Ay bir günüm kaldı kaynanası için gün saymayan gelin de görmedim demeyin 🫢♥️ ya bunları gördüm birtane evime bir tane de kayınvalidem için almak istiyorum sizcede güzel değil mi ben çok beğendim sanki
Ben almam ama sen almak istersen al canım beğenir bence 🌸🌹
Aaay sesli kahkaha attım 😂😂
Sen benimkinin evini gör 😄 evin her duvarında benim fotoğrafım var çocuklarımın da tabi 8 senedir hediye alırım aldığım birseyin çöpünü atmaz evin en güzel köşesine allayıp pullayip koyar o yüzden herşeyin en iyisini layık görurum
Geçen boğazlamaktan bahsedince 😄 ahahah Allah uzun ömür versin kiz
Maşallah çok anlatma nazar olursunuz bence 🤣🤣 arada bir geliyor öyle ama eşimin anası sonuçta sevmesem de saygı duymak zorundayım eşimin hatrina yoksam yok 🤣 🤣
Bize füze atsalar degmez aşko 😄
Çok güzel canım güle güle kullanın inşallah
Teşekkür ederim abla bende begendim
Güzel duruyır canım benim secdede tam ortada olma takıntım var bu simetrik değil benim için ay şekli falan 😂😂
Ya başka modelleri de var ama sanırım bu çift için tasarlanmış yarım bu şekilde bende ilk kez gördüm hoşuma gitti ama :)
Evet evet o kısmı hoş son zamanlarda çıktı böyle çift seccadeler
Ben yeni gördüm çok hoş ama çocuk için olanı olsa onada bakarim
Kullanacagini biLiyorsan al, mutfaginq bisuru esya aldim kullanmıyor. Bende sabundan baska birsey almiyorum artik :)
Ay olur mu beş vakti geçtim bütün gece özel namazlarını bile kılar ♥️🌹
Al o zaman cnm, insaAllah senin ki kullanmaya kiyar benim ki eskileri kullaniyor yeni alinanlari sakliyor :)
Çok güzel 😍
Güle güle kullansın şimdiden hak ediyor kadın ♥️
Alirdım kuzum seve seve
Dimi canım bende beğendim ♥️ hepsini hak eder o
Çok güzelmiş canım bence çok şık bir hediye 😍
Almaya karar verdim canım zaten ♥️
Güle güle kullansın güzel ibadetleri olsun inşallah ❤️
Çok güzel ben çok beğendim
Ben de beğendim canım alacağım
Kocama alırım beraber namaz kılalım diye😂
Kaynanayla o kadar romantiklige gerek yok.
Ya eşime de alacağım inşallah nasip olur onunla da yapmak ama kayınvalideme de alayım 😄
Kız nazar değer fazla dillkendirme kadını boşver içinde kalsın çok hoş bende eşimle kendime alacağım bundan çok anlamlı hediye
Senelerdir söylüyorum çok şükür hiçbir sorun yaşamadan insan içinden iyi olduktan sonra nazarla vesaire kötüye dönmez :) evet benim de hoşuma gitti gerçekten
Aynı dinde olsak kesinlikle alırdım çok hoşuna giderdi
Müslüman değil mi kaynanan.
Katolikti sanırım evet canım bende begendim
Evet Katolik
Çok güzelmiş güle güle kullan
Çok güzel bu seccadeler ben beğeniyorum benim gelin bana alsa çok mutlu olurdum
Ya evet bende beğendim ♥️ çok şükür bu ara bende kaciemiyorjm belki birlikte kılmak nasip olur
Çok güzel. Ben de kaynanasini sevengillerdenim❤️🍁
Sende bizim dernektensin :) ♥️
Köyde kendi halinde bir kadın. 2 3 günde bir arar konuşur kapatır. Bu yaşta hala hayvan bakar hiç yoruldum demez. Babam yanıma gelecek diye bize köy peyniri vs yapmış yollayacak. Eşim en büyük oğlan ona da aşırı düşkün ben de faydalaniyorum ama beni de seviyor Allah var 🫶😄
Benimki tek çocuk ama evin damadı o kızı ben 😄 sizinde Allah bozmasın tadinizi
Bana gecen seneye kadar sorsaydın herseye rağmen evet alırdım derdim ama bu sene ailedeki birine yapılan çok büyük bir haksızlığa susmuş yıllarca o yüzden no no no canı canları cehenneme ama sen al çok beğendim
Allah affetsin canım :(
Namaz kılıyor diye günahkar birine seccade almam ben. Allah günahlarını affetsin kürdan bile almam o kadına.
Amin ne diyim ki 🤲 Allah ıslah etsin inşallah
1,475,797 soru
24,159,855 cevap
335,306 kullanıcı