0 oy
596 göst.
önce Diğer kategorisinde (24,213 puan) tarafından

Kızlar arabayı değiştircez eşimin işlerinden dolayı almışken de biraz iyisi olsun diyoruz az çok borca girelim iyisini alalım . Neyse abisi de araba degistirecekmis haberimiz bile yok daha dün öğrendik dünden beri de eşimle kavga ediyor benim araba değiştirecegimi öğrendin bana inat yapıyorsun benden üstün arabası olan olmasin istiyorsun benim senden üstün araba alacağımı öğrendin ondan yapıyorsun vs vs ve en son da inşallah o aldığın büyükk işte olmaz inşallahta alamazsın o işi sana vermezler dedi ben şok oldum eşimden aldım telefonu yüzüne kapattım o kadar zoruma gitti ki dünden beri bunun için arayıp can sıkıyor eşime engelle diyorum engellemiyor niye bu kadar kıskanç bu insanlar ne alaka senle araba benim işimi görmüyor göreni alacağım diyoruz anlamıyor baktığı arabalar da bizim şuan ki arabadan üstün değil ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlamıyorum bıktım bu ailenin saçma sapan çıkışlarından kıskançlıklarindan

21 Cevaplar

+1 oy
önce (693 puan) tarafından

Takmaya bile değmez ki yaw he deyip gidecekseniz kavga gürültüye bile değmez

önce (24,213 puan) tarafından

Benimki de öyle diyor ben takmıyorum ondan böyle kuduruyor amacı sinir bozmak zaten diyor da benim yapacağım işle alacağım araba seni ne ilgilendirir ki herkes kendine baksın 

Eşiniz bile kaale almıyorken sizde kaale almayın herkes kalbinin ekmeğini yer bu hayatta

Öyle zaten ondan 1 arpa boyu ilerleyemiyor olduğu yerde sayıyor 

Herkes hakettiğini yaşıyor işte o yüzden boşverin

-Reklam-
+1 oy
önce (2,800 puan) tarafından

Gerçekten saçmalamış kaynın o zaman bekle biz alalım sonra sen al sen bizden üstün olanını al demedi mi kocan da. Ay resmen dayaklıklar. 

Benim ki sakinligiyle kudurtuyor onu oda sakin sakin konuşuyor diye iyice kuduruyor ben Çıldırıyorum ama

önce (2,800 puan) tarafından

Hiç çıldırma canım boşver ya görgüsüz şeyler. 

+1 oy
önce (572 puan) tarafından

4 yaş oğlum bile buna tövbestağfirullah der. Bunlar ne yiyip içiyor nasıl kafalar ya Allah kurtarsın cidden 

Cahil ve kıskanç 

+1 oy
önce (2,274 puan) tarafından

Bitmez bacım bitmez hepsi aynı onlardan üstün olmayalım isterler 

Aynı durum eşim bekarken kaynımdada varmış eşimi hep kıskanırmıs eşim ondan fazla maas alıyor diye 2 evi arabası var diye biz evleneceğiniz diye 2 evini arabasını satıp az bi kredi çekip dublex ev almış cocuklar olunca o evden tasınmak istedik çünkü o bina hem cadde üstü hemde bahcesi yoktu siteye tasınmak istedik ama bazı seyler ters gitti ve baska sehirden ev almak zorunda kaldık butcemize göre şuan borclarımız cok fazla kimse bilmiyor eşim gecen maas yetmiyo vs dedi o maas nasıl yetmiyo sana borcum var diyo inanmıyo kaynım bende sinir oldum dedim bırak suna laf anlatma

Kız bizimde aynı çuvalla paranız var diyor başka bişey demiyor halbuki yok 100 bin borç var aksine

Allah yardımcımız olsun kız benim ki bide eşimden bi ara borc istemiş eşim vermemiş arkadaşlarına vs biraderden borc istedim vermedi vs demiş meğerse ev alcakmış saklamıs eşimde sinir oldu duyunca ben dahada sinir oldum herkese ev alcaktım borc istedim vermedi demiş halbu ki eşimden borc isterken baska bişey için borc istiyorum demiş eşimde bende para olsa hanımın arabasını değiştiririm demiş

