0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (473 puan) tarafından

Eşimin yeğeni geldi uzaktan gündüz gezdiler tozdular bu saatte misafirliğe geliyor lar bu saatte olur mu hiç kızlar Allah aşkına 7 aylık uyutmam gereken kızım var sinir oluyorum böyle şeyler e haksız mıyım sizce 

7 Cevaplar

+1 oy
(258 puan) tarafından

Bizde misafirliğe gidiyoruz 20 dk kaldı varmamiza kuzenimizw gidiyoruz. Tabi gunleer öncesinden haber verdik . Uzaktan geliyo diye son dk da olsa kabul ediyoruz mecbur onlarda çok şey beklemesin. Ben bebeğimi uyutup geliyorum siz keyfinize bakın derim. Ama tâbi söylerim keşke erkenden haber etseydiniz diye

(473 puan) tarafından

Ya inanın ki daha gelmediler gelecekler 

-Reklam-
0 oy
(5,863 puan) tarafından

habersiz geliyorlarsa yanlış tabi ama haberli de olsa saat 9, günün yorgunluğunun çökmüş hali

eşine diyeceksin o kabul etmeyecek

ha kızın bu saatte uyuyorsa o da geç ama 

(473 puan) tarafından

Ancak uyuyor uzun uğraş sonucu kusura bakmayın 

0 oy
(2,187 puan) tarafından

Sonuna kadar haklısın canm 7 aylık bebegınde varmış ıllakı yoruluyorsun belkı yatağa erken gecıyorsın üstüne bebekle ılgıleneceksın tam uyku saati ınankı bende hıc geç mısafırlıgı sevmıyorum 

(473 puan) tarafından

Ya inanın ki söyleniyorum bazen eşime öyle kötü kötü yüzüme bakıyor hakaret etmişim gibi 

(2,187 puan) tarafından

Kendı ılgılenmıyo canm tabi zoruna gıder butum erkekler aynı ınankı sen sonuna kadar haklısın ama 

0 oy
(1,692 puan) tarafından

Sen git odana bebeğini uyut gitme yanlarına bu saatte gelinir mi

0 oy
(192 puan) tarafından

Kabul etme saat 10 

0 oy
(5,660 puan) tarafından

Bi cay de.le ne getirirlerse onu koy önlerine bos gelirlerse de cay cok bile 

0 oy
(4,901 puan) tarafından

Gelirse gelsinler yegeni uzaktan geliyormus yabanci sayilmaz, 40 yilda bir diye dusun. Hoşgeldin de, koy caydanligi onlerine iki atistirmalikla, yabanci degilsiniz keyfinize bakin cocugu uyutmam lazim de git uyut sen bebisi. Sonra gelirsin yanlarina, ac misiniz vs kur yataklari yatsinlar. Oldu bitti, bosver takma kafana cnm

Misafir berekettir de, otle dusun icini ferahlat

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 274 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
0 oy
1 cevap 129 göst.

Kategoriler