sonra beraber yedik bakalım oyun oynuyoruz şimdi
Ne Yapıyorsunuz beybiler anlık atın sohbet edelim
Afiyetler olsun canım 🌸 ❤️ Kesinlikle öyle en yakın arkadaşım onlar 🥰Benimde kızlarım hazırladı oğlum uyuyor keyif yapıyoruz💃🏻😻🤫
Ooo şekilli şüküllu😍
Afiyetler olsun
Ah inşallah banada o günleri görmek nasip olsun 🤲
Teşekkür ederim canım sağolasın 🥰 🌸 Olur olur Rabbim sağlık versin inşallah 🥰 Biri 17 biri 13 yaş olcak❤️Oğlum 4 oda uyanık olsa oda dahil olurdu sipamm🤣Kayfeee banada diyee
Oy maşallah 🧿 imrendim 😍
Benim kiz 3 buçuk yaşına girecek oğlum da ikiye girecek inşallah 18 ay araları
Maşallah maşallah 🧿 ❤️ Valla su gibi akıp gidiyor zaman Rabbim göstersin güzel günlerini
Amın amın
Allah razı olsun ☺️♥️
Evet canım 14.5 aylık oldu bitanesin ❤️
Dert yeter ki kilo olsun canım kadın neleri başarmıyor baştan insan inşa ediyoruz hal edersin ♥️
Evet canım gerçekten öyle. Rabbim güzel evlatlarımızı bağışlasın ❤️🫶🧿
Amin 🙏♥️
Afiyet olsun
Neden nickini yazma gereği duydun yanlış anlama merak ettim
Sevmeyen varsa girmesin diye😄
Ayrıca kibarsın 🫠
Afiyetler olsun bebeğim bende yarın sanıyorum uçak salı günüymüş tabiki soeun benim bugünü pazartesi sanmamdi 😄 neyse ki fark ettim hazır bir gün daha varmış eve girdim dip köşe şimdi kahve içiyorum
Kahve aşiği seni 🤩
Afiyet şeker olsun kuzum
Özlemiştir özellikle Hirakuş nasilsa az kalmiş
İki bebeyle unutuyorsun günu fln 😄
Dört gündür uyumuyoruz nerdeyse ya şu dişleri bir ciksaydi :( Hira ozledi tabi babasida orda ya can atıyor şuan gitmek için
Yavrum çekiyordur da napsın
Rahatlar inşallah değişiklik paşamada iyi gelecek
Bakicaz bakalım gideyim de termal otele falan goturucem maraş'a gezmeyi çok seviyorlar
Maşallah kuzularıma 🧿
Is guc gulum nolsun 1 haftadir cocuk bi yandan koca bi yandan hastalardi sukur toplandilar odalari ayirdim iyice birbirlerine bulastirmasinlar diye bugun eski duzene donuyorum yatak odasini topladim nevredimini degistirdim cocuk odasini topladim oyuncak sectim kaynansms goturcem orda oynasin bulasik makinasini bosalttim bi makina kadar da elde yikadigim vardi onlsri da yerlesyirdim erzak kablarim eksik yrtmiyo kavanozlara koyuyodum onlarda lazim oldu ondan ona ondan ona derken 3 tane 1 ltlik kavanoz buldum ona kornison kurduk cocukla dunden yemegim de vardi cok oylanmadan ciktim mutfaktan cocuk acikmis onu doyurdum yatirdim tabi bu arsds 3uncu makina camasir calisiyo hastsydilar ya uzerine orttukleri battaniyeleri de attim hayizim bitmis hazir cocuk uyuyoken dusa gireyim ogleni kacirmayim dedim tam hazirlandim anne niye gittin diye agladi geri giyindim yaninda yatiyorum simdi o kadar cok is var ki nasil yetiscem hic bilmiyorum
Ohho çok hızlısın 🤩
Geçmiş olsun şimdı nasıl bebiş
Benimkiler de öksürüyor bklm ilerlemeden atlatırız inşallah 🙏
Kiz yok nerde yetisemiyorum ki
Valla cok hastalanmadi zaten baktim biraz kirgin evde biseyler yaptim pekmez kemik suyo cart curt hafta sonunu gecirdim cok hafif atesi vardi sadece sonra ssglik ocagina goturdum bronsitmis nebulizator yazdi ilac yazdi hasta olmadsn hemen getircen bundan sonra su donemi atlatik takviye baslicaz cunku bunyesi zayif cok hastalanir antibiyotik cok kullanir gerek yok erken mudahale edelim dedi yarin kontrole getir dedi bakalim ne dicek
İyi yapmışsın canım atlatır inşallah 🙏
Bende istemiyorum antibiyotik son reddeye gelmeden vermem oğlan hemen atlatır da kızın bağışıklık düşük bklm allah buyuk