Vermezse vermez etrafta konuşmaya ne gerek var ki edepsiz vermek zorunda mi

Valla bu eş tarafı hep sıkıntı yeminle

+1 oy
önce (242 puan) tarafından

Boşver eşin onu dinlemezse sikinti yok para senin borç senin keyfide zorluguda sen cekiceksin hiç takma insanin isterse gözü olsun fesat fesattir

Beddua etmek nedir alamazsın yapamazsın demesi zoruma gidiyor senden bişey istemiyoruz niye havliyorsun düşman içeride dışarda aramaya gerek yok 

önce (242 puan) tarafından

Boşver beddua sahibini bulur inanın durumu olsa insan onların gicikligina en güzelini alir valla

+1 oy
önce (7,250 puan) tarafından

Sende eşinde muhattap olmayın alın arabanızı patlasinlar kıskançlıktan engelleyinde sonra iki tür atın gözleri önünde bak nasıl catliyorlar🤣🤣🤣

Kız nazarla catlatirlar bizi doğum var ilerde İnan ki gözleri çok kötü korkuyorum nazardan 

Nazar haktır inanırım gözleri ciksin

Amin diycem de gözleri de çıkar diye korkuyorum 🤣

Hahah sanki bir yandan da kiyamiyorsun onlara🤣

Hamileyim ağzımdan çıkan bişey tutar diye korkuyorum kimse benim yüzümden zarar görsün istemem düşmanım bile olsa

+1 oy
önce (4,667 puan) tarafından

Eşin bu kadar taviz verirse hiç durmazlar. Eşin sınır çekmeli. Sanane benim arabamdan diyip yüzüne kapatmalıydı . Sen elinden alıp kapatmasan hâlâ abisinin hakaretlerini beddualarını dinlemeye devam edecek. Pasif erkek çok zor maalesef. 

Pasifte değil onun cildirtma sistemi o sinir sistemiyle oynayıp daha çok kudurtuyor bende bunu istemiyorum 

+1 oy
önce (601 puan) tarafından

Aile demek bu değildir kardeş kıskançlığını anlamıyorum anlayamıyorum çevremde çok var çok garipsiyorum kendi ailemden böyle birşey görmeyince insan bir affallıyor halbuki en iyisi senin olsun demesi varken bu hasetlik neden? Ben eş kışkırtması diye düşünüyorum hep böyle kıskançlık varsa o ayrı tabi. Ettiği beddua da sadece kendine döner varsa kayınvalideniz yada kayınpederiniz söyleyin hayırlı olsuna araması gerekirken şerrine arıyor nasıl kardeşlik bu deyin

Eşi diyor ama kötülüğüne değil  değiştirelim bize yetmiyor artık diye yoksa o almış bizde alalım demiyor Allah var ama abi çok kıskanç iş alsa para kazansa yine böyle çekemez tartışma çıkartır 

önce (601 puan) tarafından

Çok değişik bir insanmış. Eşin açmasın telefonlarını mesafe herzaman iyidir 

Birlikte çalışıyorlar işi yok diye iş veriyoruz adama ailesi mağdur olmasın diye iş için arıyor diye açıyor iş konuşup geri araba konusuyla kapatıyor 

+1 oy
önce (147 puan) tarafından

Abi mi kardeşinin kendisini kıskandıgını iddia ediyor? Bence abi kıskansa, kardeşini kıskançlıkla suçlamaz. Demek ki abinin de  gerçekten niyeti varmış ki değiştirmeye,kardeşinin araba çıkışını kıskançlığı yormuş. Biraz egolu herhalde abi

Abi araba alcakmis bizim şuan ki arabadan üstün güya bizde bunu duyup daha üstününu almaya karar vermişiz o bizden üstününu almasın diye salakmiyizzz biz senden üstün olmak için araba alıp borca girelim bizim araba alma işi 1 aydır var o dünden beri söylüyor 

önce (147 puan) tarafından

Egolu işte. Mal ile üstünlük elde edeceğini sanmak ne ahmakça... 

Dünya malı dünyada kalır ne götürüyor gidenler

+1 oy
önce (3,129 puan) tarafından

O yüzden hayırlı bi işe kalkıştığınızda kimseye söylemeyin derler.kardeşte olsa içtrn içe fesatlanmış işte.

