+1 oy
191 göst.
önce Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

Kızlar yeni taşındım diğer postlarda anlatmışım zaten sıkıntılarımı 10

Gün önce taşındım yarın tekrar taşınıyoruz 8. Kat tuttuk çok yüksek geliyor nasıl yapcam hiç bilmiyorum korkuyorum kızım var canları tam silemedim insanın başı dönüyor 10

Katlı bina ama yine de içim garip ama mecburum başka ev yok böcekli evden çıkmak durumundayım 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (5,668 puan) tarafından

15.kattan selamlar 😅

önce (47 puan) tarafından

Ayy valla mı kız aşırı yüksektir nasıl yapıyorsun ya evi temizledik bugün yarın taşınıyorum ama evi temizlerken titredim durdum balkonları bile korkumdan kullanamam 

pencereler demirli, balkon demiri de yüksek, göbek hizamda değil göğüs hizamda nerdeyse bu yüzden çamaşır asarken falan zorlanmıyorum. küçük bi balkonum vardı, onun demiri alçaktı, onu de ben yükselttim, sonra da kapattıtdım😅

benim şansım odalardaki bütün pencereler tek kanat ve içeri açılıyor, o yüzden cam silmek falan aşırı rahat. 

sakın ha sakın cam silecem diye akrobatikliğe kalkma, mıknatıslı cam silecekleri var, uzayan sapı olan cam silecekler var. pırıl pırıl olmasın gerekirse canından kıymetli değil.

benim tek sıkıntım evde 26 aylık bir kızım var ve yeni tırmanmayı öğrendi balkonda asla yalnız bırakmıyoruz 

kız ben bu evde bi de maral depremini yaşadım düşün😅 beşik gibi sallandık 

Rabbim korusun çocuklarımızı da inşallah benimki de 4 yaşına girecek sıkıntılı bir dönemden geçiyorum 10 gün içinde 2. Taşınmam 150

Bin tl masrafım oldu kızım ayağını kırdı arabamıza çarptı kaçmışlar inşallah alışırım mecbur kaldım

Burayı tutmaya da 

ev sahibi ile konuşun demir yoksa onu taktırın kiradan düşün falan ya da sök tak koruyucular var.

image

şöyle bir şey. 

azıcık kendinizi toparlayın da bir hayır falan işleyin canım, dua oku bol bol 

Ay evet canım düşüncemiz o bizimde rabbim yardımcımız olsun eşime soylym bunu bi konuşsun 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,986 puan) tarafından

Canım ben 3.Kattayım evlenene kadar hep müstakil evde oturdum benim içinde 3. Kat çok yüksekti camları silerken ayaklarımın bağı çözülüyordu sonra çocuğum oldu camlar çok kolay açılıyordu ve alçaktı yukarıda arkadaşın attığı demirlerden yaptırdık hapis gibi oldu ama hiç bişi canımızdan kıymetli değil camları silerken demirden çok uzanamadığım için olduğu kadar yapıyorum iyide oldı sarkmıyorum işte ve cam silme mopu kullanıyorum çerçeveleri zorla siliyorum o kadar temiz olmuyo ama ne yapayım. Balkon demirleri çok aşşağıdaydı orayada file yaptırdım şuan kafam çok rahat Allah ters getirmesin güvenli oldu ev benim içinde çocuk içinde ev kira olduğu için bunlara izin verilir mi bilmiyorum ama bir konuşun bakalım de diyecek ev sahibi

0 oy
önce (30,252 puan) tarafından

Korkun varsa zaten silme yuzeysel al alisirsin zmaanla

0 oy
önce (264 puan) tarafından

Aman dikkat et cam silecem diye haberde görüyoruz kadınlar düsüyor camada cıkmadan cat pat sil nolacak okadar temizlige titizlige madalyamı takıyorlar  zamanlada alısırsın o yükseklige benimde başlarda basım dönüyordu şimdi cok alıstım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (402 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
6 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde linaaminaramin (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Balbadem123 (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,011 soru

24,162,869 cevap

335,457 kullanıcı

...