Yeniden yazılım atılmış yani önceden kullanılmış bi ürün içindeki her şeyi sıfırlanmış yeni gibi ama aslında yeni değil demek
Alınmaz o zaman dimi garantili yazıyor
Alınır ama sıfırı daha iyidir bu kullanılmış sonuçta daha çabuk bozulur
Ayyy çok pahalı herkes ıraktan alıyor kaçak kullanıyorlar kaydı bir yıl var 1 yılda uzatma etti 2 yıl zaten 2 yıl kullandıktan sonra üst model çıkıyor onu alıyorlar böyle döngü dönüyor, bu parayla 16 pro Max alınır
Evet ama altı aylık oluyor iPhone'ler diğer telefonlar yıllık oluyor da iPhone'ler de iki tane olcak 6 ay birini kullancan altı ay birini
Çift sim olunca 1 yıl oluyor, yıllardır hep öyle alırım şuan 16 pro Max kullanıyorum yeni aldım gerçi bir yıl kullanıp 17 alıcam. Sürekli öyle yapıyorum çünkü bu fiyatla 16 alırım bide sizin bulduğunuz 2.el bir telefon, burda kayıtlı 13 2.el temiz bir telefon 20 civarıdır gene çok pahalı valla. Almazdım ben asla
2.el
ürünü alıp bakımını yapıp tekrar satılıyor
Alınmaz o zaman dimi ama garantili diyor
alınır şimdi çok yaygın yenilenmiş telefon almak
syeni yeğenime aldık iphone 12 128 gb olanı 27500e
Canim biz kız kardeşime yenilenmis iphone 12 pro max aldik
2 yil garantili
Yenilenmis yani sifirlanmis ve sifira yakin hale getirilmiş demektir
Alali 7-8 ay oldu kardeşim cok memnun
Hiç bulaşma bu tarz telefonlara zaten%100 garantisi olmuyor bir sene geçmeden bozulabiliyor kullanılmış telefona 28 bin çok bu paraya sıfır başka bir şey al
Letgo güvenilir mi ki oradan buldum ve daha uygun 🫢🫢
Bence hiç bulaşma bir yakınımda aldı hemen bozuldu trendyol ve bazı sitelerde zaten yenilenmiş telefonların hız ve performansı 100 üzerinden değerlendirmesi var 70 ve 80 gibi puanlama da kalmış
Apple merakı insanlara kullanılmış telefonları pahalıya aldırıyor ben 10 bin TL bile verip almam çoğu kırılmış onarılmış oluyor sıfır telefonla aynı performansı olmaz o paraya çok güzel telefonlar var
Sıkıntı olmuyor bizde Xiaomi nin yenilenmişini kullanıyoruz 4 sene oldu alalı yeni yeni batarya sorunları falan başladı
iPhone'ler de o şekilde mıdır ki acaba bütçem sınırlı almak istedim ama bilemedim
Tamir gormus yazılım atılmış ıkıncı el demek canım
Teşekkür ederim
Yanlış anlamayın beni de 17 çıktı artik bu kadar eski olanlara bir de yenilenmiş olanlara bakmayin derim apple bunlari bilerek yavaşlatıyor normal bir telefondan daha çabuk boşa düşer
Evet evet haklisnz başka tavsiye edeceğiniz telefon var mı peki
Ben Android tavsiye ederim xiaomi kullandım yıllarca cok da kullanışlı uzun ömürlü guncellemeler tatmin edici oluyor.
1,476,538 soru
24,170,882 cevap
335,845 kullanıcı