0 oy
856 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,502 puan) tarafından

image

köy bardağımla gece kahvesi keyfi..

basket maçı var onu izliyoruz, yunanları yeniyoruz inşallah böyle biter

b12 iğnesi yaptırıyorum son 3 iğne, haftada 1. bu sefer hemşire feci acıttı. benden önce biri girdi, aşı olacakmış çocuk, çocuk dediğim de 16-17 yaşlarında bir şey. girdiler içeri çıkmak bilmediler, enjeksiyon kuyruğu oldu, sesler de gelince bir tane adam kapıyı açtı kuyruk var diye bağırdı öyle çıktı içeridekiler ama en önde de ben vardım, hemşire hıncını benden aldı herhalde 😅 19.30da iğne yaptırdım hala acıyor yahu😂

sizler neler yapıyorsunuz?

not: köy bardağı tabiri bana ait değildir 😂

12 Cevaplar

0 oy
önce (194 puan) tarafından

Kank resim gözümun ayarını bozuyor o ne bacak ;))

önce (24,283 puan) tarafından

Kız Sümeyye kimse açıklama bekliyorum gerçekten Toto mu attı ve nereye attı 🤣🤣🤣🤣

önce (5,502 puan) tarafından

😂😂 gebe bölümüne atmış, admin kaldırmış. babyboyum bu yüzden engel yemiş bşr yerden falan 😂😂

Popoyu kanlı canlı bildiğimiz döt dimi dotunu atmış 🤣🤣🤣 kız tövbeler olsun bide gelmiş burda bacağa laf yapıyor anammm

evet evet tam olarak onu atmış 

Ben şok 😱 😱 kafayı yemiş ama normal değil bu kadın herkese açık bir platform da bunu yapabiliyorsa kesinlikle normal değil Allah akıl fikir versin 

-Reklam-
0 oy
önce (3,258 puan) tarafından

İyi eski diziyi izliyorum oğlanı uyuttum  kız ile oturuyoruz  kocam   markete gitti  giderkenede noodle  siparişi  verdim 😁🤣 onu bekliyorum  onu yiyeceğim 🤣🤣 afiyet olsun 

Modern kadini

fragmanları falan güzel inşallah dizi de öyledir 

Bn beğendim komiktide 

o zaman bakayım 🤗

Bak bak 🤣🤣😁😁

0 oy
önce (5,501 puan) tarafından

Afiyet olsun cicegim 

Eger oyle bisey yaptiysa yaziklar olsun en sevmedigim seydir boyle biseye hakki yokki tamam sinirlenmis olabilirde can acitmaya ne gerek var milleti bekletmeye kimin hakki var ayrica 

Bende napiyim kocayi ise gonderdim cocuklar aradi bizim kucuk uni kazandi eski sehirde oraya gidecek bi kac biseyler ayarladim bornoz havlu falan annemin bi kac bisey de vardi bizde onlari almaya gelmisler bi kac gun bizdeler buyukte gelmis onun isi napcakti kiz bak onu sormayi unuttum o calisiyo izinli heralde cocugun son ilacini verdim yatirdim simdi onu uyutup namazi anlatcam namaza baslamislar ama hepsini birbirine karistirmislar oyle iste 

İnsaAllah valla dedim git oku meslegini eline al askerligini yap bi de kiz bul gonlunce evlen istersen fizanda yasa gelme yanimiza dedim 

böyle diyenin geneli evlenibce anacı olur 😂😂

Anam evlatci olmaz o helinci olur biz gidince beni satar esjne duskundur 🤭

😂😂 ahaha bizde de kaynana beni tutar annem eşimi tutar 😅😅

Bizde de oyle de aman yalan sanki cocuk kandiriyolar sozde gelini damadi cok seviyolar he he herkes kendi evladinin rahati icin yapiyo 😂

0 oy
önce (1,587 puan) tarafından

image

düğünden geliyoruz. Bebegi yatırıp, dus alıp yatmak istiyorum 😴😴😴😴

😂😂😂benziyor ama cidden

😁😁😁

önce (2,845 puan) tarafından

Samsun burası  tanıdım 

Evet düğüne samsuna geldik. 

önce (2,845 puan) tarafından
+1

Bende  yakın oturuyorum  tanıdım  yüzden 

0 oy
önce (10,064 puan) tarafından

Hiç tadım yok ruhum yorgun gözde afiyet olsun 

niye öyle oldun ki? 

önce (10,064 puan) tarafından

Bilmiyorum ki bıkkınlık çöktü 

0 oy
önce (916 puan) tarafından

Afiyet olsun bende nescafe yaptım içiyorum kız o igneden bende vuruluyorum 1 ay felan agrıyor ilk hafta o tarafa yatamıyorum ignedenmi acaba vurandanmı ki

Ah canım kokar yiyemem ki güzel yürekli kardeşim afiyet olsun bol bol ye benim yerimede

kuzu kokmaz, koyun kokar, hatta dişi koyun kokar. 

gel bi ciğer kebabını ye, gör b12yi 

ben uzun zamandır yemedim ondan 😅

Dogrudur ben kuzu koyun keçi ürünlerin hiç birini yiyemiyorum ah yiyebilsem keşke

doğalımız, kültürümüz bu aslında. dana sonradan giriyor hayatımıza. eski Türkler hep oğlak yermiş. geçekten oğlak eti de çok iyi oluyor. keçi sert oluyor. 