Bak biz ilk evimizi yapacsğımız zaman ablama söylemiştim sevinmedi bile.evim kaba inşaattayken düşük yaptım sonra inşaat durdu.

O sırada hep ablam olumsuz şeyler söylüyordu.tek o da değil eşimin çevresindede olumsuz konuşan çoktu.

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Biz demedik zaten eşim yegeninden alcak arabayı galerici o abi de bana bir araba ayarla demiş çocuk ne bilsin amcama bunu vercem sende amcamın arabasını aladem onun modellerine bakıyorsun demiş bizim şuan ki araba modellerine bakıyormuş 

+1 oy
önce (5,182 puan) tarafından

Töbe töbee böyle bir kardeşliğide ilk defa gördüm. 

Ben böyle olan kardeşlerin içindeki kıskançlık ve hasedin anneden geldiğine inanıyorum 

Nasıl yetiştirdiyse öylede yetişiyorlar

Çevremdede böyle kıskanç fesat insanların genelde annesinden geçtiğini görüyorum

Kaynanam da yok bu kadar ya alınsın yapılsın ister araba vs değilde ev arsa boyle şeyler alın destek çıkarım diyor ama abi bambaşka bişey 

önce (5,182 puan) tarafından

Çocuklarının almasına zaten kıskanmaz anne

Hani çocukları küçükken kıskançlık yapmışmı başkalarının aldıklarına .şunlar bunu almış etmiş mesela kendi kardeşlerini kıskanmışmı.yada konu komşuyu

Çocuklar anneleri daha fazla huylarını kapıyor 

O abiye benim yanımdan ayrıldın ayrılalı bir çivi cakmadin bir yere onu bunu dert etmekten elindeki de gitti depremde diyor ama oda herkesin herseyini kıskanıyor ondan 

+1 oy
önce (25 puan) tarafından

Abiler hep erkek kardeşlerini kıskanıyor. Sen gel birde bizimkini gör ailesi ev alacaktı bize hayır ev alamazsınız dedi kavgalar çıkardı sagolsun kirada sürünüyoruz şu an. Kendisinin aileye bes kuruş katkısı yok çalışmıyor birde buna rağmen kardeşime ev almayın deme hakkını kendinde buluyor. Hani katkısı olsa eyvallah.Birde utanmadan kiralık evimize geliyor yiyor içiyor. Ödü patlıyor bize ev alınacak diye. İleride mirasta ne yaparız bilmem ne kıyametler koparacak kimbilir. Bizi nasıl süründürecek. Gerçekten ben Allaha havale ettim başka lafım yok.

Benim kendi ailem de hiç boyle şeyler yok eşimin ailesi böyle değişik kıskanç 

Bizimde yok. Böylelerinin inadına aslında daha iyi olacaksın maddi olarak.

Eşimde öyle diyor ki eşim sinir bozar sakinligiyle alcam o arabayı kafaya koydum bak diyip duruyor 150 bin açık kalıyordu onuda benim babama dedi.babam da destek olurum dedi 

Bu saatten sonra hergun bir nas felak oku olur mu canım. Allah onun nazarından da korusun. Biz ne alırsak nazar değiyor çünkü. Fesatlik kıskançlık olunca maalesef. Allah sizi daha da iyi etsin inşallah. Yazıklar olsun ya kardeş kıskançlığı nedir. Birde eşini sakın gaza getirme yanlış anlama beni çünkü böyle kavgalar büyük şeylere sebep olabilir. Sakin kalın siz gene de. Mesafe şart. Ve kendi kararlarınızı başkası veremez bu sizin hayatınız. Nasıl isterseniz öyle yapın. Burası ayrı bir mevzu tabiki istediğinizi yapacaksınız.

