+1 oy
763 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (6,281 puan) tarafından

İnanılmaz bi 10 gün geçirdim gerçekten hunim nerede benim 

Eşim ben annemlerdeyken benim hiç görmediğim adını sadece 1-2 defa duyduğum bir arkadaşına bir miktar borç para vermiş üstünden geçti 6-7 ay eşim bu parayı arkadaşından isteyince param yok demiş eşim de bu parayla yevmiyeli eleman tutup bizim için ağır olan bir işi yaptırmak istiyordu ihtiyacım var paramı ver deyince arkadaşı o zaman ben yapayım işini demiş maalesef her şey böyle başlıyor 

Adam normalde evlenmiş boşanmış biz adamı tek başına beklerken adam bir geldi yanında bir kadın ve bir de evcil hayvan ben zaten yatılı misafir istemiyorken bunları görünce çıldırdım resmen götür otele yerleştir dedim bir şekilde bir yerde uzlaştık çiftliğimizin misafirhanesine yerleştirdik ama sadece yatmak için kullanılıyor misafirhane bu arada kadın evli ve 5 yaşında bir çocuğu var bırakmış gelmiş 

Benim bildiğim sabah işe erkenden başlanır ben sabah saat 8'de kahvaltıyı hazırlıyorum 10 defa arıyoruz kalkıp gelmiyorlar sofranın başına gelmeleri 10-10.30 arası oluyor güzelce kahvaltı yapılıyor çaylar içiliyor işe başlanılıyor öğlen 12 benim 2 Küçük çocuğum var onlarla beraber öğle yemeği hazırla akşam yemeği hazırla onlar da zoruma gitmiyor ben bunları zaten yapıyorum 2 tabak fazla koymuşum sıkıntı değil 

Misafirhanemizde duş var bir mutfak var ama duş almak için benim oturduğum ev inatla kullanılmak istiyor misafir avlusu verdim benim bornozum kullanılıyor 

5 aylık bebeğim kucak alışkanlığı yok ama kadın kucağından indirmediği için bugün hiç bir işim yapamadım çocuk kucaktan inmek istemiyorum yerine koy dediğimde çocuk sevmeyi özlemişim diyor madem özledin çocuk sevmeyi neden kendi çocuğunu bıraktın geldin yargılamak değil bu sadece düzen bozulmasından hoşlanmıyorum bizim iş yükümüz burada zaten ağır bir de ekstra zorlaştırılması hoşuma gitmiyor demeyin ki bana bunda da ne var misafir ev sahibinin yatağında yatmaz dolabını karıştırmaz ben de misafir oldum misafirliğe gittim ama gittiğim hiçbir evde bazanın altında ne var diye merak edip bakmak istemedim 

Çok uzun oldu farkındayım merak eden olursa ayrıntıları yorumlarda konuşuruz 

Ama zannetmeyin sadece bu kadar oldu 

17 Cevaplar

+14 oy
önce (15,231 puan) tarafından

Zina yapılıyor çatınızda bu daha sıkıntı bence. İkisi de bekar olsa amenna kadın evli çocuklu Kabul etmemeliydiniz. Baştan ayağa saçmalık.misafir değil işçi şu an o adam bunu da göz ardı etmeyin derim 

önce (2,869 puan) tarafından

Onca paragraf arasında aklımdaki fikri soyleyerek ayrılmış... her senden önce Zina..var çatının altında toplumumuzun normali bu degil ..bence

önce (6,281 puan) tarafından

Benim en çok canımı sıkan da bu zaten 

Rest cekilmeli... böyle durumlarda

+1

Bi daha gelirlerse boşarım seni dedim 

Arsız bugün aramış yine eşimi babanlar ne zaman gidecek diye 

Basarım değilde  birahane onları gorursem ben kovarım gibi olurdu

-Reklam-
+1 oy
önce (5,247 puan) tarafından

Ben ne okudum şimdi 

İşçi olarak gelip senin evin yiyip içip banyo yapıyorlar.seni hizmetinde kullanıyorlar. Kahvaltı öğlen akşam yemeği içkileri sigaraları geliyor ohh tatil mekanı.

Ha bide evli değiller kadın başkasıyla evli zina da var işin içinde

Sen burda takıla takıla bebeğini kucağına alıştırmış onamı takıldın bacı 

Ben çıldırdım ben fıttırdım hala yaşadıklarımı sindirmeye çalışıyorum

önce (592 puan) tarafından

Bence sindirmeye calışmak zorunda degılsın  . 

Güzel hiçbir yanı yokken. 

Sindirim sistemini boşa yorma 

+1 oy
önce (24,327 puan) tarafından

Ben fevri insanım o insanları da beni buna mecbur bırakan kocayı da evden kovardım ne üdüğü belirsiz insanları çatımın altına almam ki nerde kalmış bornozumu kullansın yatağımda yatsın ayrıca dediğiniz gibi ise gayri ahlaki bir durum var beni ilgilendirmez der geçerim normalde ama benim evimde kalıyorsa iş değişir 

Çok hatırlı arkadaşım dedi ne olduklarını anladıktan sonra gitmeleri için çabaladım baktım gönderemiyorum kaynanamları çağırdım gerekeni onlar yaptılar

+1 oy
önce (5,709 puan) tarafından

evinizin anahtarını değiştirin. 

eşine de ders olsun bi daha kimseye borç morç vermesin 

yapılacak iş varsa da adam tutsun başkasına güvenmesin

ibretlik hikaye 

Yuva yıkan derler ya işte bunlar tam ondan 

0 oy
önce (6,885 puan) tarafından

Yanlış anlama canım ama eşin biraz safmı bu insanlar iş yapmaya değil tatil yapmaya gelmiş resmen sizi kullanıyorlar senide hizmetçi yerine koymuşlar eşinde buda nasıl müsade ediyor anlam veremedim dahasıda var diyorsun yuh artık diyorum Allah'ım sana sabır versin

Eşim durumu farketti göndermek istediğinde bizi burada istemiyormusun diye acıtasyon yaptılar e benim ki dediğin gibi saf sabah akşam sigara alkol taşıdı bunlara enayi 

Hem paranızı alamamışsın üzerine masraflarını karşılıyorsunuz olmazki seninde ufak çocukların var tavrını koy yüz verme sonuçta dış kapının dış mandalı

Ayrıca bu ikisinin aşk yaşamı yüzünden başınızı da belaya sokabilirsiniz

Daha eşimi doldurmaya çalışıyorlar adam diyor ben olsam misafirime kimse karışamaz 

0 oy
önce (3,301 puan) tarafından

Yerinde olsam kadınla kavga eder kolundan tutar atardım evden.ne demek hem parayı alacak hem sizi otel gibi kullanacak.

Belki kadının kocasından saklanıyorlar.sizide alet ediyorlar günahlarına.10 çok uzun bir süre.ne yap rt kadını gönder canım

Dün akşam gittiler kaynanamlar geldi ben evi terkediyorum deyince kovaladılar 

önce (3,301 puan) tarafından

İyi bir daha sakın kabul etme büyük terbiyesizlik

Yok artık kesinlikle gelemezler 

0 oy
önce (1,269 puan) tarafından

Canım allah seni kurtarmış bu misafirden 

Tamam misafir ağırlamak çok güzel bir sey ama 

Bu kadarı biraz fazla yani 

Hiç bir misafir senin yatağında yatamaz 

Orası senin özelin

Bornoz giymek ne ya 

O misafirin kullandığı ne varsa hepsini yak bence 

Bahcede 

Dip kuyu bucak temizliğe girin yada temizlikçi 

Bulun 

Çünkü onların negatifleri evini seni eşini Çocuklarını etkiler 

Madem cocuk cok seviyormuş 5 yaşında ki çocuğunu nasıl bırakıp gelmiş orası da ayrı muamma

İnsanların bazasını asla merak edipte bakmam ki banane

Kadın biseyler aramış belli 

Bence evde eksik bisey varmı bi bak

Uzun bir süre evine Hiç kimseyi kabul etme en yakınların hariç 

Dinlen istirahat et

En önemlisi moralini motivasyonunu yüksek tutmalısın ki maneviyatın yükselsin.

Ayırdık yün yorgan vermiştim kıyafet falan vermiştim hepsi misafirhanede eşim yakacak bugün hepsini 

Kaynanam yanımda kontrol ediyor evi kadın başka şeylerle de uğraşıyormuş çünkü yanındaki adam söyledi büyü işiniz falan olursa bunlar ilgileniyorlar diye ben korkarım öyle şeyler de kaynanam bakıyor şimdi

Canım allah korumus sizi 

Verilmis sadakanız varmış 

Asla evinize bir daha kabul etmeyin 

Eşinizin tavrı cok önemli bu konuda 

Sert duruşu olmalı 

Evin anahtarlarını değiştirin 

Yedek anahtar almış olabilirler 

Ben bu aileden hersey beklerim 

Gerekirse güvenlik kamerası taktırın 

Alarm kurdurun 

Kameramız alarmımız var benim telefonumda da kurulu eşimin telefonundada ahırlarımız falan çift sistemli güvenlikli 

Oh be sevindim ya hu 

0 oy
önce (3,509 puan) tarafından

Yeminle cildirmalik okurken kriz geçirdim 

Ben yaşarken neler çektim bir de onu düşün

önce (3,509 puan) tarafından

Ben düz hastanelik olurdum net gene iyi kurtulmussun 

Allah'a şükür 

0 oy

Canım bir daha evinize kabul etmeyin bu insanları 

Eşine biraz sert çık oda tavrını koysun o aileye 

Evin anahtarını değiştirin olmaz böyle 

Şimdi biz yakın zamanda taşınacağız adam diyor ki taşınırken çağırın da yardım ederim acaba ben ister miyim

Kesinlikle canım biz kendimiz yaparız de yavaş yavaş asla kabul etmeyin 

0 oy
önce (4,732 puan) tarafından

Hata sen de gördüğün gibi evden kovacaktın. 

Eşime bişey dememiş ben başta yeniden evlendi sandım kadınla konuştukça anladım ne olduğunu eşim yeminler ediyor bilmiyordum diye 

önce (4,732 puan) tarafından

Öğrenince kovsaydın canım evden. Sen niye katlanıyorsun bu kadar gün. Sessiz sakin , pısırık biri misin?

Eşim çok büyük hatrı var sen bişey deme ben göndereceğim dedi o yüzden bişey demedim en son baktım gideleri yok kaynanamları çağırıp valizimi çıkarınca mecbur gittiler 

0 oy
önce (24,884 puan) tarafından

Neresinden tutarsan tut 2 ucuda b.klu değnek 

Tam olarak öyle yaşadıklarım midemi bulandırıyor 

0 oy
önce (1,138 puan) tarafından

Kız parası da kalsın gönder gitsinler. Evi keşfe gelmişler resmen yarın öbür gün başınıza iş açmasınlar 

Gittiler dün akşam böyle misafir olmaz olsun gerçekten 

0 oy
önce (4,414 puan) tarafından

Şaka gibi. Bela olmuşlar resmen

Aynen öyle yapıştılar resmen yakamıza 

0 oy
önce (23,406 puan) tarafından

Senin yerinde ben de olsam sinir olurdum

Sadece sinir olsam iyiydi başımın ağrısı hâlâ geçmedi 

0 oy
önce (81 puan) tarafından

Bizim evde de işciler calisiyor bahcede ev yaplyor sabah gelirler calisirlar kahvaltilarini hazirlar bahceye gonderirim esim zaten asla izin vermez benim cikmama oglende aynj sekilde yemek gonderirim aksama dogru giderler aksam yemeklerini yapmaniza gerek yokki bide ne munasebet eve gelyorlar 

Misafirhanede kalıyorlardı canım merkeze uzak oturduğumuz için ben yemek vermezsem yiyebilecekleri bir yer yok arabaları yok bi adam ve bi kadın 

0 oy
önce (774 puan) tarafından

Blogu okurken cinnet geçirdim siz nasıl dayandınız neden tutup kolundan atmadınız bu yüzsüzlük resmen

Eşim ben göndereceğim dediği için onu ezmek istemedim ama tekrarlanmayacağı konusunda anlaştık

önce (774 puan) tarafından

Tekrarı demek hapishaneye temiz çamaşır taşınması demektir bence

Oda muhtemel bir senaryo ben nafakaya bağlamıştım

0 oy
önce (54,174 puan) tarafından

o misafir degil ki calisan senin yatak odanda baza altinda *** mu arıyor ne diye sokuyorsun odana iyi sabirlisin

Ben tuvaletteyken girmiş canım kapısı kapalıydı bebeğim uyuyordu içerde 

önce (54,174 puan) tarafından

ne rahat insanlar var 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 619 göst.
24 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,984 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 623 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
15 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hemdemm (181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,097 soru

24,164,375 cevap

335,537 kullanıcı

...