0 oy
92 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (770 puan) tarafından

4 ay kontrole götürdüm 2 hafta önce hemşire vegaferon diye birtane kan ilacı yazdı ilk kullandık huysuzlaştı ertesi gün yine verdim daha beter oldu kan damlası ile alakası olacağını düşünmüyordum dün vermeyi unuttum gayet keyifliydi bugün yine verdim bebeğim resmen dellendi ağlamaktan helak oldu. Benzer sorunları yaşayanlar varmı

6 Cevaplar

0 oy
(7,308 puan) tarafından

Vermedim bilemiyorum ama beklerim yani

-Reklam-
0 oy
(7,074 puan) tarafından

Ondandır kabız yapıyor ayrıca bn bir kere verdim verdiğim gibi etkiyi gördüm kadına sordum niye veriyorsunz o zmn bu işimiz falan demişti ya kış hatırlamıyorsam 

O ilaçta paraben var katkı maddeli . Onun yerine 

Ocean markasıni verebilirsin temiz içerikli 

0 oy
(4,170 puan) tarafından

Hemşirelere güvenmiyorum neye göre vermiş tahlili yapmis bebege

0 oy
(866 puan) tarafından

4 aylik bebek 4 aylik ataktadir. vegeferon degin kus sutu versen  de yada agzinla kus bile tutsan bir ay biyunca sana izdirap cektirecek . naparsan yap yani. uyumaz emmez aglar gazi olmasada gazlanir huysuzlarni. bir bircucuk ay  bu sekilde  felegini sasirttirir 4 ay atagi

0 oy
(1,670 puan) tarafından

Devit 3 ve vegaferon gaz ve huzursuzluk yapıyor. Benim ilk kızımda devit3 başladım geceler günler haram olmuştu oceanin d vitaminine geçtim rahatladık. Bu kızımda da hiç devit kullanmadım direkt ocean aldım 42 günlük çok şükür iyiyiz. İlk kızımda Kan damlası olarak bestiron kullandım, sidefer de güzeldir. Vegaferon hem ilerde dışı çıkınca dişlerde leke ve çürük yapıyor 

0 oy
(15,277 puan) tarafından

Düşün çünkü gaz yapıyor canım hem demir hem d vitamini sağlık ocağının verdiği içeriği de temiz değil. Ocean bakabilirsin sidefer ya da

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 124 göst.
0 oy
2 cevap 165 göst.
0 oy
8 cevap 608 göst.
24 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,456 cevap

336,302 kullanıcı

...