Bugün çamaşır makinam vefat etti. O kadar iyi bir makinaydıki çamaşırı yıkadıktan sonra bozuldu 😅 makina önerisi olan var mı, 9 kg'luk bakıyorum. Rahmetli bekoydu bu arada😉
Profilo aldım şimdilik memnunum🥰Benim vefat edende Arcelik'ti🤣🤣
Eşimde profilo alalım diyor , eskisi kaç sene dayandı. Bizim 7 sene oldu
Benim 3. Makinanam canım ilki Vesteldi 4 yıl dayandı Arçelik olanda 10 yıli geçti kız sonra gitti istee🤣
Maşallah kız 3.mü 😂😂😂 arçelik iyiymiş ama
Arçelik kullanıyorum 4 yıl olacak memnunum annemde daha önceki yıllardan beri kullanıyor hâlâ ayakta maşallahı var 🤭
Arçelik bulursam bakıcam, kaç kilo seninki
8 kg bizimki
Arçelik kullanıyorum çok memnunum birde akrabam Bosch kullanıyor çok memnunum diyordu.
Off kafam karıştı, profilo, bosch, arçelik berabere şuan , kaç senelik senin
Bohs yıllardır kullaniyor canım, ben 1 senedir kullanıyorum Arçeliği
Bosch al yeni çıkanlar hem sessiz yıkıyor hem de güzel temiz çıkıyor
Ses gerçekten önemli, bulursam bakıcam 🤌
Görümcem almış çok beğendim o da çok memnun İnan o kadar sessiz çalışıyor ki anlaşılmıyor bile benim ki banyoyu yıkacak gidici gibi 😅 bozulursa falan bende ondan almayı düşünüyorum
Altus al.
15 senedir arcelik kullanıyorum aynı makina çok şükür inşallah böyle devam eder 😆😅
Arçelik aldım 9 kilo şimdilik memnunum
Herkes Arçelik demiş ama çok fazla ses çıkarıyor annemin var 8kilo aynısı eltimin var oda çok sesli.
Bence Siemens yada Bosch al derim.
Ses bakımından Arçelik de ses çıkıyor maalesef ama Bosch da ses çıkmıyor katılıyorum
Profilo 12 yıl olacak 1 ay oldu bı arıza verdi parçayı kendimiz alıp taktık çalışıyor düzeldi maşallah diyim 🤗
Allah rahmet eylesin 😁😁😁 arçelik benimki 10 kg memnunum aşko
Sağol aşkoda, sen şimdi kafamı karıştırdın, çoğu profilo demişti. Arçeliğede bakayım ben 😉
arçrlik candır 🤩
Arçelik benim 6 yıl oldu memnunum
Arçelik yorumlarıda güzel, bakalım hangisine karar kılıcm🤷♀️
Bizim şu an samsung fakat profilo almadigimiza pismaniz bulaşık Makinesi ve buzdolabı profilo onlar çok iyi hele bulaşık Makinesi maşallah çamaşır makinesi de eminim iyidir samsung da iyi ama daha 2 sene olmadı kazan sola dönerken zorlanıyor bazen daha 2 senede olmamasi gerekiyordu
Büyük pişmanlığım Samsung
Yaa , profilo iyi o zmn
9 alma almisken 12 al siemens al yada samsung
Fiyata göre bakalım, nette 35e falan buldum. 12 kg hiç bakmadım
Profilo memnunum ben
İnşallah bizde memnun kalırız profilo bakalım 👍
İnşAllah cnm şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın
Arçelik 9123 YCM modelden uzak dur canim hiç memnun degilim
Aynı makinamla neyinden memnun değilsin canım ben çok memnunum
Ön tarafında paslanma oldu, yikanmasini beğenmiyorum leke çıkarmıyor en kaliteli deterjan kullandığım halde beğenmedim. Beyaz eşya şans işi galiba, bulaşık makinesinden ve buzbolabinda memnunum.
Aklımda bulunsun , sağol canım
Arçelik kullanıyorum 6 yıl oldu yine alsam arçelik alırım heralde 😅 ben başka markaya gidersem günaha giriyorum gibi annemin arçelik makinası var 28 sene olmuş biliyomusun daha kullanıyor 😂 çık güzel yıkıyor maşallah
Aman maşallah, aklıma girdin kız 😅🤣
Miele üstüne tanımam bi kere üzmedi beni
Hiç duymadım ben bu markayı :)
Alman markası türkiyedede mevcut kendi sitesinden bakabilirsiniz
Arçelik en iyisi bence.Annem 12 senedir kullaniyor.Bende evime geçersem Arçelik alicam hepsini
Biraz pahalı ama değer
Regal benim ki. Ama 7 kgluk. Bozulsa da yenisini alsam diye bakıyorum. 10 kiloluk almak istiyorum. Perdeler sığmıyor çünkü.
Bende kilim falan rahatça atmak istiyorum
Allah rahmet eylesin😂arçelik yada bosch
😂 ya nasip
1,476,009 soru
24,162,783 cevap
335,452 kullanıcı