ha süt ürünlerini ben de tüketemem. keçi, koyun peyniri falan, ağzıma süremem

yeni nesil üretimde ilaçlar falan veriyorlar ya hayvanlara, en az ilaca oğlak ve kuzu maruz kaldığından onları yemek daha sağlıklı 

İyiki rski zamanda yokmuştuk danadan sonra dogmuşuz😂yoksa ben hiç et yiuemiyecekmiştim 🫣

0 oy
önce (2,261 puan) tarafından

Bardak bence güzel banada kahve aşırı yorgunum ya 😑

aşağılayan arkadaş, yukarıda kendini rezil edem çok da şey değil yani😂😂

kaç aylık kızın? benim kızın da daha son azıları çıkacak korkuyorum 

Kendinden haberi yok milleti elestiriyir 😂😂

11 aylık daha hiç dış yok yolun basindayiz . Oğlum 7 aylıktı iki dişi vardı . Aşırı zor geçiyor ya . İnşallah kolay çıkar sizinde mi zor geçiyor 

inşallah kolay çıkar ya. 

son köpek dişine kadar aman aman zorlanmadım, gece emmeleri artmıştı sadece ama son köpek dişi, aman Allahım diş etleri şişti, ishal oldu, hasta oldu 1 haftada yarım kilo verdi. artık şey diyorduk eşimle diş etine minik kesi atar mı doktorlar diş rahat çıksın diye. o noktaya gelmiştik. o yüzden bir korkuyorum 

Allah yardımcısı olsun kuzunun . Benim kızda ishal ateş oluyo bende ondan korkuyorum şimdi boleyse hepsi çıkana kdr ne yaşarız diye kilo kaybı bizede var 2 buçuk kilo bir türlü almıyor 

vermeye 1 haftada çok kolay veriyorlar, 6 ayda alamıyorlar 🤦🏼‍♀️

biz de öyle versek ya

0 oy
önce (659 puan) tarafından

Köy bardağı tabirine bir eleştiri getirecektim ama getirmiycem. Afiyet olsun. Ben de dodex vuruluyorum. Bu gün günlük iğnelerin sonuncusuydu benim de. Ama inan diğer günler böyle acımadı. Geçmiş olsun. Biz de arka sokakları izliyorduk. Çocukları yatırdım birazdan ben de dalarım herhalde. Benim yerime o bardakla bir daha kahve iç  canım:) Ben içersem şekerini oynatır şimdi açlık krizi gelir diye içemiyorum:) 

o tabir bana ait değil canım. asla böyle bir şey demem, diyen belli olsun diye yazdım, oldu da zatwn. 

sana da geçmiş olsun 

niye şekerini oynatıyor ki kahve? şekerli mi içiyorsun? 

Sana ait olmadığını biliyorum canım. Biliyorum dünkü muhabbeti o yüzden yazdım zaten. 

Şeker  kullanmıyorum canım ama kahve içtikten sonra özellikle bu saatlerde bir şey içince açlık hissi geliyor maalesef.

o zaman içme sen. ben de pazartesi inşallah diyete başlıyorum 

İnşallah arada gazlaşırız o zaman 😅 

0 oy
önce (450 puan) tarafından

Afiyet olsun canim cok fenayim korktugum basima geldi:( fena grip oldum bogaz bas agrisi burnum akiyo tikanik  tam da doguma yakin:(( insallah hemen gecer ilacda vermediler bitek parol

amann çok geçmiş olsun dinlenmen lazım da sen kurtlusun oturmazsın. 

tavuk suyuna çorba falan iç, bol sıvı al

Yokk yaaaa nerde dinlenme :)) yerimde duramiyorum vala iciyorum bklm bu hafta kontrolum var umarim gecer gidene kadar

inşallah geçer canım 

Sagol canim 🥰

0 oy
önce (2,660 puan) tarafından

Afyt olsun cnm 

teşekkür ederim🤗

0 oy
önce (4,394 puan) tarafından

Afiyet olsun çiçeğim. Yatakta takılıyorum oğlum uyuyor şimdilik 😄

Ya bizde akşam 10 şu an. Bebeğim çok yaramaz anca gece bakabiliyorum çoğu zaman gec görüyorum 😄

önce (1,189 puan) tarafından

Vallahi benimkiler de canım şu saat oldu hala uğraşıyorum kızın başında ateş var vücudunda yok 4 aylık neden acaba hiçbir fikrin var mı büyük olan 4,5 yaşında O biraz grip acaba diyorum kıza da mı bulaştı ama neden sadece kafasında olsun geçen gün de aynıydı kafasında Ateş vardı

önce (15,977 puan) tarafından

Diş olabilir 

Baş ateşi diş çıkarmaya başlayınca oluyor 

önce (1,189 puan) tarafından

Ama daha 4 ayına tam girmedi bile erken değil mi henüz

5 ayda da çıkaran var. Sen yine de takipte ol canım 

0 oy
önce (43 puan) tarafından

Köy bardağı kaynağını biliyorum 😄 moda ikonu aplamiz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 276 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 579 göst.
26 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 314 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Limonlu kek (4,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.
4 Eylül 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (5,502 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,379 soru

24,153,537 cevap

335,023 kullanıcı

...