0 oy
111 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,189 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Lütfen sadece yorum yapmak için yazmayın olur mu 

image

kızlar elimde 7 adet şeker ölçüm çubuğu var bir tanesinden çok az kullandım gebelik şekeri vardı ya bende hamileliğini son zamanına denk geldiği için düzgün kullanamadım Bir de bunların yazıldığı defter var ya ondan var onu da 3-4 sayfasını kullanmıştım ama onu koparttım bildiğiniz üzere gereksiz şekilde pahalı ben de elimde duracağına birine vermek istiyorum hayır olarak ihtiyacı olan varsa bana özelden yazsın dolap uygulamasından göndereceğim sadece kargo ücreti 44 TL Bir de 30 TL'nin altına ilan açamıyoruz yani hepsini 74 TL'ye kendi almış olacak kendim göndermek isterdim ama bildiğiniz üzere iki ufak bebeğim ve bir ana okuluna giden çocuğum olduğu için inanın kargoya gitmek bile işkence benim için dikişlerim daha hala patlak İnşallah ihtiyacı olan birine gider

5 Cevaplar

+1 oy
önce (7 puan) tarafından

İnşallah ihtiyacı olan birine gider benim buna ihtiyacım yok ama süt sağma makinesine çok ihtiyacım var o postu kapatmışsın vaz mı geçtiniz satmaktan bende talibim 

önce (1,189 puan) tarafından

Yok canım satmıyordum ki zaten hayır amaçlı veriyordum ihtiyacı olan biri yazdı Oyuzden kapattim ona gidecek

-Reklam-
+1 oy
önce (1,620 puan) tarafından

Canım ben bu gibi durumlarda sağlık ocağına veriyorum onlar da ihtiyaç sahiplerine veriyor 

Canım nasıl gideyim de vereyim Bir de çok ilginç bir şey oldu biliyor musun bak çok şükür sağma makinesini birini buldum verecek zaten ilanı açtım o da aldı yani benim kızım da bu sabah çok ateşi vardı başında eşime dedim ki bunu yıkayalım çocuğu banyoya götürdük tabii götürmeden ben suyunu falan hazırladım güzelce bebek küvetine yatırdım suyu şöyle bir döktüm dedimki tüh su da sıcak olmuş iyice çıkmasın ateşi dedim esiimde dedi olsun artık yıkayalım çıkartalim dedim tamam başladık yıkamaya vücudunu yarısını yıkadım sayılır yani Su sıcak ama elimiz suya bir attım vallahi billahi buz gibi lan dedim bu su şimdi kaynadı nasıl böyle buz gibi oldu ya başladım sövmeye banyoda Kur'an çarpsın aynı böyle bak çocuğun kafasını bile yıkayamadık yani öyle diyeyim sana o kadar buz gibi su artık havluya sardık çocuğu çıkarttık öyle yarım yamalak vücudundaki köpüğü bile doğru düzgün durulayamadık tam çocuğu havluya sardım banyoda eşimin kucağına verdim hani böyle çekcekler oluyor ya sopalı Bir de yıkama fırçası falan uzun saplı vileda sapı gibi diğer tarafa yatık olan kaç tane sopalı şeyi varsa olduğu gibi küvetin üstüne düştü biliyor musun çocuğu kaldırır kaldırmaz yani bu olaya yormayayım diyorum ama gerçekten sadaka mı kazayı belayı önlüyor hakikatten anlamadım ya yemin ediyorum tüylerini diken diken oldu biliyor musun hala olayın etkisinden çıkamadım yani

Allah Allah ya çok garip. Allah belalardan korusun inşallah tüm çocuklarımızı bizleri . Arada vermek lazım böyle sadaka

Gerçekten canım hani buraya bağlamayayım diyorum ama bağlamadan da edemiyorum yani değil mi bu kadar üst üste olması Allah'ın takdiri yani sopalardan biri düşerken parmağıma çarptı vallahi canım çıktı acıdan çocuğun bir yerine gelse muhakkak kirardı ki %90 kafasına falan gelirdi 3 aylık bebek ne olacak bütün kemikleri süt daha

Allah korumuş canım öyle gerçekten 

0 oy
önce (24,488 puan) tarafından

Sağlık ocağına versen ordan da veriyorlar ihtiyaç sahibi birine bende evde ilaçları falan veriyorum gelen hastalar oluyor o olaca ihtiyacı varsa veriyor İstanbuldada böyleydi şuan yaşadığım yerdede böyle 

Ya ben insülin iğnelerini falan götürdüm de iğne almıyorlarmış onlar da çoktu benim çünkü hiç düzgün kullanamadım  Bir de verip vermeyecekleri meçhul ben ihtiyacı olan birine gitsin istiyorum canım yani alabilecek birine değil çünkü fiyat olarak da pahalı şeyler bunlar 2 tanesi 350 lira mı ne sadece o defter 250 300 lira

0 oy
önce (441 puan) tarafından

Onların tarihi var geçmiştir çöpe at gitsin

Neden çöpe atıyormuşum ki tarihi falan geçmemiş

Tarihi geçtiyse at dedim sakın ol. Gebeyken kullanmissin baya zaman geçmiş ondan geçtiğini düşündüm 

Yok canım daha 3.30-4 ay oldu kızmamın sebebi şu gerçekten pahalı gereksiz pahalı yani devlet senden defalarca kere ölçmeni istiyor bunun için sana ölçüm çubuğu Hakkı veriyor ama senden ölçmesini istediği sayı ile ölçüm çubuğu birbirini kesinlikle tutmuyor kıytırık bir defter bile 300 lira diyorum bak sana hani normal bir defter alsan 20-30 lira ama onu kesinlikle kabul etmiyorlar bu defter olması gerekiyor diyorlar yani  inan şu vereceğim ürünler rahat 2000 lira falan tuttu son kullanma tarihi geçmiş olsa zaten vermem yani ne gerek var niye uğraşayım ki ben❤️ kızmak da değil aslında biraz da canım sıkkın kızın ateşi var Bir yandan da onunla uğraşıyorum çocuk çok ya bizde hangi tarafa döneceğimi şaşırdım yemin ederim ya

Haklısın canım çok pahalı eczanelerde sen bedava veriyorsun resmen çok geçmiş olsun 

Zaten bedava veriyorum canım parayla vermiyorum ki alan kargo ücreti ödeyecek o kadar 💞

0 oy

Bende bu makine yok olsaydı alırdım ya fora ve başka marka var ama tarihlere bak geçmiş olabilir

Yok canım geçmesi imkansız tarihlere baktım zaten ben doğum yapalı zaten 3,5-4 ay anca oluyo 

He iyi o zaman canım makinesi olsaydı alırdım ya sende makinesi var mi

Evet var canım ama makineyi vermiyorum

Anladım canım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 240 göst.
+2 oy
11 cevap 305 göst.
0 oy