+1 oy
119 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (64 puan) tarafından

Halsizim böyle ateş basıyor midem rahatsız adet olamadm 6 ay oldu doğum yapali adet gormedm n3den olabilir bu rahatszlgm

6 Cevaplar

+1 oy
önce (5,528 puan) tarafından

adet olamamaktan

ben 4.ayda adet oldum, çatlamaya gelmiştim artık menopozlu kadınlar gibi ateş basıyordu falan

önce (64 puan) tarafından

Çok kötüyüm ruh halimde iyi değil anlamdm

-Reklam-
+1 oy
önce (6,164 puan) tarafından

Kontrole git bence ben 28 yaşımda menepoza girdim ilaçla geri başlatıldı rahim duvarı iyice kalınlaşmadan muayene ol 

önce (1,085 puan) tarafından

Ben de olmadim bir sene oldu muayne oldum doktor emzirdigin icindir dedi siz emzirir kenmi olmadiniz doctor menepoz olsa anlardi herhalde 

önce (6,164 puan) tarafından

Yok ben emzirmiyordum düşük yaptım peşine menepoza girdim 

+1 oy
önce (2,812 puan) tarafından

Bende doğum kontrol ilacı kullanıyorum o yüzden olmuyorum. En son mayıs ayında olmuştum sanırım. Bazen karnıma ağrılar giriyor olacak gibi ama yok. Doktora gittim rahim duvarını inceltiyor bu ilaçlar olmaman çok normal demişti. 

+1 oy
önce (1,629 puan) tarafından

Doğumdan sonra 1 sene regl olmaman olağan bir durum fakat 1 seneden sonra hala olmuyorsan o zaman kontrole gitmelisin mide bulantısı vs demişsin doktora görünmende fayda var fakat regl olmadın diye sene dolmadan müdahale etmiyor çoğu doğum sonrası eğer emziriyorsan olmaman normal sayılır

önce (1,085 puan) tarafından

Doktor ne yapiyor bir seneden sonra bende olmadim kizim bir yasinda emiyor onla alakali olabilir mu

önce (1,629 puan) tarafından

Genelde emzirme süreci ve doğum wtkiliyor regl sürecini 1 sene sonunda kontrole gittiğinizde detaylı kan tahlilleri ve jinekolojik muayene yapıyorlar herhangi bir sorun çıkmazsa bir kaç ay daha bekletiyorlar çıkarsa da tedavi yöntemi belirliyorlar ama genelde genetik olabiliyor bu tar durumlar

+1 oy
önce (603 puan) tarafından

1 sene içinde regl olmamak normal canım yengem 1 sene boyunca hiç görmedi. Bense 40ım çıktığı gibi regl olurum her iki doğumumda öyleydi ama düzenli değildi her 15 günde bir regl olurdum doktora gittiğimde 1 sene içinde hiç regl olmamak, olup düzensizlik yaşamak veya 1 senede tek 1 kere yada 3 regl görmek normaldir. 1 senenin sonunda düzensizlik devam ederse gel demişti kendiliğinden düzeldi

+1 oy
önce (2,750 puan) tarafından

Emziriyorum 11 ay oldu benim de adet olmadım. Hormon tiroid her şeye baktırdım. Muayene de oldum her sey yolunda emzirmeden kaynaklı dedi. Beni de ateş basiyor. Klimayla uyuyorum eşim yorganla yatiyor

Böyle mahfoldum halsizim yorgnum uyuymyrm sknti basıyor mahfldm

önce (2,750 puan) tarafından

Benim de aynı şekilde ama vitamin eksikliği çıktı siz gidin dahiliyeye kan verin 

Yarn saglk ocgna gdcm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 528 göst.
15 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde nurkrgln (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.
6 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Arya 56 (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
21 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu