0 oy
305 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,089 puan) tarafından

Bebegin kalbi durmussa ne gibi belirtiler olur kanama filan yok 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (1,130 puan) tarafından

Kuzenim zorlu geçirirdi çok kötü olurdu hamilelikte tüm belirtiler kaybolunca şüphelenip gitmişti  ki hiç kanama fln yokmuş o öyle öğrendi ben kanama vardı ama ilaç fln kullanıyordum ikili test için gittiğimde öğrenmiştim. Başka kuzenimin eşi kanama çok oldu ama şükür sağlıkla doğdu Kişiden kişiye değişiyor. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız

-Reklam-
0 oy
önce (451 puan) tarafından

Kac haftalik bebegim

önce (451 puan) tarafından

Yani bi anda hamilelik belirtileri kesilmişse ,ama cok kucuk daha evde anlasilmaz inslalah oyke bise yoktur banada aynisi oldu bi iki gun midem bukanmamisti kosa kosa hastaneyw gittm yasiyordu cok sukur doktor arada olur oyle dedi sende bi baktir bakalim

önce (1,713 puan) tarafından

Belli olmaz canım ben 3 kere yaşadım bunu kalbi durdu farklı haftalarda kanama olmadı hiç anca ultrasonla bakılınca anlaşıldı kalbinin durduğu kürtaj oldum maalesef öyle bişey yaşamazsın inşaallah  2 hafta ölü bebekle gezmişim bilmeden anneye 12 haftalık olana kadar bi zararı yokmuş öyle demişti doktorum

önce (7,089 puan) tarafından

Ablamin bebeği doktor bir kalbi atıyor az birsey olsads demis sonra atmıyor demis gec döllenme olabilir diyor ablamda

önce (1,713 puan) tarafından

Daha iyi ultrasonu olan bu hastaneye gitsin durumu varsa özele gitsin muhakkak şuan hamileyim ve başta bebeğime acilde öğrendim bebek yok kese boş kürtaj dediler bekledim yine acile gittim aynısını dediler çok bulantım ve bayılmalarım vardı normal doktora gidicek hal bulamadım baygın gittim acilde en son özele gittim kendi doktoruma evet var bebek çok küçük dedi onlare kalsa kürtaj olucaktım başka doktorlara muhakkak gitsin canım çok kadın yaşıyor bu durumu

Yarin gidecek ozele gidiyor zaten detaylı ultrason yaptıracak 

0 oy
önce (28 puan) tarafından

HHareket Plmaz 

Ama benim 15 günü geçmiş ben yeşil kusmustum meğer zehirliyormus artik

Buda bir harfta oldu cnm  doktor bekle demis ablama

önce (28 puan) tarafından

Doktormu demiş kalbi atmıyor anlamadim

İlk kalp atisi var diyor  sonra tekrar gidince yik diyor. Kalp atışı oda bekliyir gc dölleme filan belki

0 oy
önce (1,597 puan) tarafından

Bence hemen belirti olmaz . 

1 harfta da belirti olmaz mi

0 oy
önce (3,883 puan) tarafından

Hamilelik belirtileri ortadan yok oluyor genelde. Kanama olmasa bile kalbi durmuş olabilir. 

Ha tm cnm

0 oy
önce (3,173 puan) tarafından

İlk kalp atışını duyup sonradan duyulmadıysa üzgünüm ama yaşamıyordur.

Benimde başıma geldi.ilk gittim kalp atışı vardı 10 sonra yine gittim kalbin durduğunu söyledi.belirti olarak bel ağrım vardı.benimki de 7 haftalıktı.

Ama alttan mutlaka muayene olsun

Altan muane oldu ust uste kac kez baktılar bir var bir Yok diyorlar ağrısı sancisi yok

0 oy
önce (261 puan) tarafından

10 haftaliktan erkense belirti olmaz canım ama bulantı felan kesilebilir 

Zaten hic bulantısı olmadi  zaten en bastan beri 

önce (261 puan) tarafından

Biz ne desek boş biraz büyük oldumu belirti oluyo ama küçük olmuyo en iyisi dk gitmesi 

0 oy
önce (3,961 puan) tarafından

Hic bir belirti olmuyor

Agri sanci filan olmuyor mu hamilleik beliwtitisi hala varmış 

önce (3,961 puan) tarafından

Olmadi benim 

İnsallah gec dollmedir 

0 oy
önce (2,751 puan) tarafından

Belirti olmamıştı 

Yok cnm doktor bir kalbo atıyor bir atmiyor demis gittigi zaman 6 harftalikdi gec döllenme olabilirmis

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 126 göst.
29 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 232 göst.
16 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 613 göst.
0 oy
0 cevap 139 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde 1234ts (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,458 soru

24,154,778 cevap

335,083 kullanıcı