KKiz bende istemiyorum ds gecen sene ne kocayla ne ailesyle basedemedim ki azcik hastalsnsin ilsc kullanmadan gecmez diyolardi 4 kere hastalandi 3 kere antibiyotik icti en son sinirlendim karismayin dedim ilacsiz atlatti bu sene ilk hemen kapti bunyesi de zatif naparsam duzrn tutmuyo
Allah kolaylık versin canım
Yaklaşık 1 haftada 1.1 kg vermişim . Onun mutlulugunu yaşıyorum dostum😁
Annemler vardı. Onlar gittiler. Dinleniyorum şimdi. Size de afiyet olsun 😊
Sağolun kızlar. Bence ben bu işi yapacağım bu sefer. Hiç korkmuyorum diyetten. 😁
Olur mu o senden korksun 🙃
Yaparsın yeterki dert kilo vermek olsun
@Sweety_97 insanı cok güzel moda sokuyorsun ya 🧿❤️😄
Doğru diyosun 😊
♥️♥️
Afiyet olsun cok guzel gözüküyor eline saglik, cocuklarinin arkadasin givi olduğu zamanlara gelmek ne kadar da güzel 😍
Ben de koydeyim her hafta sonu rutini olarak maalesef;(
Teşekkür ederim hazır pasta😬
Kızım 3 yaş 4 aylık oğlum 22 aylık çok şükür büyuduklerini de görmeyi nasip etsin
Ahhh pastayi sen yaptin sanmam, çocukları cok buyuk sanmam🙄 kusura bakma ben lastalar buyuk olunca cocuklar da oyle sanmistim baya yanılmışım 😀
Olur mu ilk defa rastlaşmişiz normal ☺️♥️
1 günlük hastalıktan sonra ayağa kalktım valizleri topluyorum salı günü taşınıyoruz nihayet şöyle bi keyif yapmayı bende istiyorum
Çok geçmiş olsun 💐
Benim çocuklar da öksürüyor bklm ilerlemeden atlatırız inşallah
Taşınmak zor Allah kolaylık versin
Afiyet şifa olsun
Bebeğimi uyuttum şimdi yemek yapicam hemenci uyurken çamaşır var bide ütü var okul acildimi Pazar günü is yogun yani bı çayda içerim o arada
Kolaylıklar diliyorum miniğede bol uykular ☺️
Minik uyandı saol canim
Bende olabilir miyim arkadasn pasta güzel görünuyor afıyet olsn
Gel olalım🫠
Burdan tanişip atkadaş olduk ayni yerde yaşıyoruz valla çok güzel oldu
🩷tesk ederim burada seni sevenlerdenım bu arada hangi sehırdesinz
Sevindım ya🥹
Zonguldakta yaşıyorum , İpek le burdan taniştık ara ara görüşüyoruz kiziyla arkadaş oldu benim kız çok seviyor arkadaşım Masal deyip duruyor buranın artılarından oldu onla tanışmak @Annesininmasali😘
Siz nerde yaşıyorsunuz
Yakın sayılırız ben sivasta yasıyorum burada bnmde sevdıgım insanlar oldu sizi 4 yıldr paylasmlarnza denk geliyorm güclu durusınuzu begeniyrm aklmda kalan sayılı kısılrrdensnz
Canım senle tanışmak banada buranin artilarindan oldu masala demiştim arakadAsin gelebilir diye bugün nasip olmadı oda arkadaşım gelecek diyip durdu sizi seviyoruz 🥰😘
@Heidi nin koylusu keşke yakın yer olsaymış
Teşekkür ederim akşam akşam mutlu oldum çok naziksin 🌹
Unutmam nick ezberledim ☺️
@Annesininmasali
Çok üzüldüm planlar uymamasına, öp benim için prensesi sözleştığımız gibi hafta içi görüşürüz inşallah 🙏 ❤️
Tokat yolcusuyum akşama
Merkeze inmistim smdi girdim.eve şu içiyorum yoruldum
Daha dus alcam çantamı hazirlicam teyyy teyyy teyyy çok işim.var
Afiyet olsunnn
Afiyet olsun konserve yaptım şimdide ev temizliği silcem evi balkonlar yıkandı yoruldum ya bitmiyor iş hiç
Ellerine sağlık ağız tadıyla yensin inşallah 🙏
Sağol canım 🌸
Soba yaktm sulu köfte koydm bir tencere nohut birde fasulye koydm diğer günler için tüp hem pahalı hem uğraştırıcı soba bed dk da işimi yapıyorum işçiler de karşımda çalışıyor
Oy maşallah 🧿
Allah kolaylık versin canım usta bakmak kolay değil
Immm en sevdiğim meyveli pastaaa 😋
Afiyet olsun size 🥰
Kızımı yatırmaya çalışıyorum bende inşallah bugün yatar tabi 🙃
Teşekkür ederim ☺️
Bol uykular olsun prensese bende yatırdım benimkileri
Bir Pazar klasiği ve şirinim
Oh iyi eğlenceler gülüm😇
Afiyet olsun 😋
Yatak odayı temizledim yoruldum şimdi bir çikolata molası verdim ☺️
Ellerine sağlık afiyet olsun canım