+1 oy
199 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (112 puan) tarafından

Kızlar merhaba nasılsınız ben iyi değil ı'm gurbet e olmak o kadar zorki çevre me bakıyorum sürekli birlikte kahvaltı ya gidiyor lar birlikte her yere gidiyor lar ama benim ailem benden uzak olduğu için ben hasta oluyor um günlerce bir bardak su bilen yok kızım hasta oluyor o kadar zor ki ya ailem ın yanına taşınacam yada hergün ağlıyacam 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,737 puan) tarafından

Çok zor canım yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni 3 yıl önce evlenip başka şehire gittim berbat derecede zorlandım her ay ailemi ziyarete gittim ama yinede gurbet gurbet ben hala pek aşamadım bilmiyorum inşaallah sen kolay atlatırsın Allah'tan çocuğun varmış bi ses olur sana bomboş evde tek başına kalmak bütün gün daha zor 

önce (112 puan) tarafından

Rabbim sana da sağlık lı evlat lar verir canım ben yılda bir ailem ı görüyor um keşke ayda bir olsaydı

-Reklam-
+1 oy
önce (3,580 puan) tarafından

Ben de gurbetteyim tabi senin gibi özeniyorum üzülüyorum oğlum da tek başına büyüyor etrafımızda çocuk yok parka götürüyorum oynatiyorum orda bile yaşıtı yok

Benim iki tarafta aynı yerde ben o yüzden taşınmak istemiyorum eşim bazen bizde oraya gidelim diyor hayır diyorum çünkü illa sorun çıkacak huzurumuz bozulacak diye korkuyorum 

Huzurum kaçacagina yanlız olayım 

Eşim ın ailesi burda ama anne gibi değil asla annelik duygusu yaşata madı bana 

+1 oy
önce (2,842 puan) tarafından

Çok zor gurbetlik çeken bilir. Az önce bir yere oturmaya gittik eşi ise giderken annesine bırakmış kadını icimden dedim ne güzel ya. Ben anca senede bir iki kere gidebiliyorum ailemin yanına. Hasta oldum iki çocuğum var büyüğü okula göndermedim bana yardım etsin diye. Ayağa kalkamıyordum emekliyordum resmen belim tutuldugu için allah tan dondurucu da eskiden kalan yemekler vs vardı da onları yedik. Yine de ne diyelim bugünümüze şükür Rabbim sağlıkla sınamasın çocuklarımız iyi olsun uzak olalım. 

Bende öyle caanım ameliyat oldum günler ce yemin ederim akşam a kadar yemek yiyemiyordum eşim gelen e kadar işten o kadar zorki

Allah yardımcımız olsun. Benimde şimdi evde tadilat olacak duvar yıkılıp yeniden örülecek. İki tane çocuk var. Biri birinci sınıf biri bir yaşında. Kayınvalidede kalacağız ama temizliği nasıl yapacağım tasası tuttu şimdiden. 

Rabbim yardımcın olsun canım

Amin hepimizin 🤲

+1 oy
önce (172 puan) tarafından

10 yıllık evliyim gurbetteyim hala aşamadım

Bide insan ın babası kızını bebek gibi büyütüğü zaman daha zor

0 oy
önce (1,675 puan) tarafından

Insallah buna deyen bir evliliginiz vardir aksi halde çöpe giden bir ömür

0 oy
önce (308 puan) tarafından

Gurbet belimi bükeli Cook oldu...

0 oy
önce (476 puan) tarafından

O kdr onemli bise degl ailem 2 sokak otede 9 aylik hamileyim herseyi kendim yapiyorum ,hastayim ina bile kendim yetiyorum herseye cok sukur 

Benim ailem burda olsaydı kardeş lerim yardım ederdi bana yanıma gelir lerdi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 454 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Bala (141 puan) tarafından soruldu
+6 oy
25 cevap 1,422 göst.
0 oy
7 cevap 321 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy