0 oy
707 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (829 puan) tarafından

bo.kunu cikarmislar firazla dogayi manita yapmislar bu sezon

20 Cevaplar

+1 oy
(497 puan) tarafından

Ben cok yakistirdim😂😂😂

(829 puan) tarafından

yakistilarda   gorumcenin kocasi. bacanagin karisiyla:) o senin yengen yengen muhabbeti oldu 🤣🤣🤣 firaz zaten hayat dolu guzelde sevio. p.ic.imsi bi adamda . :)) her kiİn ginlu kayar . nerde pi.c var miknatis gibi ceker kizlari

(4,777 puan) tarafından

Hem de nasıl. Abla kardeş sevimsizler 

(497 puan) tarafından

Fatih hakediyor bence

(1,420 puan) tarafından

@casperiye11 analiz süper tespitler de doğru ama bacagnagin karısı nasıl oluyo kız çözemedim 😄

(829 puan) tarafından

orda sacmalamisim aynen bacanak ne alaka nursemayla dogayi kardes ilan ettim zaar🤣

-Reklam-
0 oy
(1,153 puan) tarafından

Ben izleyemedim. Cidden sevgililer mi yoksa şüpheli mi

(829 puan) tarafından

yok sevgililer direk son saniyelerde aciga cikti

0 oy
(5,892 puan) tarafından

maça baktık diye açmadım da gerçekten saçma. bi avmde de dizi çekiminde ifşa olmuş sanırım bu🤦🏼‍♀️

uzayınca bku çıkıyor dizilerin geçen sezon da kötüydü zaten

(829 puan) tarafından

aynn bo.ku cikio gercekten

(8,098 puan) tarafından

AVM de nasıl ifşa olmuş 

(5,892 puan) tarafından

onu bilmiyorum gelecek bölümde çıkar herhalde, çekim yapılırken görmüşler 

0 oy
(2,512 puan) tarafından

Sus sus sus doğa ve firaz nedir yaaa olamaz ya olamaz sinir küpüne döndüm fatih onu aldattiginda nasıldı aynısını kendi yaptı utanır insan yaaaa bak sinirlendim

(829 puan) tarafından

heyaa bende deli oldum

0 oy
(10,186 puan) tarafından

Baştanda öyleydi zaten sonradan çıkmadı 

(829 puan) tarafından

ben son ani yakaladim. bugun cocuklar cok kavga ettiker .  yarim yamalak izledim . sonralar dogru sakinledi ev🤣

(10,186 puan) tarafından

Akşamki bölümü demiyorum ilk sezonda saçma sapandı dozu artırarak devam ediyor 

0 oy
(1,248 puan) tarafından

Gerçekten saçmalamislar birde insanlar izleyince artık onlara da normal geliyor böyle şeyler. Ama midemi bulandırdi resmen

(829 puan) tarafından

evet o onun enistesi e bu bunun baldizina yan gozle bakma olaylari cikio busefer ozendirmek gibi oluo. tamam dizilere entrika gerekli ama akrabalik bagi uzerinden olmamali bencede

(1,248 puan) tarafından

Aynen canım katılıyorum sana. 

0 oy
(5,649 puan) tarafından

Omerle de sönmezi cift yaparlarsa hiç şaşırmam 

Sacmaladilar iyice 

Asil kim bi de o çıktı ortaya hiç yakismamis

(829 puan) tarafından

afiste nursemanin yaninda asil var. firaz arkalarda kaliyor. 

bence firazla doga olayi patlak verdikten sonra nursema da asil

ile yakinlasacak. ilk gunden cunku ilk tanismadan itibaren atistilar o onu sevmedi asilde nursemayi siguk bunda ne buldun falan dedi. ilerleyen zamanlarda ters kose olacak ikisi bence

0 oy
(24,427 puan) tarafından

Çok şükür ki izlemiyor Pinkomun ahı tutsun hepsini çok amin 

(829 puan) tarafından

apoda dine imana gelmis umreler dualar ibadetler:) 24 saat cenabet geziodu gecen sezon

(24,427 puan) tarafından

Gündüz oruç tutup gece zina yapan koca yürekli Apo :) 

(829 puan) tarafından

he sorma orucu zinayla aciodu bi ara dogru :)

0 oy
(8,098 puan) tarafından

Doğa masum kalsın isterdim 

0 oy
(4,129 puan) tarafından

İlk sezon iyiydi ama bozdular gerçi bir o değil ki bahar öyle gönüldağı öyle bir arka sokaklar aynı değil galiba onuda bırakalı yılllllaaaar oldu ben ortaokuldan 12 13 yaşındaydım şimdi 32 oldum 6 yaşında da kızım var dizi halen daha devam ediyor 🤣🤣

0 oy
(1,650 puan) tarafından

yakışıklı olaydi keske tmmmm fatihten adam olmazda yani sen buldun bosadin adami eve atttin yetmedi horumcenin cirkin kocasiyla adam mi yoktu ömerin kazası neydi öyle biseye carpti ama yok araba yamuldu kadina carpsa kadin nerde iyice sı.çtilar

0 oy
(3,370 puan) tarafından

Asla ilk sezon tadı yok Pinkom yok yere öldü.

Biz fatih aldatır diye beklerken doğanın azgınlığı tuttu resmen

0 oy
(6,669 puan) tarafından

Bıraktım izlemeyi valla dün akşam .

0 oy
(4,846 puan) tarafından

Baştan olsalardı güzel olurlardı 😁 ama şimdi saçmaladılar tabi

0 oy
(16,005 puan) tarafından

Ee yuh ya akşam izleyemedim yarın akşama izleyeceğim 

0 oy
(25,557 puan) tarafından

Hizmetçi usaga evin hanımı Bahçıvana garip ilişkiler bana aşırı ahlaksız geliyor bu diziler normalleştirme resmen kimin eli kimin cebinde belli değil birde güya muhafazakar aile 

0 oy
(5,684 puan) tarafından

NNursema umutla mutlu bi evlilik yapacakti ikisi birbirinin kotu yonlerini asiriliklarini torpuleyecekti mesrla nursema hatlariyla ilgili bi galeri sahibi olabilirdi dunyaya acilip sanatlariyla kendi ayaklari uzerinde dursbilirdi umut alkolu birakip kendi mekanini acabilirdi canli muzik olan 

Firazin hala dizide olmasi cok sacma zaten 

Pembe olmeyecekti gerekirse apo olecekti ama pembe o dizinin dikili tasiydi onu yikmayacaklardi doga ve umut sayesinde pembe hanimda kendi kurallarinin uygulanmasinin degil cocuklarinin mutlulugunun onemli oldugunu idrak edip baslarinds koruyucu bi kalkan olacakti kimseyi hic biseye zorlamayacak kendi halinde yasayip gidecekti dogayla fatih bi cok zorluk asip sonrasinda birbirlerinin kiymetini bilip oyle evleneceklerdi o zaman onlarinda mutlu bi evliligi olacakti 

Apoyu degistirdiler 

Alevi oldurduler

Pembeyi oldurduler 

Nursemayi cildirttilar mustafayi delirttiler 

Fatih hep abaza 

Doga surekli koca degistiriyo 

Kivilcim evleniyo bosaniyo yine omerin koynunda cok fazla uzattilar ve tadi tuzu kalmadi kizilcik serbeti degil srtik o dizi benim icin 

(3,246 puan) tarafından

Öyle güzel açıklamışsınki, onlara bir adamakıllı çekmesi kalmış😂😂 onuda becerememişler. Öyle yapsalardı final olurdu. Tadında biterdi, Allah tan yorumları gördüm, bu sezon hiç bakmam

(5,684 puan) tarafından
+1

Tam senarist olacak kariyim haaa 😂😂😂 bende hic tv karsisinda izlemem zaten ilk sezon hic izlemedim sezon finali olmusti yazin boslukta izledim 3 ay surdu dusun bulasik falan yikarken ses olsun diye aciyodum ikinci sezonda oyle devam etti hadi alevi oldurdumeleriyle ben bi sogudum zaten apoyi degistirdiler pembe seytana dondu falan derken gecen sezobdan catirdamaya basladi dizi severek izlemiyodum ama merak ediyodum sezon finali girince de merakim da gitti bu sezon hic acmadim bile 

0 oy
(6,478 puan) tarafından

İzleyemedim yarın izleyeceğim inşallah bugün kaynanamlar var 

0 oy
(7,205 puan) tarafından

Ben ısıl girdikten pembe öldükten sonra izlemeyi biraktim zati kimjn eli kimin cebinde  belli degil

0 oy
(2,121 puan) tarafından

O çok saçma olmuş doğanın tipi bile değilken nasıl yakıştırmışlar öyle 

Fatih çok ukala 

Işıl olması gerekeni yapmış 

Değişik olmuş herkes 

Bi cemreye rol bulamamışlar hahhaha

İlgili sorular

+5 oy
16 cevap 529 göst.
22 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 780 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yunusemrem (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
6 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,703 soru

24,173,041 cevap

335,951 kullanıcı

...