Karışmıyorum zaten Allah sorsun ne deyim.. zaten bir arabamızı nazarlariyla yediler Yeni doğum yapmıştım büyük bir kazada perte çıktı buna bişey yapamadılar o heralde dertleri 

+1 oy
önce (1,986 puan) tarafından

E bu düpedüz kıskançlık 😏😒

Kız neyini kıskanıyor bizde bunu anlamıyoruz ki işimi gören araba almam niye onu ilgilendirir ki ondan maddi bişey beklemem etmem ona ne kime ne 

+1 oy
önce (5,457 puan) tarafından

oha oha oha yani 🤦🏼‍♀️

kız senin tek dert kaynana da değilmiş 

Maalesef zaten biraz tanisam arkama bakmadan kaçardim herhalde 

ne kadar uzak o kadar iyi

Ben görmüyorum da eşimle birlikte çalışıyorlar orda da kavga çıkartır diyor 

Allah yardımcısı olsun eşinin, sakin kalmak zorunda 

Zaten sakin ve karşısındakinin psikolojisini bozar bu sakinlikle işi yok eşimin yanında çalışıyor onada laf ediyormuş sana para kazandırıyorum diye sanki bedava çalışıyor ben senden ustunum sen dunku çocuksun su bu diyormuş hem eşimden maaş alıp hemde eşime yine laf ediyor benim üstümden para kazaniyorsun diye ee bende kazancam sende işte gerizekalıiiiii

+1 oy
önce (3,471 puan) tarafından

Ay ne çirkefmiş kaynın karı gibi kıskançlık yapıyor. En güzeli umursamayıp yok saymak. Kudursun da dursun yerinde.

Eşimin mantıkta bu kudursun benim sessizliğim onu daha çok kudurtuyor diyor

Evet canım eşin çok haklı abisi sonuçta huyunu bilir. Hiiiç kafaya takmayın afkurup afkurup susar😂

Afkursun köpek 🐕 🐕 

😂😂😂

+1 oy
önce (5,972 puan) tarafından

Parasini ondan mi aliyosun? Abisi ne diyosa kendisi aynisini dusunuyor. Bosver takmaya degmez.

Evimize giren insanların hakkımızda böyle fesatlanmasi beni kıran demekki içten içe kıskançlık fesatlık besliyorlar 

+1 oy
önce (3,441 puan) tarafından

Niye siz araba alınca onun parasını mi almış oluyorsunuz herkes kendine bu ne şiddet celal ne hali varsa görsün sizde alın hiç kaale bile almayın 

Eşi ondan yeni araba istiyormuş degistiremedin gitti falan diyormuş ama hiç haberimiz yok gerçekten siz alırsanız benim daha çok ustume gider onlar aldı bak der diyormuş ee al sende imkanın var kadın açık açık sen yapamazsın yaparım der sözünü tutmazsin diyor bu bize yoruyor cahil bizle ne alakası var bu konunun 

+1 oy
önce (1,598 puan) tarafından

O nedir ya. Kardeş kardeşin iyiliğini istemesi lazım. Mesela bizim evimiz yok. Kardeşim evlendi ev almaya yeltendiler. Ben babamdan ortak kalan evi satmaya çalıştım ki borca girmesinler diye. Sattığımız parayla da ben yine alamıyorum tabi borca girmeden alsınlar diye çok uğraştım ama onlar acele ettiler ev satilmadan kredi cektiler onlar çekince satıldı ev 

Onlarında hakkında hayırlısı buymuş demekki 

+1 oy
önce (4,387 puan) tarafından

Eşim toplam 8 erkek kardeşler. Kocam en büyüğü. Hep kardesleri en iyi yerde olsun der hatta hayali ilerde zengin olursa kardeşlerine de el atmak. Ne insanlar var ya. Babamın abileri de öyle durumu iyi diye hep bir şeyler söyleme peşindeler 

Benim eşimde en küçük hepimiz aynı işi yapıyoruz aile şirketi kuralım kimse dışarı çalışmasın diyor biz senimi zengin etcez dünkü bebesin diye küçük görüyorlar ama eşim iş alınca da yanında çalışmaktan geri durmuyorlar işte de kavga çıkartıyorlar hem paralarını alıyor hemde sen çok para kazanıyorsun diye olay çıkartıyorlar 

+1 oy
önce (30,098 puan) tarafından

Onu ne ilgilendiriyo ki sizin araba almanız onun parasıyla mı alacaksınız sanki 

Kuruşuna muhtaç etmesin Allah. Şuan ki arabayı aldığımızdada bu arabanız iyi değil önceki daha iyiydi falan demişti hayırlı olsun asla yok kıskanç 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 495 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 260 göst.
5 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Azranin annesi (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 943 göst.
0 oy
10 cevap 895 göst.

Kategoriler

1,475,250 soru

24,151,506 cevap

334,939 kullanıcı

...