0 oy
155 göst.
önce Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından

Kzlar ateşim var şuan 37.9 birden üşümeye başladım ne olmuş olabilir sabah bir gogsum ağrıyordu mastıt mı oldum başımda agriyordu evdede kızım anaokuluna başladı 2 gündur hasta grip boğaz ağrısı acaba ondan mı geçti yoksa mastit mı ben sütümü sagarak veriyorum hep duzenlide sagiyordum dün biraz geç sagdim ondani oldu evdede kmse yok bebek uyuyor kızım da hasta  parol içtim klamoks vardı geçen haftalarda yine boğaz ağrısı yasamstim diye vermişti doktor bir tane kalmıştı onu içtim ne yapsam şimdi gtsem bebeklerin yaninda kmse yok birini bulmak gerekicek  beklesem çok kotu olur muyum geçen tir tır titriyordum öyle olmaktansa korkuyorum 

5 Cevaplar

0 oy
önce (3,173 puan) tarafından

Sıtma olabilir.bende ilk oğlumda sağım yapıyordum.birgün göğüs ağrım oldu.sonra soğuk terler attı vücudum.bayılıyordum neredeyse.yanına birini çağır canım.a ferin iç.o iyi gelir velki çok geçmiş olsun Allah şifa versin

önce (386 puan) tarafından

Ellerim buz gibi bekliyorum tekrar ateş olcucem

-Reklam-
0 oy
önce (74 puan) tarafından

Bence salgin var esimde dunden beri cok kotu suan atesi 39 ustune battanye ortyor ortme daha kotu olursun diyorum ama cok usuyor dua aldi biraz dustu atesi ama gene cikacak

0 oy
önce (1,054 puan) tarafından

Salgın var biz bir haftadır çocuklarımla perişan olduk inşallah atlatırız size de geçmiş olsun 

0 oy
önce (261 puan) tarafından

Koron gene azmis haberiniz olsun hastanelerde bı gözükun dk geçmiş olsun 

0 oy
önce (24,354 puan) tarafından

Lohusa mısın bende 3 ay oldu bu ara ara sıtma tutardı birden titremeye başlar usurdum sonra terlerdim uzayan lohusalık demişlerdi 3 ay sürdü sonra düzeldi şükür ateş anlık basıyor 5 10 dk sonra rahatlıyorsun mastıt olsan goguslerin şişer taş gibi olur çokta ağrır 

önce (386 puan) tarafından

Tamda anlattığın gibi canm bir kez lohusayken olmuştu bide şimdi ama benim bebek 10 aylik

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
18 saat önce Diğer kategorisinde Annelikkkkk (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,249 göst.
12 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beden dili (4,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cicikiz (248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 257 göst.
3 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mucizelerim (100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,445 soru

24,154,637 cevap

335,074 kullanıcı

...